dimarts, 29 de juny del 2010

LA BANDERA DE L'ARC IRIS ONEJA A L'AJUNTAMENT


L'Ajuntament de Simat va ser un dels cinc de la Safor, junt amb Bellreguard, Gandia, Xeraco i Potries, que ahir va fer onejar de forma oficial al balcó la bandera de l'Arc Iris per tal de conmemorar el dia de l'Orgull de Lesbianes, Gays, Transexuals i Bisexuals. La conmemoració d'aquest dia ha anat precedida de diversos actes a tota la Safor, com ara debats, exposicions i manifestacions. Arc Iris va emprar l'any 2002 com a símbol la bandera de l'Arc Iris com a gest d'obertura a la diversitat local de sensibilitats, independència política, lluita contra la regressió democràtica a Simat, i també, perquè no, en defensa de la pluralitat de condicions humanes. Cal recordar, a més, que el crit Pace va lligat a la bandera de l'Arc Iris des de la seua adopció com a símbol internacional. A Simat Arc Iris ha personalitzat el símbol incorporant un anagrama propi que representa l'antic monestir.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

El fet de penjar eixa banderra, indica que hi ha un problema.
Igual que amb la celebració del dia de la dona, dels drets humans,del medi ambient, del maltracte animal, ....
La normalitat serà que no hi haja necessitat de celebar cap d'eixos dies.

Anònim ha dit...

Tota la raó tens.

O fem el dia dels que no som gais ni lesbianes

Anònim ha dit...

Deurien hi haver menys dies d'això i de lo altre, i més treball, recursos, ganes i voluntat d'acabar de una vegada amb tanta situació impresentable.
Hi ha molta gent, que celebrant "el dia de", es pensa que ja ha complit, i que l'any que ve més...

Anònim ha dit...

Deixem les banderes quetes i menegem més els papers i anem per feina senyos i senyores polítics, que tanta foto i tanta picaeta ja ens toca un poc la "moral" al poble.