divendres, 23 de desembre del 2011

UN GRUP DE SOCIS DE LA COSIVA ESTUDIA DEMANAR RESPONSABILITATS PER LA GESTIÓ

Un grup de socis de la cooperativa Cosiva promou la convocatòria d'una assemblea que es celebrarà dimarts o dimecres de la setmana vinent, en la que es plantejarà la possibilitat de demanar responsabilitats legals als gestors pel deute acumulat per la societat, situació que ha portat al cessament de l'activitat, i que té difícils eixides distintes de la del concurs de creditors. Al mateix temps, pensen demanar responsabilitats per determinades actituds posteriors al cessament de l'activitat, com ara la utilització presumptament fraudulenta de la cartera de clients i altres bases de dades.
El grup de socis que promou estes accions no pren la iniciativa en blanc. Han contractat un despatx d'advocats on se'ls ha assegurat que les accions proposades són factibles i tenen aspecte de poder prosperar.
Al marge dels anàlisi econòmic i legal, des de l'àmbit polític Arc Iris lamenta que el govern local del PP s'haja desentès d'esta situació, i no haja tractat de buscar els mecanismes que evitaren el tancament, possibles concursos de creditors, i sol.licitud de responsabilitats legals. L'Ajuntament tenia mitjans al seu abast per canalitzar una situació, bé en col.laboració amb la iniciativa privada, o amb mitjans propis i ajuda d'altres institucions.
Arc Iris recorda, d'altra banda, que venia demanant des de 2004 una fusió de les cooperatives, però no vam tindre èxit amb les nostres propostes.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Es curiós que hi ha prou per pagar el deute amb el patrimoni dels gestors-administraors de la COSIVA

Anònim ha dit...

Curiós es que no ho paguen........

Anònim ha dit...

Be està que paguen el mal que han fet. Que damunt van passejant-se com si encara els tinguerem que donar les gracies. Quina parella de "sinvergüenses".

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
ARC IRIS SIMAT ha dit...

No es permet de fer acusacions anònimes.

Anònim ha dit...

hui m'ha arribat una carta certificada de la cosiva, ja esta en marxa això del concurs de creditors i em toca justificar els diners que em deuen , omplir uns papers i presentar-ho al judgat mercantil. Els administradors de la cosiva així es lleven tota responsabilitat jurídica, tant de bo hagueren gestionat la cooperativa tan bé com a han sabut el que havien de fer per a eludir la justícia

Anònim ha dit...

soc el de les 11:27.i aveu borrat el meu comentari per "acusacions anonimes" be avore si puc pasar la CENSURA dient el mateix en altres paraules;
el bollo compra taronges per a vendre,els tonos tambe,marti navarro tambe, i mès de mil comersos valencians o fan entre ells esta la exdirectora de la cosiva(que no es cap acusasiò es un fet)compra taronges i alquila magatcems per ha la manufacturaciò del producte final,la FBI es una d'elles.la exdirectora no ha eixit en la vida a fer mercat ò clients per a la venda de les taronges per tant,com es que te una cartera de clients compradors de un producte que ella no ha pogut mai manufacturar?"que cada u pense el que vullga"pero torne a dir que no es cap acusaciò es un fet supercontrastat i lo que esta a la vista no esta amagat.compra i ven i l'unic que te que fer es apanyarseles per fer arribar el producte final al seu client mentre que a este no li importa el mes minim com se les a apanyat sempre i cuant li arribe en la cualitat i preu previament pactat.es relativament facil dedicarte a este tema cuant ja tens el cap dins...

Anònim ha dit...

ARC-IRIS = CENSURA.

Anònim ha dit...

Jo lo que no comprenc es que la rubia i al de la permanent han portat a la roïna a la Cosiva, com es que ara van per ahí enviant tarònga als principals clients que tenía la Cope???? No sería tan mal negoci quan ara élls continuen fent el treball que no van saber (o sí......) fer quan tocava.

A vore si es de veres que prospére lo d'eixe grup i que pagen lo que tenen i tornen tot i després a la presó!!!

Anònim ha dit...

EL QUE CAL FER ARA ES ACUDIR TOTS EL AFECTATS A LA REUNIO, ESTAR TOTS UNITS I DEMANAR LES RESPONSABILITATS A QUI PERTANYEN, QUE 4.000.000.€ DE DEUTE NO DEUEN DE QUEDAR SENSE CASTIC. NO SERA FACIL, PERO SI TOTS EL SOCIS ESTEM UNITS, ELS RESPONSABLES DE LA FALLIDA DE LA COSIVA, NO ES RIURAN TANT.
ESPERE QUE LA JUNTA ES POSE CLARAMENT A LA PART DELS SOCIS, QUE ELLS SI QUE PODEN SABER QUI SON ELS CULPABLES.

Anònim ha dit...

al de 17.39 espera tambe que la junta parle clar perque en el temps que han estat han tancat els ulls y les orelles cuant san reunit totes les semanes sabien molt be lo que pasava mos han fet tontos responsabilitat pasque se han anat en la buxaca plena y hara estan aprofitanse y responsabilitat a esa jent que vaem votar per hastar en la junta y que es supon que estan ahi pa controlar que no pase lo que a pasat responsabilitat pa tota exa jent

Anònim ha dit...

Espanya de pandereta......

Anònim ha dit...

Ja és hora de deixar la pandereta i menejar-se . Els que ens han fet arribar a esta situació que ho paguen. Jo m'apunte encara que em coste diners.
Un cooperativiste.