dimarts, 4 de maig del 2010

ARC IRIS DEMANA AL GOVERN LOCAL QUE DESTINE ELS DINERS DE LES MULTES A MILLORAR LA SEGURETAT VIAL

L'augment de la voracitat recaptadora del govern municipal de Simat és un fet, bé a través de nous impostos, increments de preus, contribucions especials o l'augment contrastat de l'acció sancionadora, sobretot per infraccions de trànsit. El pressupost municipal aprovat per a enguany ja preveu uns ingressos de 7.000 euros només en multes per infraccions del reglament de circulació, tota una ajuda per a quadrar els comptes.
Arc Iris creu convenient deslligar aquest concepte recaptador de la comptabilitat ordinària perquè les autoritats locals poden sentir la temptació de tapar forats amb la intensificació de les multes a condutors, i per tal d'evitar-ho demana que les quantitats ingressades siguen destinades en la seua integritat a millorar la seguretat vial al nostre municipi. Per llei, la recaptació de multes de trànsit a l'Administració de l'Estat han d'anar destinades a millores en la seguretat vial, però eixa llei no obliga als ajuntaments. No obstant, Arc Iris considera que seria efectiu destinar eixos ingressos a cursos de seguretat vial dirigits als més joves, prevenció d'accidents, i millora dels nostres vials, que en alguns casos presenten importants desperfectes.
D'altra banda, cal denunciar la manca de previsió de l'Ajuntament pel que fa a l'augment del parc mòbil i el dèficit de places d'estacionament, la qual cosa fa incórrer molts conductors en infraccions. No hi ha cap estudi de mobilitat ni d'optimització d'espai als vials públics. La doble fila és freqüent a llocs com la plaça (on hi ha els bancs, l'estanc i altres establiments), o al carrer Major (sobretot al supermercat), i les places d'estacionament de nova creació són escasses, tret de Manhattan, on la normativa ja obliga als nous habitatges a disposar de garatge.
No obstant, qui més pateix el problema de la manca d'estacionament és el col.lectiu de transportitstes des que es va prohibir estacionar a l'avinguda de la Valldigna. La solució que se'ls ha donat tampoc ressol el problema, i el govern local ha anat fent cabrioles amb improvisacions i fracassos com el dels terrenys annexes a la Cosiva, que finalment no s'han fet servir per desacord amb la cooperativa.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

voracitat recaptadora,estudi de mobilitat,cursos de seguretat vial dirigits als més joves, prevenció d'accidents.
Que estem en New York.
Un poble com una xufa i per anar de la plaça al Ramonet en cotxe.
Més caminar i meinys burrera.

Fantasmes per tot arreu,
fantasmes de totes menes,
fantasmes sense llençol,
fantasmes sense cadenes,
fantasmes a carretades,
fantasmes per tot el món
i sabeu com se'ls coneix
per lo fantasmes que són.

Anònim ha dit...

Ja era hora que algú tinguera ovaris per intentar cobrar les infraccions.

Enhorabona Agus.

Anònim ha dit...

Agus encara no ha posat cap multa, tarugo.

Anònim ha dit...

Al de les 11:24

Tas tonto o no saps llegir a clar amb dues

Anònim ha dit...

Jo no sabré llegir però tu no saps ni lligar les paraules.

Anònim ha dit...

Continua la mala educació.
No seria prou dir "Agus encara no ha posat cap multa??"
Perquè s'ha d'afegir lo de "tarugo"?.
Costa menys, dir-ho bé.

Anònim ha dit...

ARC IRIS DEMANA AL GOVERN LOCAL QUE DESTINE ELS DINERS DE LES MULTES A MILLORAR LA SEGURETAT VIAL
Jajajajajajajajajajajajajajajaja....

Que ja han cobrat ilusos.

Anònim ha dit...

Agus tindria que posar bosals als gossos lladrers que algú li ha contractat... fa vergonya tot plegat, el discurs neoblaver d'Agus, els gossos lladres i el concubinatge especultatiu del bloc simater amb el psoe. A la propera ja ho sabem, els que vullguen Agus i Montagud que voten PSOE, és el mateix, a lo millor ens trobem en la sorpresa de una llista unica PSOE-BLOC: Agus (de cap), Mogort de dos, Montagud d'embaixador a California i Joan Mª de secretari.

Anònim ha dit...

Tot és possible.
Recordeu que Juanma ja va anar en la llista del PSOE a Valencia.

Anònim ha dit...

Trigos, els simaters no tenim culpa dels vostres traumes infantils, marginalitat i problemes sicològics. No vegueu que no passeu de 100 vots (fins i tot Serra treu mes vots) en un poblucho de 3000 habitants? Doneu-li la oportunitat a altres i retireu-se ja que no valeu per a la política!!!!

Anònim ha dit...

Donar l'opotunitat a altres?
Acàs algu impedix que qualsevol es puga presentar a les eleccions?
Tú mateix si vols.

Anònim ha dit...

Serà que el bloc no ha tingut oportunitats. Fa 25 anys que va bambant per simat i tot cendra. L'únic que es va plantar va ser el coto.

Anònim ha dit...

Si t'apuntes a un partit dels de sempre (psoes, blocs, pps, eu, erc .....), pot fer el que vullgues que no passa res.
Ah redeu !!
Però si vols fer alguna cosa fora d'eixos partits, ja eres un impresentable, un traumat, un marginal.
Això és tindre un gran concepte de que és la democracia i aixina va la societat.