dijous, 22 de juliol del 2010

VÍCTOR MANSANET PREGUNTARÀ AL PLE PER L'ACORD DE RETRIBUCIONS

El regidor d'EU-Arc Iris, Víctor Mansanet, preguntarà al pròxim ple ordinari, que es celebrarà el 27 de juliol, sobre el règim de retribucions en vigor per als càrrecs electes a l'Ajuntament de Simat, després de que s'haja produït un relleu a l'alcaldia al passat mes d'abril sense que s'haja portat al ple cap nou acord de retribucions.
En una sèrie de preguntes dirigides a l'alcaldessa Sirerol, Mansanet buscarà resposta a les següents qüestions: Quina és la remuneració que té atribuida l'actual alcaldessa, i en base a quin acord de retribucions.
Cal recordar que l'acord de retribucions vigent és el que es va aprovar en 2008 tot just després de la moció de censura, segons el qual, el que aleshores era l'alcalde, Eladi Mainar, percibia 1.200 euros bruts mensuals, i la resta de regidors del govern uns 350 euros mensuals. Segons això, Eladi Mainar deuria seguir cobrant 1.200 euros tot i que ja no és alcalde, mentre l'alcaldessa deuria estar cobrant 350 euros. No obstant, sembla que les percepcions s'han invertit sense cap nou acord, la qual cosa, si més no, pot suposar una il.legalitat.
Per a que la nova alcaldessa cobre 1200 euros cal un nou acord de retribucions en el que la pròpia alcaldessa ha de fer constar el temps de dedicació, i demostrar que no incorre en cap cas d'incompatibilitat. Això no s'ha produït. Arc Iris ho ha denunciat de forma reiterada sense resposta, però a molt tardar estarem sense resposta fins al 27 de juliol, dia en què l'alcaldessa ha de donar explicacions al ple.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Per preguntar que no quede,el que no sé si el contestaran.
Aquest són de per això manem i enemic el que pregunte.

Anònim ha dit...

Una altra actuacio del tripartit

Anònim ha dit...

Al mateix preu pregunta per el democrata que retirà el carrer a Al Tall i que ens costà la broma dels escursionistes del Serra,monolito inclos que hi ha al jardi del monastir.