dimarts, 27 d’abril del 2010

EL POU DEL PLA OFERTA DEGOTEIG A LA ZONA DEL FUTUR POLÍGON


Al fons, a l'esquerra de la carretera, zona del futur polígon, si és que s'aprova el PGOU.
DESCONCERT I CONFUSIÓ ENTRE ELS LLAURADORS


Els propietaris del motor del Pla, que rega part de la zona escollida per al polígon industrial de Simat, no deuen tindre massa confiança en l'aprovació i desenvolupament del Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU), a la vista de la decisió que han pres per oferir reg per degoteig fins i tot a qui no tinga dret d'aigua, tot just a la zona escollida per al polígon industrial.
Sense cap cost afegit i sense necessitat d'adquirir drets d'aigua, el llaurador només ha de fer front al cost de la instal.lació del reg per degoteig, que així i tot és una despesa important, i per tant no és un sistema que s'instal.le pensant en un imminent desmantellament a conseqüència de les obres del polígon industrial. El contrari seria una irresponsabilitat per part del promotor del nou sistema de reg. L'oferta del pou ha començat a arribar als llauradors, que l'han rebuda amb sorpresa, desconcert i confusió. La primera reacció és preguntar per a què va a instal.lar-se el degoteig si la intenció és construir un polígon industrial, o a la inversa, si és que s'ha renunciat al polígon industrial, perquè no tindria sentit fer front ara a una costosa inversió en el nou sistema de reg per a desmantellar-lo d'ací a poc si s'aprova el polígon, i damunt fer front a les quotes d'urbanització del polígon.
I mentre Simat es mou entre la confusió i el desconcert, el regidor Joan Serra, que casualment té les competències d'Agricultura i Urbanisme, coses de la vida, està entretingut en fer política de ganivet, en demanar la dimissió de Víctor Mansanet, en dictar-li a la nova alcaldessa el nou organigrama municipal, i en difondre notes de premsa on diu que la seua regidoria de Medi Ambient és la més activa entre Finisterre i el Cap de Creus.
I si la regidoria de Medi Ambient és el "pepinet" en vinagre, no digam ja el consell agrari, que ni ha tingut notícia de l'oferta del pou.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Fins als llauradors han aconseguit despistar.
Ací ja ningú sap cap on tirar.
La culpa d'Arc Iris.

Anònim ha dit...

Com sempre a Blaus que és el futur