dimecres, 7 de juliol del 2010

SERRA LI MUNTA UN NÚMERO A MOGORT EN PÚBLIC

Bocabadades es van quedar la gerent de la Fundació Jaume II, Anabel Trujillo; la responsable de la Touristinfo de Simat, i les dos representants de l'empresa Projecta Cultural Turisme que assistien divendres passat a la presentació d'un pla d'estratègia turística a l'Ajuntament de Simat davant dels representants polítics del consistori. En un moment en el que el regidor de Promoció Econòmica i Turisme, David Mogort, va suggerir la possibilitat de lligar en el futur noves zones urbanitzables a l'atractiu turístic de Simat, el regidor d'Urbanisme, Joan Serra, va saltar i va muntar un número tot advertint a Mogort que no era qui per determinar el futur urbanístic de Simat. Mogort no es va acovardir i va respondre al regidor Serra que tampoc era qui per condicionar l'evolució urbanística, i que en qualsevol cas es faria el que la majoria de la corporació determine.
Eixa resposta va fer enfurismar a Serra, qui pujat de to i colors i saltant de la cadira, va acusar Mogort d'estar posant en dubte la seua qualitat democràtica. La batussa va adquirir tals proporcions que Anabel Trujillo es va vore obligada a intervenir per fer saber als regidors que ella no havia acudit per assistir a batusses polítiques entre partits locals. Mentre, les representants de l'empresa autora del pla estratègic de turisme es miraven perplexes.
Un espectacle lamentable. No obstant, el PSPV de Simat no pot dir que no va estar advertit de qui era Joan Serra abans de posar en les seues mans gairebé tot el poder local.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Mare meua........Simat de La Risa.

CAPITÀ MORO ha dit...

Això ja ho feia Colom.
Ací mane jo !!!
I el qui no estiga conforme al carrer!!!

Anònim ha dit...

Super-regidor ! Si que ens ha tocat la rifa.
Super-regidor! Ets el rei de l'enganyifa.
Assessor ! Tu sí que ho tens ben montat €€€€€€€€€€€€€€€.
Diu l'article vint-i-sis,
que en un cas de compromís,
el Super-regidor pot si cal,
refregar-se l'engonal
i passar-se pels "collons"
tots els plens i als regidors
- Ep ! i el poble ?
Al poble que el donin pel ...

Anònim ha dit...

L’assumpte es clar, cadascu ha de parlar del que li corresponga, si eres el regidor delegat de Turisme, hauràs de dir alguna cosa respecte al turisme, si eres el regidor d'urbanisme, hauràs de parlar d'urbanisme.
Cada cosa al seu temps, sense ficar-se en les tasques d'altres per a mi, el súper regidor és el Sr. Mogort, que hauria de parlar del que li correspon a ell.

Anònim ha dit...

S'ajunta la gola (David) i la carpeta (Serra).
Deixeu-vos de decissions personals i totalment interessades com en el cas de David i de teoríes i més teoríes que alhora d'eixir de la carpeta ja cauen per elles soles, Serra i deixeu-nos tranquils i baralleu-vos dins l'Aula de la Natura que allí només cabeu vosaltres i les vostres idees.
Vaja quadrilla!!