dimecres, 30 de juny del 2010

SIMAT PLÀGIA DE L'AJUNTAMENT DE CHIVA L'ORDENANÇA DE REGISTRE ELECTRÒNIC I NO ES MOLESTA NI EN CANVIAR EL NOM

Extracte de l'edicte de l'Ajuntament de Simat publicat ahir al Butlletí Oficial de la Província, amb detall de les ordenances aprovades, i els paràgrafs que delaten el plagi. Es pot ampliar la imatge fent clic damunt.
El Butlletí Oficial de la Província publicava ahir l'aprovació definitiva de diverses ordenances aprovades per l'Ajuntament de Simat. La comissió d'estudis legals d'Arc Iris es va reunir d'urgència per analitzar la nova legislació local, i en una primera ullada va concloure que l'Ajuntament de Simat manca de recursos per fer efectives almenys dos de les ordenances aprovades: la d'administració electrònica i la de registre electrònic. Altres dos ordenances, les que regulen els usos dels espais urbà i rural, són pures declaracions d'intencions que no estan adaptades a la realitat local. De fet, el propi regidor d'Agricultura ho ha pogut comprovar en tractar d'aplicar l'ordenança a un veí de bancal que estava instal.lant una tanca a la seua propietat, tot advertint-lo personalment de que la tanca deuria retirar-se uns pams en aplicació de la nova ordenança, el que ha portat al veí a paralitzar l'obra per desconeixement i incomprensió de l'ordenança.
Una quinta ordenança comporta la possibilitat d'aplicar al contribuent noves taxes, al que tant acostumats ens té el govern local.
Tot plegat, ens va portar a sospitar que les ordenances havien estat plagiades d'altres ajuntaments i que havien estat aplicades a Simat sense adaptar-les a la realitat local. Dit i fet. A no ser que es tracte d'un error de transcripció dels empleats del butlletí de la província, cosa improbable, de la lectura exhaustiva dels textos ens hem trobat en què l'ordenança de registre electrònic està plagiada de l'Ajuntament de Chiva, i Simat ni tan sols s'ha molestat en canviar el nom. Així, a la publicació ahir al Butlletí de la Província, ens trobem en què la seu electrònica de l'Ajuntament de Simat està en l'Ajuntament de Chiva, i només l'Ajuntament de Chiva té competències per a determinar la validesa dels documents electrònics que es tramiten a l'Ajuntament de Simat. Així mateix, els certificats reglats i les seues característiques es faran públics en la seu electrònica de l'Ajuntament de Chiva, que té com a portal el que és de Simat (http://www.svalldigna.cat/).
És una errata que evidencia tres coses: la manca d'adaptació de les noves ordenances a la realitat local, i la deixadesa dels nostres governants, que no només són incapaços d'elaborar ordenances inèdites adaptades a Simat, sinó que a més ni es molesten en canviar el nom del poble del que han plagiat. I la tercera, i més greu: que els integrants del govern local no es lligen en la seua integritat els textos que porten al ple i amb els que pretenen intervenir sobre el comportament dels seus conveïns.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Serán falsaris, "chapuceros", prepotents i aparentadors.
Tot voler i no poder.

Anònim ha dit...

jajajaj, que barbaritats. Açò es el típic "copia-pega" del mon informàtic.
Aquest recurs l´utilitzava jo en els treballs que em manaven al institut, jeje. però que ho faja un ajuntament....

Viva Simat de la Risa

Anònim ha dit...

i això que son tres partits, mare de deu. Però que aparega el nom de Chiva, això ells ni seu han llegit ni res.
Això dona la sensació de que siguen mes gossos que un pont.

Anònim ha dit...

Tres partits i un assessor

Anònim ha dit...

Efectivament, ni s'han llegit el document (ni els titulars, ni els suplents, ni els assesors). Es increible.
A mi en sembla bé que arrepleguen lo que altres llocs ja han fet, però al menys, podrien llegir-ho, estudiar-ho i adaptar-ho a la realitat del poble.
Sempre volent aparentar lo que no és.

Anònim ha dit...

Propose un agermanament entre Simat i Chiva. Ens uneixen les ordenances.

Anònim ha dit...

Lleveu-vos tots les lleganyes d'una punyetera vegada!
Criticant un "copiar y pegar" lamentable del personal que no cobra ni res del nostre Ajuntament i col·loqueu el nom de la web de simat com a www.svalldigna.cat... (i no el correcte: www.simat.cat).
Per a criticar, més atenció, almenys feu-ho amb el cabet en la faena i no com altres!!
No hi havia altre article en què clavar la pota, reis...

PD: si esteu interessats, el www.svalldigna.cat encara no és propietat de ningú.

Anònim ha dit...

Doncs pitjor ho poses, perquè l'adreça eixa és la que figura a l'edcte publicat al butlletí.

Anònim ha dit...

Quina colla de gent tocant-se les boles redéu!
Ens poseu en evidència a tot el poble per no LLEGIR senyors i senyores!

Vergonya, cavallers, vergonya! (i dignitat!)

Anònim ha dit...

Els dóna igual d´on vinguen les ordenances fiscals amb tal de cobrar més impostos.
Es una ordenança copiada però que li reportarà a l´Ajuntament de Simat nous ingresos i aixína poder anar tapant forats a costa dels simaters.
A tot aixó ens han destruït la Font Menor, la Font Gran i ara el Carrer Major. Allò que va fer Colom amb la Plaça no es res comparat amb le destrucció integral del poble que estan fent aquesta gentola.
On ens sentarem aquest estiu? A ca Sagasta? Per què banquets no en queden.

Anònim ha dit...

Xé ja sabeu que ens va costar els excursionistes del Serra

Anònim ha dit...

""""Lleveu-vos tots les lleganyes d'una punyetera vegada!
Criticant un "copiar y pegar" lamentable del personal que no cobra ni res del nostre Ajuntament """


Açò només pasa a Simat de la Risa

Diu "ni cobren ni res", També fora cas que cobraren si pa una cosa que fan la caguen. ¿Tant costarà de llegir i rectificar lo poc que s´havia de rectificar? (ara ixirà algú que em dirà: pues feso tu)

Espere que cuan canvie la politica a simat es canvie també el .cat per .es ( de Espanya)

Anònim ha dit...

I perquè .es d'Espanya i no .uk de United Kingdom?

Anònim ha dit...

m'agrada més .USA és més california

Anònim ha dit...

.uk? això quin desficaci es?
Lo que toca posar es .es de españa, però .cat? que serem catalans ara? El que va fer el .cat el deuriem d´exiliar a cataluña i que no tornara ací mai mes.