dilluns, 10 de maig del 2010

ADJUDICACIÓ D'OBRES

L'Ajuntament de Simat adjudicarà hui el contracte d'obres d'ampliació i rehabilitació de la planta baixa per al servei de biblioteca i supressió de barreres arquitectòniques a l'edifici, a càrrec del segon Pla Zapatero, i divendres va fer com si adjudicara a l'empresa QuIVi (Querol i Vidal), la segona fase de la remodelació de la Font Menor, a càrrec del Pla Confiança de la Generalitat.
L'ampliació de la casa de la cultura té un pressupost base de licitacio de 294.000 euros, IVA inclòs, una xifra similar amb la que s'ha fet l'adjudicació de la Font Menor a QuIVi, empresa que ja va executar la primera i controvertida primera fase.
Per a l'ampliació de la casa de la cultura s'han presentat diverses empreses, entre elles la simatera Procopal, empresa que ja va estar adjudicatària d'obres al primer Pla Zapatero, i del passeig de ribera del riu Vaca. No obstant, no es descarta competència a la baixa arran de la gran difusió que ha tingut l'acord de licitació.
Pel que fa a l'adjudicació de la segona fase de la Font Menor, legalment no es pot considerar adjudicada l'obra atés que cap dels que concorrien tenia la documentació completa. No obstant, sembla que hi ha l'acord de subsanar els errors amb la condició de fer partíceps a altres constructores, que en teoria executarien el contracte amb una UTE.
Totes les empreses adjudicatàries estan obligades a contractar el 40% de la mà d'obra necessària entre personal aturat inscrit a les oficines d'ocupació. Arc Iris estarà especialment vigilant pel compliment estricte d'aquesta condició.
D'altra banda, està en execució una nova obra del Pla Confiança de Camps que consisteix en la renovació de la vorera dreta de l'avinguda de la Font Menor, i està pendent una nova adjudicació del Pla Confiança per a la remodelació del carrer Major.

2 comentaris:

Simpatizant del BLOC ha dit...

La veritat es que la vorera de la font Menor està quedant molt be. Més remodelacions de voreres s'hauríen de fer com acabar les de la Font Menor, el carrer de l'om... jo diria que menys les de la plaçeta del mercat, l'ajuntament i la part nova de simat s'hauríen de fer totes les altres del poble

Anònim ha dit...

la vorera de la font menor lluix el doble que la font menor, ahi embotida. que pases per ahí i no hi ha mai ningú.
Sempre diuen que pa gustos colors però, esq cuan més la mire menys m`agrada.
quin sentit tenia ferli pendent?
i la basa tan gran?
esque no es gens pràctica. I en lo que harà costat de fer... mare meua.