dilluns, 31 de maig del 2010

HUI PLE ORDINARI

L'AJUNTAMENT DE SIMAT ESGOTA EL REMANENT DE TRESORERIA

Tot i que la web municipal no informa -confiem que hui es faça ban-, l'Ajuntament de Simat celebra hui ple ordinari, retardat a les 20:00 hores, amb diversos punts a debatre, del que destaca l'informe de l'estat del compte general, segons el qual el remanent de tresoreria, que a l'inici del mandat superava el milió d'euros, ha quedat reduït a 80.000 euros, del que cal descomptar dos reconeixements de deute de la revetlla de la Montecarlo del Nou d'Octubre (11.500 euros) i altra factura de més de huit mil euros. Total, queden 60.000 euros per a tirar de veta.
A l'etapa del PP es va fer ús d'aproximadament la meitat del remanent, encara que gran part va anar destinat a la nova casa de la música. La resta corre a compte del tripartit. EU-Arc Iris anuncia que farà un seguiment de l'ús del remanent, sobretot perquè hi ha conceptes com ara revetlles que en teoria deurien entrar dins les previsions de la regidoria de Festes, i no carregar-se al remanent.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

La casa de la musica és inversió,quina inversió ha fet el tripartit tant que ficaren a caldo a Seba sobretot l'ex-alcalde n'Eladi Manar

Anònim ha dit...

L'exalcalde Mainar deuria respondre davant d'un jutge sobre les calumnies sense cap tipus de fonamentació documental en les seues declaracions públiques. El què si que hi ha, és documentació compromesa dels seus negociets gens nets amb l'anterior Mancomunitat, de l'utilització de subvencions públiques gens justificades i de l'abús amb molts escriptors novells que no amaguen la seua manca d'ètica cultural i comercial des de l'Editorial LA XARA.

Anònim ha dit...

I de l'empresa què, ara, imprimeix els llibres de Festes............

Anònim ha dit...

Al de les 11:07 fas igual que l'ex-alcalde calumnies sense dir quins negociets gens nets amb l'anterior Mancomunitat, de l'utilització de subvencions públiques gens justificades i de l'abús amb molts escriptors novells.

Anònim ha dit...

jajajajajajaja a l'últim comentari, aixó està més que publicat, igual que les seues opinions i desopinions sobre el PAI... FRIKI QUE ERES EL FRIKI MÉS GRAN DE SIMAT

Anònim ha dit...

Si lo dels llibres de festes és veritat és per tancar a Eladi i Juli a la presó, xé collons, quina parella de ganduls. FORA PROFITOSOS DE SIMAT.

Anònim ha dit...

Algú pot contar lo del llibre de festes que no sé de que va la pelicula.Gracies

Anònim ha dit...

llibres festes 2008 (etapa sebas): 12.000€

2009: 6.000€ (sufragat amb publicitat) intoxicame intoxicame intox...

Anònim ha dit...

xè demaneu una auditoria en quan puguau