divendres, 25 de juny del 2010

MOVIMENTS AL PSPV

Aquest dimecres l'agrupació local del PSPV va celebrar una reunió en una seu provisional cedida pel militant i exalcalde Vicente Palomares Andrés, en la que es van prendre decisions sobre la conformació de la pròxima candidatura a l'alcaldia, reunió a la que no va acudir el darrer exalcalde, Eladi Mainar, de viatge per les Illes Afortunades.
L'agrupació local del PSPV de Simat ha de saber que qualsevol acord que adopte ara sobre la configuació de la candidatura és irregular, i a més ha de saber que està contravenint les indicacions de la direcció del seu propi partit, que ha dit que abans de setembre no s'ha d'obrir cap debat sobre la configuració de candidatures.
Per tant, l'agrupació local dels socialistes de Simat, com qualsevol altra agrupació socialista, mantindrà obertes totes les opcions com a mínim fins a setembre. Ningú pot previndre que d'ací a setembre s'hi inscriguen noves altes a l'agrupació, que és el que necessita el PSPV de Simat, encara dominat per la branca carca, desfasada i immovilista desentesa de l´'interès general i que enyora els temps del poder pel poder. El PSPV necessita una injecció de militància jove i preparada, que prenga el control, plante cara, i deixe en un racó aquells que a Simat han malbaratat els valors d'un partit d'esquerres i la confiança incondicional dels simaters.
No seria d'estranyar que això ocorreguera d'ací a setembre. Amb només 10 afiliacions es prendria el control de l'agrupació i es deixaria de banda a aquells que de forma tradicional només han entés la militància política com a via per satisfer ambicions personals, allunyats del concepte de política com a compromís pel benestar i la prosperitat de la col.lectivitat. Hui per hui, palomares, belles i monxos continuen dominant el PSPV de Simat, i la nova fornada que podrien representar persones com David Mogort, Luis Ferrando o Fani Gregori no són més que titelles subrogades a les velles i fosques formes, lluny d'un PSPV modern i obert, amb idees noves que entusiasmen.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Que curiós. Isabel Escudero a través de Gerardo, i este a través d'una web d'un altre partit, van pegant-li tocs als militats del PSOE. Que rocambolesc, no?

Anònim ha dit...

Colom no ho te be ja ? jo crec que el PSOE, PSPV o com vullguen anomenar-se, deu depurar a Belles, Coloms, Mansanets, i altres que han estat d'esquenes al poble i aforint butxaques agraïdes possant punt i a part i esborrant la figuara més que decadent de Mainar per sempre de la política simatera. Caldrà vore si sota les sigles els queda un gram de credibilitat. Els responsables de la comarcal i nacional tenen la responsabilitat històrica de soterrar el malbafiament engendrat.

Anònim ha dit...

Esperanza Aguirre el porta aigua.

Anònim ha dit...

Els militants del PSOE ja estan acostumats a que el peguen tocs, vinguen d'on vinguen.
Ahi tens a Antonio Gutierez el ex-secretari de CCOO, multat per abstrindre´s en la votacio de la reforma laboral).
O els tocs que pega Alfred Boix des de Gandia, com a bon cacique comarcal.

Anònim ha dit...

Jo vull que Rajoy en netege les sabates no que Espe en porte aigüa