dimarts, 16 de desembre del 2008

ELS PRIMERS PRESSUPOSTOS DEL GOVERN MULTIIDEOLÒGIC NO INCLOUEN EL CASAL JOVE DE SERRA

Els primers pressupostos que ha elaborat el govern del tripartit multiideològic de Simat, presentats dilluns en comissió informativa, no inclouen el Casal Jove de Serra, un dels motius pels que el regidor d'Esquerra Republicana va votar en contra dels pressupostos de l'any passat. Per tant, i amb els mateixos arguments, Joan Serra hauria de votar en contra dels seus propis pressupostos. Per coherència que no siga.
És més, els pressupostos que va presentar el PP a les acaballes de 2007 tenien una clàusula per a redactar el projecte del Casal Jove amb els remanents de tresoreria. Els que ha presentat ara el tripartit multiideològic ni això. Per tant, més motiu per a que Serra vote en contra dels seus propis pressupostos.
D'altra banda, els primers pressupostos que ha presentat el tripartit no es poden recolzar ni tapant-se el nas. La xifra global d'ingressos i despeses és de 2.470.541 euros, dels que d'un 46'3% van a despeses de personal, un 7% més que els pressupostos anteriors, que són els prorrogats de 2007. La xifra absoluta de despeses de personal és de 1.144.500 euros.
A més, hi ha les retribucions de càrrecs electes, que són de 18.000 euros per a Alcaldia, 24.000 euros per a càrrecs electes (regidors del govern local), 11.500 euros per a l'assessor eventual del gabinet, 10.000 euros per assistències a sessions (que es repartiran tots els regidors), i altres 5.000 euros per a un capítol misteriós, "indemnitzacions a regidories". Això sona a despeses de representació. Crisi, what crisis?
Amb tot aço, què ens queda per a inversions reals? Doncs poca cosa: 99.260 euros, dels que una tercera part, 61.305, correspon als Plans Provincials de la Diputació. Amb els recursos propis l'Ajuntament de Simat només invertirà l'any 2009 37.935 euros, dels que 20.000 són per a cofinançar els Plans Provincials, 15.000 per a fer una pista de pàdel al poliesportiu (l'esport preferit d'Aznar i de Camps), i 2.500 per a sistemes informàtics. La resta són despeses corrents. Això és tot. A Simat no podem jugar al nostre esport nacional perquè el trinquet està inservible, però jugarem a pàdel. I ja posats podíem crear una Escola Municipal de Cricket u organitzar una cacera de la rabosa amb rucs catalans. Les barbaritats no acaben ahí, i en una entrada posterior parlarem dels projectes que el tripartit multiideològic pretén finançar amb els 605.000 euros de Zapatero.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Com ara, el Casal Jove, és lo mateix que era la OJE???? Encara m'enrrecòrde quan la "Birula" era l'encarregat de les tendes de campanya, Paco Pipa president i, crec què, Macao de secretàri. Ah!! I Tenencio de mestre de la Banda de Cornetes i Tambors (a mi no em van deixar apuntar-me, era massa jovenet...)

P.D. Perdoneu la meua ignorancia i Bons Nadals a tot el mon.

Anònim ha dit...

El del jajajajajaja podria pagarli al dels 11.500 els 500 eurets que li han furtat.

Anònim ha dit...

Por favor ya que vais hacer la pista de Padel no podriais agilizar el tema del Hotel en el monasterio y lo del campo de golf,asi podria haceros una visita.

Aznar,Josema para los amigos