dimecres, 16 de juny del 2010

SEGUIM SENSE ACORD DE RETRIBUCIONS

Demà es compliran dos mesos de la presa de possessió de la nova alcaldessa de Simat en compliment del Pacte del Polit que a l'agost de 2008 va deixar el municipi en mans de Joan Serra, i la corporació segueix sense haver votat cap acord de retribucions que contemple les variacions introduïdes en l'organigrama municipal com a conseqüència del relleu. Per tant, els mortals i sofrits veïns de Simat hem d'entendre que Eladi Mainar Cabanes segueix cobrant 1.200 euros que percibia quan era alcalde, mentre que la nova alcaldessa, Brines Sirerol, rep la retribució que correspon a un regidor del govern local, poc més de 300 euros.
Les circumstàncies jurídiques de Mainar i Sirerol són distintes, i per tant l'acord de retribucions aprovat en 2008 no és aplicable de forma genèrica a la figura de l'alcalde/ssa, amb la qual cosa s'ha de modificar. Si no es modifica Mainar Cabanes segueix cobrant el sou que s'hi va posar com alcalde, i Sirerol el que s'hi va posar com a regidora. Mainar és funcionari docent i d'acord amb la llei específica no està afectat per incompatibilitats. No és el cas, però, de Sirerol, que ja rep un sou públic en un altra institució municipal i pot entrar en incompatibilitats.
El regidor d'EU-Arc Iris, Víctor Mansanet, insta a l'alcaldessa a portar al ple el més aviat possible un acord de retribucions, i si no ho fa en la primera sessió del ple que es celebre des d'ara, denunciarà l'acord de retribucions vigent per la via administrativa, sense perjudici d'acabar en el contenciós-administratiu, com ja ens tenen acostumats en aquesta corporació.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja fa dos anys que esteu clavant la pata amb la feina d´agus. Podeu fer dues coses seguir diguent que treballa en l´ajuntament de Burjasssot de nosequé. o preguntar-li a ella de que treballa i deixar de dir les burrades que fa tres anys que digueu.
Això si, haureu de rectificar moltes de les notícies.

Anònim ha dit...

Tu no clavaràs la pota. Quan et pregunten alguna cosa no contestes, així no corres el risc de clavar la pota. Què cobra l'alcaldessa? En base a quin acord? Quan s'ha pres eixe acord? Està vigent l'anterior acord? Segueix Mainar cobrant 1.200 euros? Massa interrogants. No contestes que de segur que clavaràs la pota, com tens per costum.

Anònim ha dit...

com sempre,tot és obscur en el tri-polit!No sé de que us estranyeu....

Anònim ha dit...

Com sempre, em lloc de parlar sobre la noticia(l'acord de retribucions), l'espavilat de torn,desvia el tema cap a un altre lloc.
Obri't una web i explica tu de que treballa Agustina.

Anònim ha dit...

ja te la web és diu la Cotorra de Simat, però sembla que com no te èxit i esta avorrit, entra aqui i alla, i va fent