dijous, 18 de desembre del 2008

L'ESCOLETA, MÉS CARA I AMB MENYS SERVEIS


El regidor d'EU-Arc Iris, Víctor Mansanet, ha criticat la decisió del govern multiideològic de Simat d'augmentar el preu de l'Escoleta alhora que elimina l'horari de migdia, el que suposa un trastorn per a les mares i pares treballadors, que ara es veuran en l'obligació d'ajustar els seus horaris laborals als de tancament de l'escoleta al migdia. I tot això amb el greuge d'aplicar l'augment de preus en plena crisi i amb moltes famílies sense feina.
El govern multiideològic ha acordat pujar la mensualitat de 90 a 100 euros, mentre que la matrícula puja de 40 a 50 euros. Amb aquestes noves tarifes, lluny de millorar el servei, el govern multiideològic elimina l'horari ininterromput, de forma que l'Escoleta tancarà a migdia. Víctor Mansanet es va manifestar al darrer ple totalment contrari a la mesura, atés que "eixes hores de migdia són fonamentals per a les mares treballadores que van als magatzems".
D'altra banda, EU-Arc Iris considera una irresponsabilitat la decisió del govern multiideològic d'obrir de forma il.legal l'aula multiusos per a l'activitat ordinària de l'Escoleta. Víctor Mansanet ha advertit de que l'Ajuntament seria responsable en el cas de que ocorreguera una desgràcia, i no la Generalitat. Al mateix temps, amb aquesta decisió l'Ajuntament de Simat s'arrisca a perdre la subvenció per a l'Escoleta.
D'altra banda, cal recordar el bluf d'Escoleta que li va consentir el Bloc al PSOE al darrer mandat. El Bloc va exigir Escoleta per a aprovar els darrers pressupostos de Vicente Palomares Andrés, Palomares va fer l'Escoleta que li va vindre en gana, i el Bloc va pegar la cabotada. Ara hem d'anar amb pegats, utilitzant la sala multiusos i escampant xiquets per ací i per allà. Castelars al poder.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Arc iris comunista?El verdader comunisme el representa el PCPE i no la colla de matats d'IU i Arc iris

Anònim ha dit...

que mes voleu amb esta gent que esta a dia de hui manant en este poble dels anys 20....

Anònim ha dit...

algú coneix a gent mes impresentable que al nostre alcande E.M.

Anònim ha dit...

Si a Joan Serra és podríen tirar a espaseta.

Anònim ha dit...

PPeros cucccccccccccccccccccccccccc
ccccccccccccccccccccccccccccccccccc

apaños

Anònim ha dit...

la vostra proposta era portar als xiquets a la parroquial. 30 xiquets amb una sola mestra que no pot anar a pixar, fabulosa idea si senyor. com la de dur els camions al carrer dels brolls 50 camions eixint pel pontet a l´hora. en dos anys no s´ha fet res per solucionar el problema tots sou culpables de la situació de l´escoleta.