dijous, 22 d’abril del 2010

FITXATS

Tots aquells que van fer gestos d'aprovació cap al regidor d'EU-Arc Iris, Víctor Mansanet, i van aplaudir el seu discurs al ple d'elecció d'alcalde dissabte passat, han estat fitxats. Arc Iris ha hagut de rebutjar a esta web comentaris anònims que assenyalen amb noms, i sobre tot amb cognoms, tots aquells que aplaudiren el discurs de Víctor Mansanet, amb tot de desqualificacions personals i frases despectives, en el que representa un greu atac a la llibertat personal d'identificar-se amb una determinada opció política. És una mostra més de la regressió en valors que ha suposat la convulsió política provocada per aquells que s'han cregut triats pels déus, i cap partit polític de Simat ha de deixar de condemnar eixos fets.

20 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja era hora que evitareu piblicar anònims insultant vinguen d´on vinguen. Si a mes evitareu posar noms com els de Joanma, Ximo o Aureli quan no ve a conte, ja seria l´hostia. A no! que eixos son de la contra!

Anònim ha dit...

pues si ells(referint-me al tripartit)parlen de la dreta i les seues accions són pitjors que les de Franco......!!!!!

Anònim ha dit...

El discurs de Víctor Mansanet ha causat gastroenteritis en el Bloc. Diarrea, vaja. Encara no han pogut digerir que Víctoret diguera las verdades del barquero als capitosts del Bloc que ocupaven primera fila, trànsfugues,emparadors de trànsfugues, inconsistència ideològica, incompetents, etc. Jua, jua. Enhorabona baldomeret.

Anònim ha dit...

Si, teniu raó, als capitosts del bloc els va passar algo a la panxa, pero no va ser per diarrea sino per atac de risa. Manual de com un personatge d'un partidet de 100 vots fa el ridícul davant dels capitosts del Bloc. Trigos-Víctor, als vostres subdits si que els hipnotitzeu amb 4 paraules rimbombants pero als que saben un poquet els paregueu humoristes, la veritat.

Anònim ha dit...

Si ja sabem que son molt demòcrates, pero ja es veu que no admitixen cap crítica, siga correcta o incorrecta.
Estos son els que venen a canviar les formes.
Ànim Victor.
Hi ha que tindre valor per a parlar així, davant d'eixos "demòcrates".

Anònim ha dit...

Qui parla de noms, quan vosaltres diguereu un per un tots els que anava arreplegant el Bloc per anar al Ple. Sereu hipócrites!!!

Anònim ha dit...

Fixats???? Si sols van aplaudir 3 o 4, quasi sense voler t'enrecordes de qui eren

Anònim ha dit...

Aneu vosatros rebuscant i publicant conversacions de Juli per internet i no es pot parlar dels 4 frikis que van aplaudir el xiste-discurs de Víctor davant de tots? Xe quins pobres diablos a 2 euros al cabaç!

Simpatizant del BLOC ha dit...

El que taxa de Frikis als qui aplaudiren a Victor, perque no dona el seu nom¿? Igual es que ell també es un Friki a mes d'un merda. Em pareix lamentable el primer comentari

Anònim ha dit...

Tu eres simpatitzant del Bloc? Si home, si et pareix digues tambe que Victor és d'esquerres i acabau d'arreglar. Ací els primers que tiren la pedra i amaguen la ma son el/s autor/s d'esta web, de la que no sabem qui firma res. Per cert, un 10 per al del primer comentari.

Anònim ha dit...

No se que discutiu.
D'esquerres sols es pots ser si el traus el carnet del BLOC.
Tots els demés son fatxes, espanyolistes, frikis, o aliats del PP.

Anònim ha dit...

Tots el demes NO, sols Arc Iris.

Anònim ha dit...

No rei, no. Tots els demés no:
Sols els que s´abstenen en investidures del PP, en pressupostos del PP, no entren a governar per tirar als seus amics del PP. voten en contra de investidures del bloc diguent-los que son trasfugues i s´abstenen en les de partits investigats per corrupció, que censuren obertament, que promouen a trasfugues i que els diuen gilipolles i els volen rematar.
Si haguera un partit així seria espanyolista, fatxa i friki.

Anònim ha dit...

I els que aplaudeixen a Seba també, jua, jua.

Anònim ha dit...

Al menys en lo que jo vaig vore, a Seba l'aplaudiren els del PSOE, els del BLOC i algú d'ERC.
Es pot saber que hi havia que aplaudir i perquè?.
Però resulta que els fatxes son els altres.
Cuuuuuuuuccc !!

assisten al gran ple ha dit...

Ací si que es nota que vos interesa el poble, sí. si foreu un poque intel·ligents pensarieu pel bé del poble, que ha un poble con Simat la dreta y l'esquerra s'identifica amb persones i no amb ideoligies de partits que segurament no saben ni on esta el nostre poble! Dir aixo de Sebastian em pareix tristissim. A més el que diu que el de esquerres son els del BLOC voldría dir-li que no se per a que li servix si total el presupost a l'ajuntament el "maneja" Joan Serra, aixó a lo millor als del bloc els deixará eixir a la foto y a alguna placa que altra, bueno en realita crec que ja no queda res per inaugurar a simat, però bé. Així que segiu traguent pit d'aixó de ser de esquerres que fa molt risa,jejeje!!

P.D. vosaltres critiqueu el blog, critique-lo, pero es el únic mitjá de difusió política a Simat. "lo" bó que sería que hi hagueren més on poder opinar.... que es, per cert, el que esteu fent vosaltres!

Anònim ha dit...

Collo "Asisten", eres més fanàtic de Arc Iris que els propis trigos!!!!!

Anònim ha dit...

I torna-li amb "Assisten". Que ja t'hem dit que és amb "t"!!! una recomanació, quan tornes a l'escola esta vesprada escriu 1000 vegades "assistent" en la pissarra. T'ajudarà amb la teua educació.

assisten"t" al gran ple ha dit...

gracies! últim Anònim veig que t'interesses per la meva educació, ho tindre en conte per a la pròxima vegada que escriga!

La veritat es que no m'havia adona't fins ara del meu error ortogràfic!jeje!

assisten"t" al gran ple ha dit...

no sé perquè dius "lo" de fanàtic d'Arc Iris, simplement reconec la feina de les persones que tenen interés per la informació local. A més soc fanàtic de la gent que fa les coses bé.