dilluns, 26 de juliol del 2010

CADUCA EL DOMINI SIMAT.CAT I L'AJUNTAMENT S'OBLIDA DE RENOVAR-LO



L'adreça de simat.cat remet a una advertència del proveïdor.


Qui tracte d'accedir hui a "la seu electrònica" oficial de l'Ajuntament de Simat de la Valldigna (www.simat.cat), es trobarà amb una pàgina del proveïdor que adverteix que el domini ha caducat, i demana que es renove si es vol conservar. Això ha passat en el periode en el que potser més necessitat hi ha de consultar la web municipal: demà es celebra ple ordinari amb un dens ordre del dia, estem a les portes de festes per consultar programació, i s'acaba d'aprovar el reglament d'administració electrònica. Així, l'ajuntament haurà de recórrer a la trompeta del tio Carmelo si vol difondre la convocatòria del ple de demà i l'ordre del dia.
Este és el fet definitiu que demostra que estem governats per una panda. Si no s'havia fet prou el ridícul plagiant el reglament d'administració electrònica de l'Ajuntament de Chiva, només faltava que el proveïdor del domini deixara caure de la xarxa l'adreça electrònica oficial de l'Ajuntament de Simat perquè els nostres governants s'han oblidat de renovar-la. És per posar una queixa davant el defensor de l'usuari de l'administració electrònica. Caldrà conéixer si aquesta deixadesa afecta als terminis dels procediments administratius que s'hagen iniciat per mitjans electrònics. Es suposa que els terminis per recórrer per via electrònica la nova taxa de fem, per exemple, estan suspesos, i no es reprendrà fins que l'Ajuntament recupere el domini de la seua seu electrònica. Un desgavell.
Arc Iris confia en que, ara sí, s'adopte algun tipus de responsabilitat política, tot i que el multigovern és especialista en fer pifies i fer com si res.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Xe, al principi pensava que ací criticaven per criticar, però açò ja se'n passa de castany fosc. Ja estarà bé de fer l'imbècil per l'ajuntament.

Anònim ha dit...

Hi ha coses de les que no s'obliden. A Juli no li s'oblidà anar al sopar del tenis, a Agustina no li s'ha oblidat anar a la processó, i a Serra segur que no li s'ha oblidat organitzar el sopar d'esquerra republicana.

Anònim ha dit...

Fotre Serreta en la caguera qu donares per poder eixir als diaris i poder lluir d .cat i acabem com sempre fent el ridicul.

Anònim ha dit...

jo si que acabo d´entrar xe! mi que teniu mal rollet tots eixos poliquets que esteu fets, si an als pobles passa aixo i sou aficionats así va españa!

Anònim ha dit...

Que reburrots que sou, la web si que funciona... no teniu remei

Sempre critiqueua als regidors de partits valencians, mai als espanyolistes del Pepe o Pepeobrer...
perquè serà?

Anònim ha dit...

Seràs burro? No serà perquè Arc Iris no va emprendre una creuada contra el PSOE quan estava en mans de Colom. En compte d'agrair que algú done la cara per tots els que decidixen quedar-se en casa, resignar-se i voreles vindre.

Anònim ha dit...

a tots els q apoyen el .cat els deuriem de despaxar de la comunitat valenciana.
Aneusen a cataluÑa si tant vos importa¡¡¡
pronte o tard el domini .cat desapareixera. A partir d´abril cuan canvie el govern "a muerte" contra el .cat.
i en l´ajuntament la bandera de valencia tot l´aÑ penjà