dissabte, 6 de desembre del 2008

DOS DETINGUTS A SIMAT PER AMENAÇAR, EXTORSIONAR, I PER DELICTES CONTRA ELS DRETS DELS IMMIGRANTS

La Comandància de la Guàrdia Civil de València informava ahir a través d'una nota de premsa de la detenció de dos persones de Simat, una de 74 anys i altra de 34, per delictes d'amenaces, extorsions i contra els drets dels immigrants.
Els detinguts es dedicaven a obligar als immigrants a llogar-los immobles de la seua propietat, a comprar a les seues tendes, i a donar-los part dels sous. Arc Iris ja va donar un avanç d'aquesta actuació policial dilluns passat, i la informació oficial va arribar ahir. Res que a Simat tothom no sabera des de fa anys.
La nota de premsa dóna a entendre que l'actuació policial naix de la denuncia d'alguna de les víctimes, i tot i no identificar als detinguts, a Simat només hi ha una persona de 74 anys que tinga immobles llogats a immigrants i alhora tendes per a obligar-los a fer-hi la compra. És un personatge, a més, que s'ha vanat en públic d'haver influït per a que fructificara una moció de censura al nostre poble, i que els dies previs a la moció de censura va distribuir una sèrie de pamflets incitant al canvi de govern.
Arc Iris vol incidir en el grau de misèria humana al que es pot arribar per a extorsionar i aprofitar-se'n de persones que abandonen els seus països en busca de treball, i amb prou feines poden sobreviure a una terra estranya de la que no coneixen ni la llengua.
A més, instem a l'Ajuntament a aplicar d'una vegada polítiques d'integració reals i efectives que eviten arribar a situacions com les que ha viscut ara Simat.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Això ho havien d´haver denunciat els veíns de Simat i no esperar a que la gent immigrant visquera com a rata de claveguera.
No es va fer res en la legislatura passada (COLOM) ni en l´actual, i el cas és que tots ho sabíem.
Mentre aquesta classe de gent explotadora estiga entre nosaltres tindrem malviure.
I tot per quatre mamons pesseteros.

Anònim ha dit...

hi ha altra persona condemnada per assassinat que també fa papers contra l´actual govern local seguint arguments similars als vostres. crec que les dos deuen tindre la mateixa consideració politica: NINGUNA.
massa vegades ha eixit el general en la vostra pagina, si es una broma no fa gracia. persones d´eixa categoria moral deuen ser invisibles per la societat i condemnades en els seus delictes.
igual que els "bandos" de l´altra persona no s´utilitzen contra vosaltres deveu ser seriosos i no utilitzar-ho politicament.

Anònim ha dit...

Qui ha de ser invisible per a la societat han de ser els polítics inútils que riuen les gràcies a personatges abjectes com el general, i que no fan res per evitar que es produïsquen abusos contra els immigrants aprofitant-se dels seus temors i de la seua ignorància. T'ha agradat? No? Doncs mossega't un dit.

Anònim ha dit...

El que es una miseria humana es que tracteu temes tan delicats clavant ala equip de govern pel mig.Que te que vore que mac estigurera a favor de la mocio? que es pot fer?tu no ens votes que no et volem.Encara que faça el que faça te drets que ningú li'ls pot llevar.Feu-vos-ho mirar i no utilitzeu la demagògia en estos temes que ja sou fadrinets,Gerardo.

Anònim ha dit...

si m´agradat i estic d´acord. l´arc desapareix si es fan invisibles els politics inutils

Anònim ha dit...

No he vist mai una web que moleste tant als politicastros com aquesta. Ni tan sols els confidencials d'àmbit nacional molesten tant als polítics. Els polítics agrorrústics no estan acostumats a l'artilleria pesada.

Anònim ha dit...

Uiiiiiiiiii, em sembla que en el cas del general estem davan d'alguna cosa més que un votant. És una persona que ha dit en públic més d'una vegada que tirar a Seba li ha costat no sé quants milers d'euros, però així i tot no cap de goig. Uiiiiiiiiiiiii.

Anònim ha dit...

Però si no callaveu en fer una moció que vosaltres sabieu que no anaveu a fer per la amistad que teniu en Seba i en el seu sogre.Que serien dels soparets de militants vostres amb el sogre de Seba si li havereu montat una moció.Estem davant de la farsa més gran que ha hagut mai en les esquerres a Simat.Des d'IU haurien de pendre nota de les amistats dretanes ,parle políticament,dels autoproclamats abanderats de l'esquerra a Simat.Eixos abanderats que no menegen un fil quan mana la dreta i que tampoc ho menejarien si manara sol el 2on en discordia del nacionalespanyolisme.Però el que passa es que partit d'àmbit valencià com bloc i esquerra estan ahí fotent la marrana als arquers.

Anònim ha dit...

El Bloc i Esquerra Republicana estn fotent la marrana a la gent de bona voluntat i als valencians que algun dia havien tingut alguna esperança. Fes una ullada a vore per a què ha servit el poder municipal del Bloc arreu del País. Fes una ullada a vore com i de quina manera ha accedit el Bloc o l'UPV al Parlament i de què ha servit. Esteu animant a la gent a tirar-se a la muntanya. Després no es queixeu.

Anònim ha dit...

si senyor, paz a los hombres de buena voluntad, como nuestro insigne conseller font de mora que vela para que tengamos hijos trilingües o fabra que dios le ha dado el don de la loteria.
mientras nosotros nos abstendremos en todo, ni si ni no sino todo lo contrario, no volem el PP pero que governe, no volem a Eladi pero votarem a favor si Eladi es alcalde, no son bons pressupostos pero ens abstenim, això si no tanqueu la pagina que ens divertim molt.

Anònim ha dit...

Si per algú fóra esta pàgina ja s'haguera tancat fa temps, i no està molt lluny de tu. Guli, guli.

Anònim ha dit...

L'incapaç té per bona una opinió quan l'alaba i es troba còmode a la seua ombra.