divendres, 7 de maig del 2010

CAL INVERTIR AL CAMP DE FUTBOL



L'esforç i el voluntarisme del Futbol Base de Simat i de les desenes i desenes de xiquets que competeixen a les distintes categories, no es corresponen amb l'estat del camp municipal de futbol. Es pot afirmar amb poc risc d'equivocar-se que Simat té el pitjor camp de futbol de tota la comarca. Per comparar-ho en un poble de semblants característiques, Xeraco disfruta de modernes instal.lacions amb gespa artificial, diversos camps de distintes dimensions, i vestidors ben equipats.
Les inversions que han arribat per al poliesportiu no afecten al camp de futbol. S'està reparant la resta d'instal.lacions, que estaven encara en pitjor estat. I per si era poc, les oficines del Futbol Base van ser assaltades fa un mes i van desaparéixer dos equips informàtics.
Simat necessita, d'altra banda, un segon camp de futbol. L'actual està saturat amb els entrenaments del Futbol Base i dels equips de penyes, sense oblidar que es tracta d'unes instal.lacions municipals l'ús de les quals no es pot negar a ningú, atés que es tracta de l'únic camp disponible al municipi.
L'actual govern local va dir que anava a recuperar la subvenció de la Diputació per a la gespa artificial que va rebutjar l'anterior govern del PP, tot i que l'estat de les finances locals no permet de cofinançar l'actuació i sembla que la promesa s'ha diluït, que és el que sol passar quan es governa. Si Simat arriba a tindre algun dia camp de golf de 500.000 metres amb gespa ben cuidada, i manté un camp de futbol de terra i pedra, serà motiu de sublevació.
Arc Iris demana al govern local que intercanvie patrimoni per fer-se en sis fanecades on poder construir un segon camp de futbol a la zona que es considere més adient.

1 comentari:

Anònim ha dit...

La brossa artificial del camp de futbol és com el poligon industrial: La història interminable.
D'aci un temps en diran que ja no la van a posar perque és millor i més saludable jugar sobre terra.