dilluns, 7 de juny del 2010

EL CARRER MAJOR, DE POTES ENLAIRE


L'Ajuntament de Simat ha iniciat les obres de remodelació del carrer Major, adjudicades a dos constructores locals, i finançades pel Pla Confiança de la Generalitat. L'actuació consisteix en completar el sistema de recollida d'aigües de pluja, renovar el clavegaram, i donar un nou aspecte a la que deuria ser la principal via pública de Simat. L'Ajuntament no ha consensuat amb els veïns el nou aspecte i la nova funcionalitat que pensa donar-li al carrer Major. És cert que va fer una crida a conéixer el projecte, però una vegada ja adjudicat, a pocs dies de la seua execució i sense possibilitat de fer efectiu cap suggeriment. És el tarannà típic.
D'entrada, s'ha palpat malestar entre els veïns pel fet de fer confluir en el col.lector del Barranquet totes les aigües pluvials que van del carrer de l'Om al carrer Santa Anna. Temen que el col.ector del Barranquet no tinga capacitat els dies de pluges fortes, i a més han advertit que quan ix la Vaca el col.lector no evacua, el clavegaram regolfa, i les cases s'inunden. Lamenten, a més, que amb les obres de remodelació de la Font Gran s'haja eliminat un punt d'evacuació d'aigües pluvials que existia abans a la mateixa replaça de la Font Gran, a l'inici de l'avinguda Jaume I.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Al fots que jo vic a la font menor..Jajajajajajaja.....

Anònim ha dit...

Pos si tu vius a la Font Menor la cagà que t'han fet no és menor de la que poden fer al carrer Major...Jajajajajajaja.

Anònim ha dit...

Si algú posa una queixa pel fet de tirar totes les aigües per un únic colector, després, quan passen coses, no podran dir que no estaven avisats.
clar que estos no fan cas de ningú.