dilluns, 3 de juny del 2013

ARC IRIS EXIGEIX AL GOVERN DEL PP QUE EXPLIQUE EN PÚBLIC L'ESTAT DEL PGOU

Arc Iris sol.licitarà al govern local del PP de Simat que explique en una assemblea pública oberta a tots els veïns l'estat en el que es troba el procediment per a l'aprovació del Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU).
Arc Iris fa aquesta petició després de que l'alcalde admetera al darrer ple que el PGOU està paralitzat i no hi ha perspectives ni terminis per a la seua aprovació.
Arc Iris sospita a més que els successius governs locals, el d'ara i els d'abans, estan patint pressions externes i alienes al govern local per tal d'elaborar un determinat ordenament urbanístic favorable a pretensions particulars i empresarials.
D'altra banda, la paralització del PGOU representa un entrebanc per al desenvolupament econòmic, social i cultural del municipi, que a hores d'ara desconeix quines són les seues perspectives de creixement, ni on s'han de dirigir les accions empresarials.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

ARC IRIS exigeix ¿ més valdria que ho pactareu baix la camilla ! el teatre polític simater dona fàstic i a més a més no és creible

Anònim ha dit...

Dos cosetes:
La primera que ací els únics que pactaren algo va ser el PP i el PSOE quan mnava Palomares i els dos partits volien fer el camp de golf.
I la segona, a tu que t'interesa més, que l'Arc "exigisca o deixe d'exigir" o saber com està el tràmit del PGOU.