divendres, 12 de desembre del 2008

TOTA LA PREMSA ES FA RESSÒ DE L'INCREÏBLE PACTE PP-ERC


No sols Arc Iris va caure en el compte de l'estranya aliança entre el PP i ERC a les Corts Generals per a tombar-li els pressupostos a Zapatero. Arreu de l'Estat la premsa se n'ha fet ressò i ha expressat sorpresa.
L'agudesa periodística d'Arc Iris ha molestat força als simptatitzants d'Esquerra Republicana de Simat, que d'immediat van accedir en massa a aquesta web per tal de desprestigiar EU i insultar als membres d'Arc Iris, al seu regidor, al diari El País, i a tots aquells que no li ballen els nanos, total per haver-se fet ressò d'una notícia que ja destacava el diari de Prisa en la seua portada d'ahir.
La neguitosa reacció dels nois de Tardà a Simat no fa més que reafirmar els seus remordiments de consciència pel fet d'haver pres a l'assalt la major part del poder municipal amb només un regidor, i comprovar la manca d'eficàcia a mesura que passen els mesos.
Passen els mesos i no tenim Agenda 21. Passen els mesos i no tenim PGOU. Passen els mesos i no tenim Casal Jove. Passen els mesos i els llauradors no cobren la devolució de l'IBI de rústica. Passen els mesos i la zona del llavador de la Font Menor la tenim feta una porquera. Passen els mesos i no tenim polígon industrial. Passen els mesos i no tenim fusió de cooperatives. Passen els mesos i no sabem qui ha llevat el carrer d'Al Tall. I passen i passen els mesos.
Encara que pogués enlluernar-nos la il·lusió que, després de l'esdeveniment de la moció de censura, s'ha obert un temps nou, la veritat és que els mateixos problemes polítics que van estar amuntonant-se en els mesos finals de l'anterior legislatura, emergeixen ara amb ímpetu creixent. I el que és pitjor, també les actituds.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Però tenim assessor no més per 12.000 eurets de que és queixeu jajajajajajaaaa......

Anònim ha dit...

Efectivament, a mi el que més m'ha sorprés ha segut el muntó d'insults cap a Arc Iris en general, i cap a Gerardo, Victor i Marc.
A mi en fan por eixes actituds, però vinguent de gent que es diu d'esquerres, a més de por, és lamentable.

Anònim ha dit...

El d´escudero cobra prou mes. Endavant fem la pinsa, aprete per la dreta i l´esquerre i m´abstenc en tot.

Anònim ha dit...

Els primers que heu insultat a Serra i a tots els simpatitzants d'esquerra sou vosaltres ,fartons de vida plena.Ahí teniu unes paraules del vostre president extretes del vostre diari alpais.
El presidente fundador del PP, Manuel Fraga, ha abogado este jueves directamente por "colgar" a los nacionalistas "de algún sitio" (escucha el audio) como vía para "ponderar" y reducir su peso en la política nacional. Fraga ha hecho estas manifestaciones en un acto de Nueva Economía Fórum al ser preguntado sobre la conveniencia de "ponderar el peso de los nacionalistas en la política española". "Habría que ponderarlo colgándolos de algún sitio", ha afirmado tajante. "¿Puede ser más explícito?", le ha pedido el moderador del acto, a lo que Fraga ha respondido que "el nacionalismo es lo contrario de la defensa de España".

Redeu Arc ,com podeu estar al costat de gentola com esta que firmà sentencies de mort en la dictadura del tio Paco?

Anònim ha dit...

A alguna gent no fa falta fer-li cap pinsa.
Ells a soles s'ofeguen.

Anònim ha dit...

FRAGA I ERC VOTEN EL MATEIX AL SENAT.

Anònim ha dit...

Dir-li incompetent i envejós a Serra no és insultar-lo.

Anònim ha dit...

ALGUNS NACIONALISTES NO CAL PENJAR-LOS, ELLS ASOLES S´HAN QUEDAT PENJATS.

Anònim ha dit...

FRAGA I Izquierda desunida VOTEN EL MATEIX AL SENAT.
Enhorabona ,ja teniu altra vegada als del PCE manant a IU.Vos queda menys vida que a Fraga de senador