dijous, 8 d’abril del 2010

UN GRUP DEMANA AL FACEBOOK UN MONUMENT PER A WARO



Un grup promogut per un anònim/a la xarxa Facebook reclama dedicar un monument a Waro, l'infatigable treballador municipal desaparegut fa dos anys. La iniciativa, que té ja més de trenta seguidors simaters, neix arran de la proliferació d'escultures a Simat. Davant aquest esclat d'art al carrer, els facebookers simaters reclamen un espai per a Waro. El més positiu d'aquesta iniciativa és que s'ha aconseguit una foto de Waro. Arran de la seua mort, el 14 de març de 2008, Arc Iris va tractar d'aconseguir una foto per il.lustrar un homenatge que se li va fer a aquesta web, i no va ser possible. Ara ja tenim una foto gràcies al grup del Facebook.




6 comentaris:

Anònim ha dit...

Proliferació d'escultures a Simat que ens costen un ull de la cara,i ademes d'inaguracions, ens porta noves taxes per els veins.

Anònim ha dit...

Les escultures li han costat a l'Ajuntament 0 euros, tot ha sigut per subvencions. Que mal deuen estar els de Arc Iris per a anar posant estes tonteries, no?

Anònim ha dit...

evidentment el darrer comentari és d'algú de l'Ajuntament:


Sr. REGIDOR per que no fa feina de l'Ajuntament o se'n va uns quans dies a California com acostuma a fer, el veguem una miqueta atrafegat i descompost. Faça una volta per USA, els simaters estarem encantats de pagar-li el "ROMING" de les seues trucades internacionals, si s'ho monta bé igual li subvencionem el viatge.

Anònim ha dit...

Doncs les noves taxes serà per a pagar les inaguracions i a l'assessor del Super.

Anònim ha dit...

Si parlem d'estar malament, mals de veritat deuen estar els que omplin Simat d'escultures, encara que siguen a cost 0.
No sabem més que posar-se plaques i pujar els impostos.

Anònim ha dit...

Si no desbalafiareu tant no farien falta els nou impostos.
Tots no xuplem de l'Estat com els regidors,hi ha que administrar millor el que és de tots.