dimarts, 1 de juny del 2010

INAUGUREN EL TRANSVASSAMENT SENSE REPARAR EL CAMÍ DE MALET


L'empresa que ha executat el tram del transvassament Xúquer-Vinalopó pel terme de Simat ha desfet el camí de Malet a causa del trànsit de camions. Dijous passat l'alcaldessa Brines Sirerol i l'exalcalde Mainar Cabanes assistiren a la inauguració de la canonada convidats pel Ministeri de Medi Ambient -l'oposició no havia estat convidada-, i van tallar la cinta amb el camí sense reparar.
L'Ajuntament de Simat ha fet cas omís de la denúncia que fa un any va fer Arc Iris des d'aquesta web sobre els desperfectes causats al camí. En aquella ocasió Arc Iris va demanar a l'Ajuntament que exigira a l'empresa adjudicatària de les obres la reposició dels danys. Si s'ha fet alguna gestió, ha estat infructuosa, perquè el camí segueix igual o en pitjor estat.
El govern local s'ha mostrat ineficient en la defensa dels interessos dels simaters, i ha permés que els alts càrrecs d'Aquamed i del Ministeri de Medi Ambient es passegen per camins desfets per a inaugurar una obra que en res beneficia a Simat tot i creuar el seu terme de nord a nord-oest desfent camins, bancals i muntanyes.

1 comentari:

Anònim ha dit...

No es que siguen ineficients, és que ni so els afecta directament (càrrecs, editorials, alcaldies, poder .....), no es menejen.