dimecres, 9 de juny del 2010

ARC IRIS PROPOSA A SERRA QUE FAÇA SEUA LA PROPOSTA DE REDUIR DESPESES


Arc Iris demana al regidor d'Esquerra (Republicana) i mig alcalde, Joan Serra, que faça seua la proposta d'Arc Iris de reduir sous i despeseses, la transforme en moció sense cap transaccional, i la porte al ple per a la seua aprovació. EU-Arc Iris li la recolzarà.
A la vista del costum de Joan Serra de fer seues propostes d'Arc iris, com ara la de la retirada dels símbols franquistes del cementiri, i d'importar i fer seues mocions de Xixona, Arc Iris li demana que faça també seua la proposta de retallar despeses i baixar sous en la proporció que ha suggerit la Federació de Municipis. Eixe seria el camí més curt per a validar la proposta, atés que si la presenta el regidor d'EU-Arc Iris, corre el risc d'acumular pols en el calaix de l'alcaldessa, com ha passat en altres mocions de Víctor Mansanet.
EU-Arc Iris va fer la seua proposta el darrer 25 de maig a través d'aquesta web (http://arcirissimat.blogspot.com/2010/05/eu-arc-iris-proposara-al-multigovern.html) amb el compromís de portar-la al ple en forma de moció. Però si Serra accedeix a fer-la seua, tindrem més garanties d'èxit en la seua ràpida tramitació i aprovació.
A tot això, seguim sense saber el cost de l'Aplec d'Excursionistes dels Països Catalans, un capítol en el que ens podíem estalviar uns quartos.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sr.Serra agafe el güant,i demostre que està en politica per idees.
No li demane que s'abaixe el sou i les caigudetes simplement que ens convença als veins que un home tant capaç i llicenciat li fa falta un assessor que no mes té el graduat.

Intenteu explicar, que si té fonament encara que llauradors i curtets podrem comprendre el fet.