divendres, 30 de juliol del 2010

XANCLETA I BERMUDA PER A PRESENTAR EL PLA DE TURISME


Encara que semble una manca de decòrum, el més probable és que els regidors de Turisme i Cultura, David Mogort i Juli Ibáñez, respectivament, exhibiren de forma conscient xancleta i bermuda per a la presentació ahir del Pla Estratègic de Turisme de Simat, una indumentària més apropiada per un municipi que vol optar pel turisme rural i d'esbarjo. No obstant, a primer cop cridava l'atenció, més encara en un escenari solemne com és el saló de plens, l'estància oficial més digna de Simat. En això, el mig alcalde i regidor d'Urbanisme és més mirat: sempre camisa de fil ben planxada, i a l'hivern armilla, com cal.
Pel que fa a l'acte, el Pla d'Estratègia Turística per a Simat és una base per al desenvolupament d'un sector i una font d'ingressos que ja deuria estar desenvolupat. Benvingut siga, en tot cas, perquè marcarà, si més no, una pauta. És el segon pla estratègic que es fa. El primer no va agradar a la corporació i va ordenar a l'empresa que es refera. El seu cost ha estat de més de 9.000 euros, però si s'aplica correctament serà barat.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Gerard, ara t'has fet pijo... ara resulta que també hi ha que anar mudats per anar al saló de plens. Com es nota que sou l'apèndix del PP, instaurat al món del pijoterisme més ranci i retrograd. Pareix mentida però és cert,esteu evolucionant a pas de gegant, a les pròximes eleccions ja vos donen un bon lloc a les llistes dels PPeros

Anònim ha dit...

guli guli cada dia més friki i més imipertinent, fes feina de l'ajuntament que pa axió el paguen, o veste'n a California i que t'aguanten alli FRIKI

Anònim ha dit...

SEGON ANIVERSARI del colp de poder a l´Ajuntament de Simat. Els colpistes continuen a l´Ajuntamentt fent el que els dóna la gana.

Anònim ha dit...

El Pla d'Estratègia Turística per a Simat més de 9.000 €.
Que bò ès tirar amb polvora de rei

Anònim ha dit...

Bé, si l'estratega ha de ser David, ja podem anar vegent quins són els seus nous projectes personals.
Ahí, rei, bones parauletes per a la galería i l'estral a la ma...