dijous, 15 de desembre del 2011

VÍCTOR MANSANET REBUTJA ASSISTIR A UN ACTE DE LA MANCOMUNITAT PER COHERÈNCIA I PER DISCONFORMITAT AMB LA DESPESA

El regidor d'EU-Arc Iris, Víctor Mansanet, ha remés una carta a l'alcalde de Simat, Sebastià Mahiques, en resposta a la invitació de l'acte de presentació del calendari de la Mancomunitat de la Valldigna, en la que rebutja acudir per diversos motius.
Segons diu la carta, normalment, i sempre que hi haja un "àgape" pagat amb diners públics, tant EU de Simat com Arc Iris no solen anar als actes oficials, i encara menys d'una institució en la qual no creuen i de la que Víctor Mansanet, com a portaveu d'EU-Arc Iris a l'Ajuntament de Simat, ha demanat la seua dissolució per ineficaç i malbaratadora de recursos públics. Però a més, tot i saber que no ha estat cosa de l'Alcaldia de Simat, ni de bon tros, la persona o autoritat que ha cursat les invitacions ha discriminat, conscientment o inconscientment, tant EU com Arc Iris, ja que cap dels seus representants a Simat tenen invitació, cosa que sí que han tingut altres partits i organitzacions menys representatius. Fins i tot l'alcalde de Benifairó, amb tots els nostres respectes, però amb la nostra perplexitat, té una invitació personal i una altra com a alcalde (sempre hi ha hagut "classes", i ja es sap que en EU i en ARC IRIS estem en contra de les "classes" i els privilegis).
Per tant, i considerant que l'edició d'un calendari és una cosa banal (tot i que reconeguem el valor de les fotografies i imatges) i que s'ho hagueren pogut estalviar en una època com la que estem patint i invertir-ho en ajudes socials a persones i famílies necessitades, ni Arc Iris (el nom del qual no apareix per cap costat, però sí el de la Casa Calba o el de Siete y Medio Noticias) ni EU, ni Víctor Mansanet com a representant i portaveu d'aquestes dos organitzacions, assistiran a l'acte de presentació de l'esmentat calendari per coherència i dignitat.

37 comentaris:

Simpatizant del BLOC ha dit...

Que gran Víctor, estic totalment d'acord en el que has fet

Anònim ha dit...

Este Victoret es molt digne ell.

Anònim ha dit...

Però no ha quedat clara una cosa: no va per que no l'han convidat? o no va per que no vol anar?

Clar, sembla que està ofés per que han convidat a l'alcalde del PSOE de Benifairó però a ell no.

No és el mateix no anar on t'han convidat que on no t'han convidat.

Sorprén això d'Arc Iris. A ell sols el varen elegir per EU-PCE.

Anònim ha dit...

No sé ni lo que dius, i no pense tornar-te a llegir el comentari. Au. A l'altre t'expliques millor.

Anònim ha dit...

I enyooooooooooooooooooor!!!!

Anònim ha dit...

Victoret es molt bona persona.

Anònim ha dit...

Pos demanaten un per als Reis.

i dic jo... ha dit...

avore si ho entes be.victor es nega a anar a un dinar que ningu a convidat ni pensa convidar,despues es queixeu de que ni tan sols lan tingut en conter i al de benifairo li envien dos invitacions,i en tot este embolic esta l'arc pel mitx dient que tambe es nega a anar a certs agapes oficials.
PERO QUE OFICIALS NI OSTIES,QUE COLLONS PINTA EN ESTOS MOMENTS L'ARC EN CAP ACTE NI OFICIAL NI SUBOFICIAL???
en fi tot un cumul de despropocits,cels i envetges...

Anònim ha dit...

Eres poc memo. Diu l'article ben clar que a Víctor l'han convidat i ha rebutjat anar. I no és que Arc Iris no pinte, és que hi ha determinada gent com tu que no volen que pinte. Però per a desgràcia per a tu, els darrers anys de l'estampa simatera els ha pintat Arc Iris. Jo, jo, jo.

Anònim ha dit...

Es jo jo jo ó ho ho ho???? Pareixes Papa Noel ;)

Anònim ha dit...

Desde luego, quanta gent que llig i no s'entera.
A més, des de que va aparèixer l'Arc que venen denunciant que la mancomunitat no serveix per a res, més que per a repartir-se càrrecs i manejar diners de tots.
Però clar, si ni llegint s'enteren, no es pot esperar que s'enteren de coses passades altres anys.

i dic jo... ha dit...

avore listo subnormal 13:44
-LA PERSONA O AUTORITAT QUE HA CURSAT LES INVITACIONS HA ¡¡DESCRIMINAT!!,TANT EU CAM ARC IRIS JA QUE CAP DELS SEUS REPRESENTANTS TENEN INVITACIO.
ja teu dic jo espavilat i per al que diu que no se el que llegic 15:19 que si no vos donen una invitaciò vol dirQUE NO VOLEN QUE ANEU!!!
i estan calents que l`alcalde de beni en tinga dos"de invitacions listos"
arc iris?pero en nom de qui collons deuria de anar arc iris? mira em ve al cap que si anaren els de la llebre mes representants portarien a la reunio.

Anònim ha dit...

A vore, burro (jo lo de subnormal no ho utilitzaré mai com a insult), l'article comença aixina: "El regidor d'EU-Arc Iris, Víctor Mansanet, ha remés una carta a l'alcalde de Simat, Sebastià Mahiques, en resposta a la invitació de l'acte de presentació del calendari de la Mancomunitat de la Valldigna, en la que rebutja acudir per diversos motius". ...en resposta a la invitació...És a dir, ha rebut una invitació, però ha contestat en una carta que no vol anar. Estás per a revore barrio sésamo: arriba, abajo, cerca, lejos.

i dic jo ha dit...

xe tu eres idiota rei,pots llegir tot l'articul o quedarte on et done la gana i per aixo et ve tant al cap el barrio sesamo perque a tacasa tel posarien com a programaciò de gran interes i aixina as quedat com la jaca paca"apardalat"
au que te den

i dic jo ha dit...

xe tu eres idiota rei,pots llegir tot l'articul o quedarte on et done la gana i per aixo et ve tant al cap el barrio sesamo perque a tacasa tel posarien com a programaciò de gran interes i aixina as quedat com la jaca paca"apardalat"
au que te den

Anònim ha dit...

Tú lo que deuríes fer es anar als cursets d'informàtica que dona l'Ajuntament per a vore si t'ensenyes algo i no duplíques a cada vòlta els comentàris, amén de vore també a Coco de Barrio Sesamo ;)

Anònim ha dit...

arc iris ha tingut regidors, arc iris és una associació com un altra, arc iris té coalició an EU, ...
Però clar el qui convida (amb diners de tots), el que vol son sumisos i borreguets, i no gent crítica.
Qui té el poder no vol que ningú li faça ombra.
Sempre ha sigut igual.

Anònim ha dit...

Jajajajaja, Arc Iris en coalició amb IU? o siga el trigos i Victor van en coalició amb els trigos i Victor? conta-me'n altra de vaqueros.

i dic jo... ha dit...

amen xe,amen,amen tu,amen el tio diu amen de...uf men vatx men vatx que aso esta posantse de un nivell...AMEN DE!!...impresionant.:o
pero aixo sì,tù cuant lligges quedat on et done la gan,he?no siga cosa que no tagrade lo que queda,AMEN de que estas apardalat com la jaca paca.jajujijujajejijujajajajajaja.AAAAAAAAAAMEEEEEEEEEN.

Anònim ha dit...

Vexten, vexten.... :(

Tú, burra, tan sòls t'he comentat que intenta no apretar dos vòltes el botonet d'enviar i així no omplis la pàgina de comentàris duplicats.

Español de pro ha dit...

Hay por aquí un gilipollita que le està haciendo el juego a los separatistas. Que si jajajaja o hahahaha. Mira ja ja ja, creo que tiene razón el de ha ha ha porqué tu eres un inculto que no sabes que en valenciano se representa el reir por ha ha ha. No nos hagas quedar mal a los españoles y seas inculto. Yo no quiero que por tu culpa las huestes españolas queden con le culo al aire porquè tu no sabes poner los puntos sobre las i. Vete a limpiar mierda que ese es tu sitio.

Anònim ha dit...

Si és veritat que EU-Arc Iris és una coalició de victor i els trigos, vergonya tindria jo que traguen més vots que alguns partits amb tants militants i tants càrrecs.
Clar que també em pareix que el partits grans no estan per a vergonyes. Tenen prou amb poder, diners i manar al preu que siga.

Anònim ha dit...

con tanto que sabes tù de valensiano y me lo pones en español che?
portem una bona temporadeta per estos blogs i hi han mès d'un que encara no mos em enterat que ara toca riures en valencià hahahahahaha,mira diras lo que vullges pero ami em fa l`efecte de una sirena hahahahaHAHAHAHAHAHAHhahahaha!!!!.
pero el que mes mal em sap es aver creat el mal entes de que jo de alguna manera estic atacant als separatistes i que soc de la teua calanya,ANTES MORT FACISTA DE MERDA !!!i deixam a mi i el de hahahaha que mos digem tots els desficacis que mos done la gana i vesten a vigilar al teu franco que crec que van a desenterrarlo.MERDOS.

Anònim ha dit...

HA, HA, HA, HA, HA, HA...

Anònim ha dit...

diccionario traductor valenciano - castellano / español
diccionari traductor valencià - castellà / espanyol
ONLINE - Versión: SALT 4.0Texto a traducir: "nosotros tambien somos unos incultos jajajajajajajajajajajaj"

Text traduït: "nosaltres també som uns incultes jajajajajajajajajajajaj"

ahi eu deixe...

Simpatitzant de l'Arc Iris ha dit...

Mira jajajero. Quan vas a curar-te vas al metge, quan te se trenca el cotxe vas al mecànic, i quan tens dubtes lingüístics vas a preguntar a un filòleg. Deixa-ho estar que no hi ha cap filòleg que et donara la raó. El fet de representar ha ha ha és simplement un acord que no vol dir que tu et rigues diferent. Igual que hi ha acord per representar qualsevol so com el de una porta, vidre trencat, etc. Inclús les normes ortogràfiques són acords. Qui et diu a tu que ara s'escriu amb h o sense h. Qui el diu que eixa paraula, que no sona, es diu en castellà hache i en valencià hac. Els acadèmics, lingüistes i filòlegs.
Talle comunicació que has convertit açò en un circ mediàtic.

Anònim ha dit...

mira hahahero jo no tinc cap dubte,jo tinc ben clar com he escrit la risa desde sempre i tambe vec com l'escriu el 99,9% del personal(valencià,castellà,frances i en xines si molt mapretes)però tù no has pogut evitar pasarte llest i vols clavar el cap per la cabota,i encara no tas donat ni conter en tota la teua sabiduria filologa que no son 50 els que van en direcciò contraria soles hi ha un TÙ.
ale i deixa que a cada u es riga e interprete com li done la gana i voras com no crees circs que els listets teniu mota trasa(per anar de listo clar)

Simpatitzant de l'Arc Iris ha dit...

El que no deixa interpretar eres tu, que et clavares en que jo apuntava hahaha. Mira rei, eres tonto perdut, no val la pena seguir amb açò. Ves i dona-li lliçons a qui no ho sàpiga que per això he estat anys estudiant eixa llengua que tu tant desprecies. Ves i dona-li lliçons de el que tu sàpigues o hages estudiant, que igual és de femater.

Anònim ha dit...

Eh, un respecte cap als femeters, que molt d'estudiar i molt d'estudiar, però poca educació.

Anònim ha dit...

Tens raó, no volia deixar als fematers a l'altura del jajajero. Perdó per això perquè per altra cosa ningú els ha insultat.

Anònim ha dit...

Huhuhuhuhuhuhuhuhuhu....... ;)

Anònim ha dit...

jajajajajajajajajajaja que bo eres 22:30
-simpatitzant de l'arc tenies que ser home,pero no pasa res tampoc que no tanteres com es riu el personal en general i tù erre que erre,en la cultura o incultura perque no em pasa pels collons donarte la rao apart de lo pallaso que eres i xulo prepotent en tot el poder de atacar un gremi i tornarten arrere com si fores el rey del mambo.en tot el poble en sou cuatre entre simpatitzants i "actius"de l'arc pero el vostre servell de granota encara es pensa que tots estan mecs menos ells,com osties et tens que donar conter que la gent NO POSEN HAHAHAHAHAHAHAHA,
-jo le dije que fueramos a tomar unas gordas,¿que no quiere?HALA USTED A LA MIEEEEERDA

Anònim ha dit...

I enyooooooooooooorrrr!!!!!!

Anònim ha dit...

Mira jajajero, eres tan sumament incult que no distingueixes entre el que diu la gent i el que és normatiu. Tu vas ser el que es va clavar amb mi per apuntar hahaha. A tu ningú t'ha dit que apuntes això si no vols. I gent tan burra,torpe, i inculta com tu en Simat deuen hi haver pots. A més eres més cabut que els Aragonesos. Si algú ha ofés a algu eres tu, a tota la gent que fa anys que està lluitant per la dignificació del valencià. Ara vens tu de netejar vaters, en la cara plena de merda, i vols tirar-ho tot per terra. Quin mal tan fet a tu els pallassos per a que els gastes el nom insultat, tonto inutil. No vals ni per a tacos d'escopeta. Segurament per a escriure en el teclat aniràs amb el ditet com si estagueres clavant-lo en la merda que es lo únic que sabràs fer. Senyor capuma, vosté també se'n pot anar allà d'on ve A LA MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEDA, capullo.

Anònim ha dit...

deu si que deus de fer pudor xicot en tanta merda a la boca.nomes et falta el marquet per a que es vega com es el teu propi retrat valent cultivat.
===================================
Mira jajajero, eres tan sumament incult que no distingueixes entre el que diu la gent i el que és normatiu. Tu vas ser el que es va clavar amb mi per apuntar hahaha. A tu ningú t'ha dit que apuntes això si no vols. I gent tan burra,torpe, i inculta com tu en Simat deuen hi haver pots. A més eres més cabut que els Aragonesos. Si algú ha ofés a algu eres tu, a tota la gent que fa anys que està lluitant per la dignificació del valencià. Ara vens tu de netejar vaters, en la cara plena de merda, i vols tirar-ho tot per terra. Quin mal tan fet a tu els pallassos per a que els gastes el nom insultat, tonto inutil. No vals ni per a tacos d'escopeta. Segurament per a escriure en el teclat aniràs amb el ditet com si estagueres clavant-lo en la merda que es lo únic que sabràs fer. Senyor capuma, vosté també se'n pot anar allà d'on ve A LA MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEDA, capullo.
===================================
hala ja tens el marquet per a que veges lo guapet que has "surtit"
jajajajajaja.

Anònim ha dit...

Huhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhu!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Hohohohohohohoho!!!! Que es com es riu Papà Nöel en quin idioma es, Finés?????