dimecres, 28 d’abril del 2010

IBÁÑEZ TINENT D'ALCALDE, I MAINAR REGIDOR DE BENESTAR SOCIAL


L'antic organigrama continua encara a la web oficial de l'Ajuntament com document vàlid a l'apartat "Ajuntament".
Són les dos úniques novetats a l'organigrama municipal. El primer decret de la nova alcaldessa que s'ha conegut ara, i que sorprenentment porta data de 19 d'abril, deixa les coses com estan. Joan Serra, d'Esquerra (Republicana), segueix sent l'únic regidor amb facultat potestativa, és a dir, és l'únic, a més de l'alcaldessa, que pot dictar resolucions sense més obligació que informar a l'alcaldia en el termini d'un mes. Es suposa que esta atribució, que fins ara ha suposat decisions fatals i polèmiques, forma part del Pacte del Polit, del que Serra va rascar més del que podia rascar, i el PSPV es va deixar rascar. Com a única novetat hi ha l'ascens de Juli Ibáñez a la tercera tinença d'alcaldia, la qual cosa té zero efectes pràctics perquè el regidor reté les àrees que ja tenia, Cultura, Festes, Joventut i Esports.
Altra novetat, que en realitat tampoc ho és, suposa la delegació de l'àrea de Benestar Social a l'exalcalde, Eladi Mainar, qui ja exercia eixa tasca des de l'alcaldia.
Amb aquest primer decret l'alcaldessa no toca res, i es suposa que ella mateix reté les delegacions que ja tenia com a regidora, Participació i Dona, encara que no s'especifica al decret.
Éste organigrama té llacunes i lectures. En primer lloc hi ha departaments com salut pública o consum que ningú té assignats, tot i que a Simat hi ha per exemple punts de venda clandestins de llepolies on a més s'hi poden adquirir cervesses Amstel. En segon lloc l'exalcalde està infrautilitzat amb una regidoria que malauradament no té recorregut ni pressupost, tot i que l'atenció social deuria ser una prioritat a un municipi com Simat. O l'exalcalde no ha volgut implicar-se més o el nou poder local no ha permés a l'exalcalde cap protagonisme. Per contra, Ibáñez està carregat de competències, tot i que ha demostrat les seues limitacions. Haguera estat efectiu cedir Cultura a l'exalcalde, encara que sembla que ningú està per cedir protagonisme, com també destinar més pressupost a l'esport extraeient-lo de despeses sumptuàries com ara esmorzars, dinars i sopars a Ca Sancho, excés de mòbils o els 5.000 euros de protocol.
Serra queda en teoria com està, però en la pràctica dóna una empenta a les seues ambicions a causa de les absències de l'alcaldessa, el que deixa el poble en mans d'Esquerra (Republicana).
D'altra banda, cal recordar que resta decretar la dedicació de l'alcaldessa, l'horari, i passar pel ple les noves retribucions. El sou d'alcalde que estava assignat a Mainar no és aplicable a Sirerol.
Tot plegat, fa l'efecte que qui en realitat va a estar al capdavant del cotarro van a ser Ibáñez, qui ara té més temps per a l'ajuntament, i Serra. Déu ens guarde.

24 comentaris:

Anònim ha dit...

I com és que Ibáñez és qui ara té més temps per a l'ajuntament ? Ha deixat la seua segona residència a Califòrnia ? L'ha contractat el Bloc d'Almoines a temps parcial ?

Anònim ha dit...

A Serra li podeu donar tot el poder que vullgau, però mentre no siga alcalde, sempre li faltarà algo.
Alguns no en tenem mai prou.

Anònim ha dit...

L'ha contractat altra empresa privada. No com els membres d'arc Iris que treballen per als partits polítics o viuen de la farandula

Anònim ha dit...

"Joan Serra, d'Esquerra (Republicana), segueix sent l'únic regidor amb facultat potestativa, és a dir, és l'únic, a més de l'alcaldessa, que pot dictar resolucions sense més obligació que informar a l'alcaldia en el termini d'un mes. Es suposa que esta atribució, que fins ara ha suposat decisions fatals i polèmiques"

Gerardo com sempre la veu del amo.
Podries dir quines són eixes decisions fatals i polèmiques?

Anònim ha dit...

Agricultura zero, urbanisme zero, medi ambient zero i mig, agenda 21 al fem, nous impostos, contribucions especials, prohibició expressa de facilitar informació a Arc Iris, coaccions, ocultació de despeses i malbaratament de recursos a l'aplec, camioners sense solucions, fiasco de la legalització urbana al Pla de Corrals, PGOU paralitzat... i no sabem si això d'Al Tall també serà cosa teua.

Anònim ha dit...

no tens tú mala "faràndaula" picarona del cau de rabosses ... ai Guli Guli

Anònim ha dit...

Vinga gerardo, no sigues mala persona. Aguna obreta hi ha. Tot zero, zero, zero ....segur que tu que eres un ex-Esquerra (Republicana)abandonares el grup municipal per que sols tu treballaves i els demés es tiraven la manta al coll?
ja,ja,ja.

Anònim ha dit...

T'has deixat la cagá del cementeri.

Anònim ha dit...

I els nous guals obligatoris.

Anònim ha dit...

I els cavallons de huit mil euros.

Anònim ha dit...

S'ha deixat moltes coses perque lo de la font menor clama al cel.

Anònim ha dit...

gerardo,no et deixes la casta de la Font da ?

Anònim ha dit...

Victor, que et pareix remuntonar la terra del camp de futbol? de cate.... quina sort Marxuquera pedregrosa..... veritat que ho comprens...

Anònim ha dit...

T'has deixat també el polígon indusrtial.

Anònim ha dit...

Marxuquera pedregosa????? El Bloc defén la política hídrica del PP perquè alguns dels seus destacats membres necessiten regar centenars de fanecades de tarongers a Múrcia.

Anònim ha dit...

gerardo, no et deixes la caseta de la Font Tarda?

Anònim ha dit...

Ni les casetes del Pla de Corrals.

Anònim ha dit...

Quan jo mane, tornaré a deixar la Font Menor, més accesible, més amigable i amb més lloc per a la gent, encara que es quede menys bonica.
Eixos llocs son per a disfrutar-los, no sols per a que siguen boniquets.

Anònim ha dit...

Llengues baladrones deixeu en pau al nostre guia.
SUPER com tu no hi han dos.

Visca Nostramo! visca el patró!
que de l'Ajuntament porta el timó vostre altruïsme no serà en va
Déu algun día us ho pagarà
Insigne llumenera del marqueting seguint vostre genial pla d'expansió
La vostra habilitat ens meravella
la vostra audàcia ens té bocabadats
Encara que els roïns i els envejosos diran que sou un
xupla sang i un incompetent
que Déu perdoni a tots aquests canalles que de malagraïts l'infern n'és plè.

Anònim ha dit...

Doneu-li faena a eixe que posa 4 comentaris seguits perfavor!!!

assistent al gran ple ha dit...

la potestat onmipotent donada a un sol regidor sempre es mala, ja que el poder sempre "corrop". així que encara que fos la persona més sensata del poble (que no ho es) deixar dessicions tan importants per al poble en mans de Serra es un preu massa alt per a voler l'alcaldía 2 i 1 any, respectivament, per al partits de la coalisió simatera. Llevant l'eficiència que suposa aquesta desició en una gran empresa(que es molta), a un organisme públic es impensable que les potestats otorgades al regidor Serra tinguen algún benefici per al poble més que el de esperar a que no ens deixe amb el "cul a l'aire" com tantes vegades li ha passat al nostre poble.

Anònim ha dit...

Este te molta rao.

Anònim ha dit...

A vore qui està més loco ací...

Simpatizant del Bloc ha dit...

Notícies fresques segons he pogut saber l'intenció de vot per les pròximes elecions municipals quedarí destribuit l'ajuntament així: Sí E.M es presenta per el PSPV lo cosa quedaría així 4 regidors PP, 3 regidors PSPV, (3-2) regidors el BLOC i (2-1) EU-Arc Iris.Sí E.M no es presenta per el PSPV lo cosa quedaría així 4 regidors PP, 4 regidors PSPV, 2 regidors el BLOC i 1 EU-Arc Iris.
El que reflexa es una cosa el partit Joan Serra- ERPV no estaría a l'ajuntament i crec que sera millor per al nostre poble. Estic d'acord amb l'asisitent Serra no pot dirigir l'ajuntament no és un bon gestor.
P.D No tinc res contra serra però com a simpatizant del Bloc no magrada el pacte que li ha otorgat tot el poder