dijous, 25 de febrer del 2010

SIMAT ES RATIFICA EN EL PGOU

DILLUNS, PLE ORDINARI
El ple ordinari convocat per al dilluns aprovarà la subsanació de les deficiències i la remissió de la documentació requerida per la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Habitatge, com a condició per a l'aprovació definitiva del Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU). D'aquesta forma l'ajuntament es ratifica amb la proposta de PGOU remesa a València (desatendre la petició de subsanació haguera suposat el desistiment), i alhora en fa cas omís de les reivindicacions de l'empresa Ática, que demanava un nou PGOU que contemplara una zona residencial i un camp de golf a la partida de Mig l'Horta, i que s'exposara de nou al públic.
Justament per a evitar el nou periode d'exposició al públic, el govern local va remetre un pla general que qualifica el Mig l'Horta com a sòl no urbanitzable comú, atenent al primer requeriment de subsanació, que va obligar a retirar la qualificació del Mig l'Horta com sòl urbanitzable. La nova figura de sòl no urbanitzable comú atorgada al Mig l'Horta no convenç Ática perquè, a més de deixar en stand by l'actuació urbanística pel temps que la corporació considere oportú, obri les portes a projectes distints del que ella té preparat.
Ara bé, el sòl no urbanitzable comú permet d'adjudicar en qualsevol moment una macroactuació urbanística. Eixe és el motiu pel que EU-Arc Iris es va pronunciar en contra i va reclamar un model distint de desenvolupament.
La tramitació del PGOU, d'altra banda, està generant importants tensions al si del tripartit, com ha quedat palès amb les declaracions que s'han fet en premsa els darrers dies.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Estem tips del Super-regidor,
de l ‘Eladi amb la seua passió per el golf,
De l’Agustineta que és com els monos de Gibraltar,
d'empassar-nos el lluç congelat,
estem tips de tant ciment armat.
Adéu Simat, per què ens has llençat,
adéu Simat, adéu Simat.

Moltes gràcies pels futurs adossats,
pels discursos sobre temps millors.
Som sensibles a tant gran bondat,
però estem tips de ser tractats com a menors d'edat.
Adéu Simat, per què ens has llençat,
adéu Simat, adéu Simat.