dimarts, 22 de juny del 2010

EL PROJECTE DE VOLUNTARIAT AMBIENTAL VA PERDRE LA SUBVENCIÓ PER L'ESCASSA VALORACIÓ DE LES EXPERIÈNCIES ANTERIORS



La Conselleria de Medi Ambient ha publicat en el DOGV de 21 de juny els criteris amb els que va baremar els projectes de voluntariat ambiental per tal de distribuir les subvencions disponible. Simat es va quedar fora sobretot perquè les experiècies d'anys anteriors van meréixer una baixa qualificació, la mitat que la resta de muncipis. Això va fer que la puntuació final de Simat fóra la tercera per la cua, i per tant es quedara sense subvenció. Cal observar, a més, que Simat és l'únic a qui se li valora mal les activitats realitzades en anteriors convocatòries, tret de Paterna, que implanta el servei i no té experiència anterior.
El nou anunci de la Conselleria, que ix motivat pel principi de transparència, encara que sembla una resposta a les queixes, obre de nou els terminis per a presentar recursos potestatius i contenciosos. Confiem en que el regidor de Medi Ambient de Simat prenga les mesures corresponents per tal de restituir el reconeixement a les persones que de forma voluntaria es dediquen a cuidar del nostre entorn natural.

1 comentari:

Anònim ha dit...

El 26-04-2010 .Segons ha sabut la Cotorra de Simat, la Regidoria de Medi Ambient de l´Ajuntament de Simat, gestionada per Joan Serra, d´ERPV és una de les més actives i valorades de poblacions entre 3000 i 5000 habitants de la Comunitat Valenciana.
La 3ª per la cua, no recoltza aquet article.