dimecres, 14 de desembre del 2011

LES GRAES DÓNA UN PREMI DE 5.300 EUROS A LA QUINIELA

Una quiniela segellada a l'establiment Les Graes de Simat la passada jornada de futbol de l'11 de novembre, la jornada del "clàssic", ha resultat guanyadora d'un premi de 5.300 euros en encertar dotze resultats. No hi van haver encertants de 15 ni de 14, amb la qual cosa, els 12 encertants de 13 han cobrat 60.000 euros, i els 136 encertants de 12 més de 5.300 euros. Un d'eixos 136 va segellar la quiniela a Les Graes, i sembla que la va fer automàtica, és a dir, a l'atzar, sense mirar els partits. Només d'eixa forma s'explica la fortuna, perquè la jornada va resultar ben complicada per als quinielistes, atés que s'hi van produir molts resultats sorpresa, com ara el València, a qui ningú donava perdedor al camp del Betis, o l'Sporting de Gijón, a qui ningú donava guanyador a Vallecas. A més, el Ràcing va rascar un punt a San Mamés, l'Hèrcules li va regalar un empat al Valladolid, i el Celta no va poder amb l'Alcorcón. En definitiva, uns resultats sucosos per als quinielistes arriscats.

20 comentaris:

TIO NORIO ha dit...

La meva enorabona al guanyador.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

recollons estos del bloc estan fins a la sopa,suprimint entrades i tot...

Anònim ha dit...

Jajajajajajajajajajajajaja!!!!!!!!

Anònim ha dit...

no era ha, ha, ha?

Anònim ha dit...

Jo em ric com vullc, no soc el pallaso..... ;)

Anònim ha dit...

ostia 20:43 que bo eres,si que es veritat que hi ha un ilustrat per aci que ens vol fer creure que ara toca riures hahahahahahaha.que prove riures,ah ah ah ah ah,ò aaaaaaaaaaaaaaa,ò hah hah hah hah hah,avore si troba alguna diferencia el xarlot eixe.

Anònim ha dit...

Quants catedràtics fa la ignorància, incult. 11:17

Anònim ha dit...

I enyoooooooooooooorr!!!!!!!!

Anònim ha dit...

diccionario traductor valenciano - castellano / español
diccionari traductor valencià - castellà / espanyol
ONLINE - Versión: SALT 4.0Texto a traducir: "nosotros tambien somos unos incultos jajajajajajajajajajajaj"

Text traduït: "nosaltres també som uns incultes jajajajajajajajajajajaj"


avore qui sou mes listos vosatros o estos.(segur que cregeu que vosatros)

Anònim ha dit...

El valencià normatiu no posseeix este so, que equival a la "J" castellana en paraules com "juez". El llatí tampoc no tenia este so. Per això per a representar el riure, que en castella es representa per ja ja ja, en valencià es representa per ha ha ha. El què no implica que la forma de riure canvie, o siga, que igual el rius en valencià que en castellà. A vore si t'entra jajajero. I no sigues tan torpe, que no hi ha per a tant.

Anònim ha dit...

aixo no meu diges a mi 18:57,que dius que no hi ha per a tant pero tù no se si seras el hahahero per a referirte a mi com a jajajero,siges qui siges liu dius al que ha ensetat el pot en la puta riseta del hahahahahahaha en lo tranquilets que estavem rigentmos com mos done la gana,i esque despues de tot el tema este es lo de menos,el tema es el de sempre la colla de listos que volen fer idiotes al resto en cualsevol tonteria i em juge el coll que de tots ells el que mes o el que menos esta per l`horta(i a muxa honra)o per cualsevol fabrica posant tuerques.

Anònim ha dit...

Òstia quin tio més cabut, d'on has eixit jajajero? Ja que saps tant ara em dius com es pronuncia el signe d'interrogació que jo no ho sé. I se pas em dius també com es pronuncia el punt, la coma, el punt i coma i la mare que mos va parir. Serà buurrrrrroooooooooooo el tito.
soc 18:57

Anònim ha dit...

Huhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhu.............

Anònim ha dit...

mira liiiiiiiistooooo18:57,que pareixes el tipic que ve l'ultim i vols clavar la mulla avore si tanteres de lo que va .En lingüística una onomatopeya es el uso de una palabra, o en ocasiones un grupo de palabras, CUYA PRONUNCIACION IMITA EL SONIDO QUE DESCRIBE. Ejemplos típicos de onomatopeyas son «bum», «pam», «bing»,«clic»,«clá» o «crac». Algunas onomatopeyas son utilizadas para describir figuras visuales en vez de sonidos, como «zigzag».
i aneusen a cagar ja home.

Anònim ha dit...

Huhuhuhuhuhuhuhuhuhu!!!!!!!!!!!

El guerrer de Moixent ha dit...

Tatatatatarara. Ja està ací, ja ha arribat, ja tenim al tonto del poble aclarint la qüestió. Informa't primer, ja que pareixes més llest que el burret del Jajajero.

El guerrer de Moixent ha dit...

Tatatatatarara. Ja està ací, ja ha arribat, ja tenim al tonto del poble aclarint la qüestió. Informa't primer, ja que pareixes més llest que el burret del Jajajero.

Anònim ha dit...

RECOLLONS XE, GUERRER I...DE MOIXENT TÙ!!!.pero et podries aver posat perfectament LA BURRA DEL TIO PACO que averes acertat mes el nom,i saps allo de EL BURRO LI DIU AL CERDO ORELLUT? pues hala aplicateu moixenti.

Anònim ha dit...

I enyooooooooooooooooooooooooorrrr!!!!