dimarts, 25 de juny del 2013

BALANÇ DEL PSPV EN L'EQUADOR DEL MANDAT


UN ARTICLE DE DAVID MOGORT I ÁLVARO ALMIÑANA

Greu, molt greu és l´actual situació econòmica, laboral i social-familiar al nostre poble.Així definim els SOCIALISTES la realitat que estem vivint a Simat.
     Dos anys fa que el partit popular governa amb majoria absoluta al nostre poble, 18 en fa ja (massa) al País Valencià, i 20 mesos que també ho fan a l´Estat Espanyol. Però ací i enllà,la situació si cap , és cada dia més dramàtica per a una quantitat de gent grandíssima, més de 350 simateres i simaters a l´atur sense cap possibilitat de poder portar a casa un jornal.
     Simat ha perdut dos anys,i no ens podem permetre perdre res més.L´equip de govern conservador del PP s´ha de posar ja les piles en allò que és el més necessari per al nostre poble: CREAR OCUPACIÓ.
     Amb un poble sense sòl per a oferir a empresses, res s´ha fet en estos dos anys per desbloquejar el pla urbanístic, ja que ens diuen ells mateix que a penes s´ha avançat res.Res s´ha fet per a promocionar Simat com a poble turístic (nosaltres entenem que ens hem de fer forts en eixa opció),deixant passar de llarg tota la riquesa que tenim per explotar.Res s´ha fet per a intentar dedicar una part del pressupost municipal a crear OCUPACIÓ, tan necessària al nostre voltant,i no serà per propostes. Els SOCIALISTES sempre hem defensat que l´ocupació és el primer,i per això hem donat sempre prioritat i urgència presentant diferents mocions en este sentit, demanant la creació de brigades municipals, tant forestals com per a reparar voreres. El resultat…el de sempre; fent ús de la seua majoria absoluta per tombar qualsevol proposta que presentem els SOCIALISTES.
      Els únics llocs que s´han creat van ser els dels operaris del camp de futbol, i va ser per una iniciativa nostra d´incloure en el plec de condicions de la contractació, un punt que donara valor al foment de la contractació de persones a l´atur  de Simat. Si fos pel PP, açò se li havera passat i lempresa contractista havera aportat els seus treballadors, sense més.
     Creiem que Simat té molt a oferir en molts àmbits, per això  pensem que el PP no està fent tot el que té que fer per a dur-ho endavant.El lloc on estem situats geogràficament, gent molt preparada a l´agricultura, les nostres muntanyes, la nostra cultura, conreus per a posar-lo altra vegada a punt per a la seua producció, el nostre atractiu turístic…tot açò que tenim ací,hem de dur-ho al màxim de la seua capacitat d´explotació per tornar a reactivar Simat econòmicament.
     La capacitat d´endeutament que tenim a l´Ajuntament, ha de ser el millor al-liat per portar endavant propostes de creació de treball a tots els àmbits,falta la disponibilitat de TOTS, les ganes i sobretot el pensar que hem de tirar el poble endavant siga com siga.
     Per tot això, la nota que li posem al PP durant els seus 2 anys de majoria absoluta a Simat és INSUFICIENT, insuficient perquè tenint el poder a Simat i a la Generalitat Valenciana han deixat caure el pulmó econòmic del poble: les dos cooperatives. Insuficient perquè s´han dedicat a tapar les seues carències enlloc de resoldre els problemes de totes i tots els veïns. Insuficient perquè el nivell de vida de tots els simaters i simateres està més baix i més greu que mai. Insuficient també perquè amb maquillatge polític (actes i esdeveniments, crescuda de l´endeutament en coses no prioritàries) de cara a la galeria no ens arreglen els problemes de treball, d´enssenyament, de salut i socials en general que malauradament conviuen amb nosaltres a diari.
     Als Socialistes de Simat ens tindran sempre per donar prioritats i solucions als nostres veins i veïnes, des de l´oposició, sempre constructiva, i de cara al futur no molt llunyà I rodejats de gent sobradament preparada per portar I fer realitat eixes solucions des del govern que encapçalarem tant a Simat com a València en menys de dos anys.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

La culpa en Simat, es del PP, clar, en 2 anys, tots els problemes de Simat els a portat el PP. El PSOE 24 anys en el poder, no te ninguna responsabilitat. Alvaro i David, en la boca callaeta estarieu mes guapets.

Anònim ha dit...

val que el pp en 2 anys no aga portat tots els problemes de simat pero lo que si que es segur es que tampoc ne ha resolt ni un

Anònim ha dit...

no res, en la vida he vist tal immovilisme per part d´uns i d´altres. el PP no fa res nomes que cobrar tots els mesos l´alcalde i els concejals i els d´esquerres ningu es veu fer res llevat dels socialistes que per cert son els unics que s han renovat de l epoca del fracasat tripartito. com a votatnt d esquerresel meu proxim vot es per al psoe