divendres, 2 de març del 2012

FRACASSA EL SISTEMA DE CONCESSIÓ DEL BAR DELS JUBILATS

El sistema de concessió del bar-llar dels jubilats de Simat instaurat pel nou govern local del PP no ha funcionat. Al concessionari no li ixen els comptes i sembla que no està disposat a mantindre l'activitat en les condicions de la concessió. El plec de condicions va canviar amb el PP, de forma que el concessionari s'havia de fer càrrec de les despeses de subministraments, a més de fer front al preu de la concessió. No obstant, el nivell d'activitat del local no el permet equiparar-lo amb un establiment comercial corrent, i els ingressos fan inviable la concessió.
Tot es redueix a un error de càlcul. El govern del PP ha volgut oferir un servei públic com és una llar de jubilats, sense cap cost. Això és impossible. El govern local ha d'assolir que la funció de llar-bar dels jubilats és un servei públic, i com a servei públic, ha de comportar un cost-benefici per al pressupost municipal. Inventar fòrmules de concessió administrativa per a que el servei isca gratis porta a l'abandó de l'activitat, tal com passa ara. 
Estem en crisi i els ingressos dels ajuntaments cauen. Però Simat està eternament en crisi. Un municipi de les dimensions de Simat hauria de disposar d'un pressupost de vora 3 milions d'euros, però la manca d'activitats empresarials porta a una devallada d'ingressos, situació agreujada ara per la crisi. No obstant, el sacrifici no pot vindre a costa de serveis públics com ara la llar de jubilats. 
El govern local té ara dos eixides: cedir el local als usuaris i deixar que els jubilats gestionen la seua pròpia llar, o redactar un nou plec de concessió amb unes condicions distintes que garantisca la prestació del servei si més no durant el periode d'un any. 
El que ha de tindre clar l'ajuntament és que un servei públic mai pot ser gratuït per la institució.

37 comentaris:

Anònim ha dit...

Que comprensius esteu els de Arc Iris anb la situació del PP... quin amorrrr més intens. Si haguera estat el tripartit al càrrec ja haurieu montat una campanya per a posar als jubilats en contra dels partits d'esquerres

Anònim ha dit...

Lo que tu digues.
Per a que discutir tonteries.

Anònim ha dit...

Pues jo encara estic esperant a que algú del tripartito diga algo, bo o roïn. Almenys ací diuen coses i si fracassa el bar dels jubilats ho diuen els de l'Arc, no ho ha dit el Bloc, ni Serra Republicana ni el SOE.

Anònim ha dit...

Ací s'ha tret el tema amb l'objectiu d'ablanir-ho i mostrar-se comprensius amb els vostres col.legues

Anònim ha dit...

Almenys s'ha tret el tema. Si tenim que esperar a que el traga el triparito estem arreglats. No fan oposició. Només saben governar. Si no governen, deixació de funcions.

Anònim ha dit...

nxnxnxnxnxnxnxnxnxnxnxnxnx

Anònim ha dit...

quanta rao tens 15.18 , fa poc que vec el bloc i pareixen molt amics ark i pp, ja explquen be lo de la concejala dimisionaria? o encara manipuilen la informacio per ablaniro?

SIMPATIZANT DEL BLOC ha dit...

La situació del propietari de la consseció era molt desfavorable per a ell, espere que l'ajuntament rectifique i que li dones una subvenció de almenys 600€ al mes que es el minim que mereixen els nostres jubilats

Anònim ha dit...

Això aixó, molt bé, però si hi ha subvenció la llista de pretendents serà llarga.

Anònim ha dit...

el nou propietari ja fa temps que estava buscat lo que faltava es que al qui li va tocar seu deixara,voreu com al qui li toque si que li paguen la llum.

Anònim ha dit...

Algu pot aclarir-me,encara que no te res avore amb este tema, per que sa despedid a l'arquitecte de l'ajuntament, i sa contractat al germa de una regidora com a arquitecte de l'ajuntament.

Anònim ha dit...

jejejejeje a bons li ho preguntes... estos quan veuen draps bruts del PP pels comentaris ràpidament posen t'ho eliminen i posen "un administrador del grup ha borrat aquest comentari"

Anònim ha dit...

Jejejeje
Ara teu preguntarán a tu que es nota que no tens res que dir.
Sobra la gent com tu, que sols entreu ací per a dir tonteries.

Anònim ha dit...

Falta gent per a denunciar lo falsos que sou!! (tu acabes de dir molt, no?)

Anònim ha dit...

Falta gent que diga algo, no com tu bla,bla,bla

Anònim ha dit...

SIIIIII VAAAAL,PERO ALGU DIU ALGO O QUE!!!!!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

No t'ho dic jo??? ja ha començat la censura!! a parlar tots be del PP per favor

Anònim ha dit...

En simat per trobar feina sols tens que tindre enchufe en algu´ de l´ajuntament.

Anònim ha dit...

i la regidora de cultura ha dimitit pq vol la plaça fija de l'escoleta per ha treballar,i sebastia li ha dit que te q dimitir de consejala pera poder donarli laplaça,que tal?
























;

Anònim ha dit...

com???????????

Anònim ha dit...

tanta denuncia contra el tripartit quan manaven i d'este coses no digueu res Arc Iris???

Anònim ha dit...

Sembla que no saps llegir?
Pues no veus que estan diguent-ho.

Anònim ha dit...

EL QUE NO DIES RES ERES TU. perque dius que el pp dona el bar a qui vol, cuant ho triaren entre tos els partis politics?també dius que s´anava a dorar a huguet, ara a alicia, si va darrere han la llista segur, ja ho acertareu ja. perque dius que s´ha entrat al germá d´ una regirora d´arquitecte i perque s´ha tirat a l´ altre? i perque cuant estava el tripartito no vas obrir la boca cuant es va tirar a sergi d´informatic i es posa un altre,perque no dius, que es posà a dit a un advocat del bloc, a un arquitecte, a un al poliesportiu, a una del bloc a la casa de la joventud,a una que anava a la llista del psoe a la agencia amics, a un asesor, que es va canviar de seguros a dit a una cosina de l´alcaldesa i ara els seguros s´ha tret a subasta.dius el que vols, llengua balandrona.hi han mes encara, la llista en poc de temps es va fer gran.au cacau

Anònim ha dit...

Lo que es cert que el que tenia els jubilats damunt que no a guanyat res a perdut dines per que li a fet l´ajuntament la vida imposible,vorem al qui entre ara com li paguen la llum y li va tot perfecte.

Anònim ha dit...

HA ENTRAT ALICIA ,JA LA VAIG VORE AIR A ELLA I A LA SEGUA FAMILIA AGUDAN-LA.

Anònim ha dit...

21:06 i els punts?? 22:26 tu si que tens bona "AGUDAN-LA"

Anònim ha dit...

Podeu confirmar que han posat de regidor de cultura a una persona jove que ni li ha donat la gana aprovar el graduat?? quin exemple estem donant-li a les noves generacions??

Anònim ha dit...

Primeres declaracions de Miguel Vidal com a regidor de cultura: "Començarem amb una exposició en el Monestir de quadres d'Enric Valor que com tots sabem, va ser un dels millors pintors valencians del segle XV"

Simater a València ha dit...

aIXÒ ES DEVERES "Primeres declaracions de Miguel Vidal com a regidor de cultura: "Començarem amb una exposició en el Monestir de quadres d'Enric Valor que com tots sabem, va ser un dels millors pintors valencians del segle XV" SI ES AIXÍ LAMENTABLE QUE DIMITIXCA JA

Anònim ha dit...

Això deu ser mentira, pero dubte que et conteste si li preguntes per 2 escriptors valencians...

Anònim ha dit...

miguelet del vi no te el graduat,sera mol bona persona no eu negue pero es com si em posaren a mi,que en bona voluntat no sabria per aon tirar ni sabem ascriure correctament .Es necesita tindre cultura per tindre eixe carrec i no es prou estar en politica.

Anònim ha dit...

Rús tampoc te el graduat i es President de la Dipu.
Pajín sols té el graduat i ha segut Ministra
I hi ha un llarg etc.. per part dels dos bàndols i ahí están...


Carajillo!!

Anònim ha dit...

pero qui es el SUBNORMAL este?- 11:47,13:15que ens ha vingut ara a correjir al personal?tambe seras un bon pallaso valent! a i cuant preguntes algo en un ? hi ha prou pero com eres mes xulo que els demes tù en tens que posar dos ??.
NINOT.

Anònim ha dit...

DIFAMAORS , QUE POC COSTA SABER LLEGIR , LEIRE PAGIN LICENCIADA
Desde su juventud residió en Benidorm,3 donde cursó el Bachillerato. LICENCIADA LICENCIADA LICENCIADA en sociología por la Universidad de Alicante en 1998.4 Fue presidenta de la Asociación de Estudiantes Campus Jove (1995-1997) y miembro del Claustro y de la Junta de la Facultad de Económicas y Sociología de la Universidad de Alicante (1995-1999). Hija del militante del PSOE de Benidorm José María Pajín, asesor en la Subdelegación del Gobierno en Alicante, y Maite Iraola, ex militante5 de este partido y concejal en el Ayuntamiento de la localidad.

Ha ejercido —entre otros cargos en diferentes organizaciones en la órbita del PSOE— como miembro del Comité Federal de las Juventudes Socialistas de España, secretaria de Política Institucional de las Juventudes Socialistas de Benidorm, presidenta de Solidaridad Internacional y miembro del Patronato de la Fundación Jaime Vera.

Anònim ha dit...

Hija de una tránsfuga, eso no lo pone???

Anònim ha dit...

tots som fills de algu,bonico/a.i despres ens toca ser pares.pues ni cap fill te que arrastrar lo dels pares ni cap pare te que ser victima de un fill.