dilluns, 19 d’abril del 2010

SERRA SUGGEREIX LA DIMISSIÓ A VÍCTOR MANSANET

El cap d'Esquerra (Republicana), segon alcalde, alcalde accidental, regidor d'Urbanisme, Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, conseller de mancomunitats, membre de consorcis, president comarcal d'Esquerra (Republicana), i president local consorte del partit, Joan Serra, va suggerir al seu discurs al ple d'elecció d'alcaldessa que el regidor d'EU-Arc Iris deuria dimitir en haver condicionat el seu càrrec a la durabilitat del Pacte del Polit de Simat. En primer lloc, Serra hauria de dir en quin lloc va proclamar solemnement Víctor Mansanet que condicionava la seua continuïtat a la durabilitat del Pacte del Polit.
I en segon lloc, que vaja en compte Joan Serra no siga ell qui haja de deixar el càrrec abans d'hora per haver coaccionat políticament amb arguments falsos un veí de Simat pertanyent a Arc Iris, abusant de la seua posició i aprofitant-se de la seua condició de tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme. Només per això, Joan Serra hauria d'haver dimitit sense que ningú li ho demanara.
PD: Aquest article no el podrà censurar Joan Serra tal com va fer a les publicacions al Facebook que va manar retirar al regidor Juli Ibàñez, el facebooker oficial de l'ajuntament.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

no es mereixen comentaris,veient dequi es tracta..Em referisc al De ERC

Anònim ha dit...

Tindrà jeta el tío.

Anònim ha dit...

Ahi el tens, i tan panxo.
Un tio que va tardar mesos en dimitir, ocupat en fer totes les maniobres fosques possibles per a impedir que Victor entrara a l'ajuntament.
I ell parla de dimissions.
Serà possible, "desnortat".

Anònim ha dit...

Super-regidor ! Si que ens ha tocat la rifa.
Super-regidor! Ets el rei de l'enganyifa.
Assessor ! Tu sí que ho tens ben montat €€€€€€€€€€€€€€€.
Diu l'article vint-i-sis,
que en un cas de compromís,
el Super-regidor pot si cal,
refregar-se l'engonal
i passar-se pels "collons"
tots els plens.
- Ep ! i el poble ?
.
Al poble que el donin pel ...