dimarts, 8 de juny del 2010

DE VEGADES VAL MÉS DEIXAR FER


Arc Iris va denunciar el passat 16 d'abril a través d'aquesta web la permanència al cementiri municipal d'un monument en homenatge als caiguts del bàndol franquista estampat amb simbologia feixista, i demanava la seua retirada. Al regidor d'Esquerra (Republicana) i mig alcalde, Joan Serra, li va agradar la proposta i immediatament va preparar una moció que es va aprovar al ple del 31 de maig amb els vots de Serra, Bloc, PSPV i EU-Arc Iris.
Conclusió: de vegades val més deixar fer. Si la moció l'hagués presentada EU-Arc Iris ens arriscavem a que el bipartit l'hagués retesa sense passar-la al ple amb qualsevol excusa, com s'ha fet amb tantes mocions d'EU-Arc Iris que encara estan al calaix de l'alcaldia.
D'altra banda, cal lamentar l'abstenció del PP. EU-Arc Iris s'estimaria més tindre a Simat un PP més modern i obert com el de Paterna, on l'alcalde, tot i ser del partit de Camps, fa polítiques progressistes i fins i tot acudeix a homenatges als represaliats de la República. No en va l'alcalde de Paterna sona com a substitut de Camps en el cas de que este acabe emplomat.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Tot escuses de mal pagador, per no fer els deures.

Anònim ha dit...

Ja esteu els d'arc iris ficant verí,per una persona que tenim honrat,treballador,sense cap interes de ser protagonista tot per els seus ideals i veins.

Anim Super l'aficció no està amb Espanya està amb tu.

Visca Nostramo! visca el patró!
que de l'Ajuntament porta el timó vostre altruïsme no serà en va
Déu algun día us ho pagarà
Insigne llumenera del marqueting seguint vostre genial pla
d'expansió
La vostra habilitat ens meravella
la vostra audàcia ens té bocabadats
Encara que els roïns i els envejosos diran que sou un
xupla sang i un incompetent
que Déu perdoni a tots aquests canalles que de malagraïts l'infern n'és plè.

Anònim ha dit...

Deixeu-los fer, però controlant, que son perillosos.