dimarts, 20 de juliol del 2010

NOVETATS AL PROGRAMA DE FESTES

Per fi el programa de festes de Simat inclou novetats: les processons estrenen itinerari a causa de les obres del Carrer Major, i diversifiquen el recorregut. La resta roman immòbil, però ja és prou amb eixa novetat. El BLOCiU no podrà dir que no ha estat innovador i original en la confecció del programa.
Els desfiles religiosos de Santa Anna i els Santets de la Pedra eixiran de la Capelleta, pujaran el carrer del Toro, baixaran el carrer de Santa Anna i tornaran a la Capelleta. Les dos processons que resten, la de la Mare de Déu i la del Crist, eixiran de l'església de Sant Miquel, baixaran per la plaça a buscar l'Avinguda Jaume I per un lateral de l'Ajuntament, i pujaran pel carrer Corralot per a tonar a l'Església. No obstant, també és mala sort que l'únic any que el BLOCiU ocupa l'alcaldia la titular del càrrec no puga passejar-se pel carrer Major presidint la pelegrinació de confrares.
La resta, tot igual. Cavalcada i ball de disfresses el dissabte 31 de juliol, cercavila de la banda la vespra de festes, despertà el dia dels Santets, festa de l'aigua, bous, volteig de campanes, més bous, nanos i baixets a la Font Gran, "solemne" processó, revetla a la Font Gran, amb les orquestres La Pato, Glitter i, com no, la Motecarlo, cordà, processó del gos i fanalets. No s'arriba a l'alçada del programa que Serra va preparar per als excursionistes, però s'assembla.
ACTUACIÓ ESTELAR DE DAVID SEGUÍ
No cal perdre's enguany l'actuació estelar de David Seguí la nit del 6 d'agost a la plaça de la Constitució. Que qui és David Seguí? Doncs ni més ni menys que un guanyador del programa televisiu "Operación Triunfo". Seguí es farà de pregar i saltarà a l'escenari després de tot un seguit d'actuacions de revista que el públic s'haurà d'engolir quiet al seient si vol bon lloc per presenciar l'actuació estelar de David Seguí. Arc Iris recomana al multigovern que eixa nit reforce tots els dispositius per tal de facilitar l'accés dels visitants a la plaça, evitar embussos de trànsit en les entrades a Simat, que reforce la plantilla policial per tal d'indicar les zones d'estacionament, i contracte serveis de protecció civil i assistència mèdica per possibles lipotimies a causa de previsibles allaus humanes.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

No li dieun David Seguí. Es Vicente Seguí.

Anònim ha dit...

Qué més dona David, Vicente, que Toribio?

Anònim ha dit...

Vicente Seguí és el que acostuma a estar en mitinets de coalision balensiana? queêeeeeeeeeeeeeeeee

Anònim ha dit...

Xé no ens eixiria més barat el Serra de lagarterana donant esplicacions de per que cal reciclar, i l'assessor de
telonero.

Anònim ha dit...

Visca la música popular "valensiana", Gràcies al Bloc i Esquerra (Republicana) la música valenciana triomfa -a l´estranger, clar-