divendres, 18 de juny del 2010

EL BLOCiU ES DÓNA PREFERÈNCIA A LA WEB OFICIAL


EL CRITERI APLICAT NO POT SER ALTRE QUE EL DE PEBRE I TOMACA
L'antic organigrama del govern local de Simat, en el que hi figurava Mainar Cabanes d'alcalde, ha desaparegut fa només uns dies de la web institucional, i l'enllaç ha estat substituït per una entrada anomenada "Grups Polítics". En accedir, l'usuari s'hi troba amb que l'anagrama que encapçala la relació de grups és el del BLOCiU, seguit del del PSPV, PP, Esquerra (Republicana), i en últim lloc, per suposat, EU-Arc Iris, per eixe ordre.
A Arc Iris hem obert un joc de conjectures per esbrinar els motius d'eixa correlació. El BLOCiU pot argumentar que va el primer perquè és el partit que ocupa l'alcaldia. No obstant, aplicant eixe mateix criteri, el partit del mig alcalde, Esquerra (Republicana), deuria anar en segona posició, i no en la quarta, com hi figura, per darrere del PP. S'ha d'entendre, doncs, que l'acumulació de responsabilitats no ha estat el criteri aplicat, perquè el PP no en té cap i figura en tercera posició.
El BLOCiU s'ha aplicat a sí mateix el critreri de l'acumulació de responsabilitats per posar-se el primer. No obstant, al partit de Serra li ha aplicat el criteri de número de vots, en col.locar-lo en la quarta posició, per darrere del PP, que no té cap responsabilitat de govern. Si el criteri haguera estat l'acumulació de responsbilitats, potser l'anagrama del partit de Serra deuria anar el primer, i en qualsevol cas per davant del PSPV, que apareix en segona posició.
Per absència de responsabailitats el PP deuria anar el quart o el cinqué, però per número de vots deuria anar el primer. Doncs ni una ni l'altra: el tercer.
Tampoc s'ha aplicat l'ordre alfabètic, perquè en eixe cas l'anagrama d'Arc Iris haguera pogut ser el primer.
Per tant, és evident que s'ha fet una barreja de criteris. Per dir-ho clar, s'ha fet pebre i tomaca per tal de fer aparéixer al BLOCiU en primera posició i relegar els demés, fins i tot als propis socis, a les darreres posicions sense cap criteri: el PSPV té menos responsabilitats de govern que Esquerra (Republicana) pero apareix davant suposadament per número de vots, però aplicant el número de vots el BLOCiU deuria anar el tercer, lloc que ocupa el PP, el més votat. Amb qui no han tingut problema ha sigut amb EU-Arc Iris: com que no té responsabilitats de govern i va ser el partit menys votat, a la cua.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Gerardo, com t'abureixes tant? Ajuda més en casa home!!!

Anònim ha dit...

Lo que jo imaginava i que tots ja sabiem: Estos no aporten res de nou. Fan com han fets tots el que han passat pel silló de mando: Pebre i tomaca.
Arbritarietats, amiguisme i afavorir-se ells mateixa.

Anònim ha dit...

encara us queixareu! si vos posen totes les uebs que teniu i més propaganda!

Anònim ha dit...

Propaganda !!
Alguns si que necessiten la propaganda per a viure del cuento, encara que tot siga mig fals.

Anònim ha dit...

A la reunió de camioners a l'ajuntament de Simat per debatir l'aparcament no va acudir ningú del govern