dijous, 20 de maig del 2010

SERRA PERD UNA SUBVENCIÓ PER AL VOLUNTARIAT AMBIENTAL PER MANCA DE VALORACIÓ DEL PROJECTE


La Conselleria de Medi Ambient ha desestimat la subvenció sol.licitada per la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Simat per a la realització d'activitats de voluntariat ambiental en prevenció d'incendis forestal, perquè el projecte presentat per l'Ajuntament de Simat no ha obtés la valoració suficient d'acord amb les bases incloses en la convocatòria de 22 de desembre de 2009, segons publica hui el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana. Seixanta ajuntaments, associacions i entitats de tot el País Valencià rebran subvencions que van dels 2.100 als 3.800 euros per finançar les activitats i l'equipament del voluntariat ambiental, i només tretze sol.licituds, entre elles la de Simat, han estat desestimades per manca de rigor en el projecte.
La comissió de valoració havia de tindre en compte aspectes com les activitats realitzades en anteriors convocatòries, realització d'activitats en zones d'alt risc potencial d'incendis, superficie forestal coberta per l'activitat, adequació entre la despesa prevista i els objectius perseguits, període i nombre de voluntaris, experiència prèvia en activitats de voluntariat suficientment documentada, implantació del voluntariat en la zona d'implantació, i la promoció d'activitats que faciliten la integració de persones amb minusvalideses físiques o síquiques.
El projecte presentat per la Regidoria de Medi Ambient de Simat ha estat entre les tretze pitjor valorades, a la vista de la resolució que desestima l'ajuda. És a dir, anem mal en experiències anteriors, l'assoliment d'objetius no ha estat el desitjable, el periode proposat o el nombre de voluntaris no és l'adequat, o bé la zona de cobertura no és suficient, per la qual cosa l'Ajuntament deixa de percebre una subvenció d'entre 2.100 i 3.800 euros, una despesa més per a l'Ajuntament, perquè tampoc convé fer perdre l'ànim solidari i consciència mediambiental dels voluntaris.
Arc Iris demana al multiregidor que recorra la resolució de la Conselleria de Medi Ambient per la que desestima l'ajuda a Simat, i que demane una revisió de la valoració del projecte per tal de que la conselleria rectifique. Si no és així, el regidor d'EU-Arc Iris demanarà al ple una còpia de la sol.licitud cursada pel regidor Joan Serra per determinar si efectivament s'ha quedat curt en la memòria i ha donat motius a la conselleria per deixar fora Simat.
La desestimació, a més, no té aspecte d'haver estat condicionada per motius polítics, atés que hi ha ajuntaments del PP com ara Torrent o Paterna als que també se'ls ha desestimat. També Benifairó de la Valldigna s'ha quedat sense.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

aixina aixina donant feina al poble i trencan-se els collons per tota la gent que estem a l´atur ..... enhorabona Serreta i companyia .... a per cert als obrers que no els falte la feina eh !!!! que jo m´entere

Anònim ha dit...

La cotorra no diu això:
Segons ha sabut la Cotorra de Simat, la Regidoria de Medi Ambient de l´Ajuntament de Simat, gestionada per Joan Serra, d´ERPV és una de les més actives i valorades de poblacions entre 3000 i 5000 habitants de la Comunitat Valenciana.

Anim Super eres el millor.

Visca Nostramo! visca el patró!
que de l'Ajuntament porta el timó vostre altruïsme no serà en va
Déu algun día us ho pagarà
Insigne llumenera del marqueting seguint vostre genial pla d'expansió
La vostra habilitat ens meravella
la vostra audàcia ens té bocabadats
Encara que els roïns i els envejosos diran que sou un
xupla sang i un incompetent
que Déu perdoni a tots aquests canalles que de malagraïts l'infern n'és plè.

Anònim ha dit...

no pasa res, tranquils. Ara s´inventaran un nou impost i tot arreglat.

propostes de nous imposts:

- Per beure de les fonts
- Fumar per el carrer
- caminar per les aceres
- sentarse en algun banquet
- utilitzar les maquines de gimnasia del parc
- netejar els cotxes en la sequia

Anònim ha dit...

Simat és després de Villalonga el terme municipal amb més superficie forestal de la comarca. Si no hi ha motius per a concedir la subvenció és que la sol.licitud té algun defecte.

Anònim ha dit...

Per això es dona un periode de deu dies per subsanar errors i fer les al.legacions pertinents. Que va passar amb la subvenció de la gespa artificial de sebastià?

Anònim ha dit...

Al gilipolles del primer mensage. Jo soc obrer, no soc jefe i no me fet ric mai. Ara estem en la crisis i este es l'any de menos faena desde fa 20 anys, no tenim ni la mitat que antes. Les nostres families estan patint aixina que calla la boca.

Anònim ha dit...

Que casualitat !!
Just després de perdre la subvenció, resulta que la Cotorra diu que regidoria de medi ambient és la millor valorada, bla, bla, bla......
EU-Arc Iris tots sabem qui son, ara falta saber qui son els de la Cotorra.

Anònim ha dit...

per al primer mensagista:

En l´horta no hi ha faena? o esque ara anara a collir es de rumanos iau? es mes facil cobrar del paro i criticar prou. i segur que alguna faeneta en negre segur que fas.

Anònim ha dit...

Les subvencions en estos temes Mediambientals les dóna la Conselleria, cal recordar que l'ajuntament de Simat va començar el voluntariat ambiental durant la temporada de pasqua d'enguany. Jo sóc una persona d'esquerres des de sempre i hem pose les mans al cap quan un grup d'esquerra esta distorsionant i calumniant el que fa un altre d'esquerres. M’entres els verdaders responsables es freguen les mans i es riuen de tots nosaltres, així no anem a cap lloc. L'únic responsable de tot este despropòsit i de tot el que esta passant al País valència és el pp que és el que mana, només recordar que anteriorment quan estava manant l'esquerra en la Generalitat, havien subvencions per al Voluntariat Ambiental de fins a 30.000 € i en este moment no arriben als 3.000 € per alguns amics.

Siguem un poc objectius i deixem les picabaralles personals, si entre nosaltres no arribem a cap enteniment, val mes que es quedem a casa o + pp.

Anònim ha dit...

Deixem-nos de picabaralles i comences acusant arc iris de calumniar per informar objectivament de la pèrdua d'una subvenció?

Anònim ha dit...

l'anònim d'abans d'este últim:
No s'ha perdut una subvenció per culpa de Serra, i tu ho saps, ja que és la mateixa que s'ha presentat durant tot els anys i es donava, el que les adjudica és la Conselleria als seus amics i algun mes per dissimular, ells sols ells, es adir, el pp han rebaixat 300 % les ajudes que destinava a les tasques del voluntariat i això, tu no l'informes res de res, fixat, ells són del pp.

Es mes fàcil que arc iris donarà una mà a l'equip de govern simatero i començar per unir forces d'esquerres, pel que puga vindre o vindrà. Les pròximes eleccions que ja estan ací, molts persones com jo que no som polítics, ni pertanyem a cap partit volem, desitgem, una unió de totes les força de l'esquerra, hi ha que parar a la dreta, tu saps que estan im-parables..... i si no + de + pp, i tu, i ho saps.

Ja acabe, pensa el que t'he dit, t'ho dic sincerament, sense cap tipus de malícia, torneu a il•lusionar-nos a tots els que pensem igual que tu.

Anònim ha dit...

Ara et venen a tu les presses per parar a la dreta? Ara que venen eleccions? Arc Iris porta huit anys parant a la dreta. Ja li van parar els peus a Colom mentre el Bloc li bufava el caldo i li permitia fer i desfer al seu gust i interés. I ara, després de dos anys d'ocultisme, discriminació, prepotència i menyspreus, demanes unir forces?