dimarts, 19 de novembre del 2013

EL GOVERN LOCAL DIU QUE LES CANONADES INSTAL.LADES A LA FONT MENOR SÓN LES QUE PERTOCA

El Govern local  de Simat ha assegurat a Arc Iris que les canonades que s'estan instal.lant a les obres de reforma de voreres a la Font Menor són les que pertoca, encara que admet que s'ha produït una confusió generada per una errada en la redacció del plec de condicions tècniques. 
Segons el Govern local, el plec de condicions remés a les empreses que s'hi van interessar contenia una errata en les característiques de les canonades, de les que indicava que havien de ser de 200 mm. No obstant, advertit l'error, la mesa de contractació va acordar que els pressupostos es confeccionaren d'acord amb les condicions tècniques especificades al plec, de forma que es baremaria amb eixes referències, amb el compromís de que l'adjudicatari havia de substituir les canonades per les adequades, que són de 300 mm.
Per tant, sempre la versió del Govern local, no estem davant un incompliment del plec de condicions, sinó que el plec contenia una errata que s'havia de subsanar en l'execució de l'obra, i és el que s'està fent. L'empresa adjudicatària està instal.lant canonades de 300 mm. en compte de les de 200 mm. que són les que per error es van exigir al plec. 

29 comentaris:

Anònim ha dit...

Amics d'arc gràcies per interesar-se amb este tema i donar informació oficial. Supose que esta informació haurà estat donada per algú de l'equip de govern o algun regidor dels partits de l'oposició.

Anònim ha dit...

ja estan els fatxes donant caguera per el diari de simat
gentola!

Anònim ha dit...

Molt be Arc Iris, ja tenim clar que desde que està el PP el nombre d'articles crítics ha baixat un 90% i es recolzeu en comunicats oficials més que mai, a vore si tots juntets manipuleu la realitat millor. La veritat, contada pels propis obrers simaters, es que va anar el municipal a donar-los el plec de condicions tècniques i en ell posava clarament PVC I NO POLIETILÉ, que és bastant més barat. A ningú se li va informar de l'errada. Que coincidència que sols ha ixit el tema de l'errada quan el projecte ja estava adjudicat i els tubs de polietilé posats. Tot açò fa molt mala olor i més, ara que ha ixit a la llum que han tingut que arrancar-ho tot de nou perque s'ha estat a punt de enterrar la xapussa més gran de la història.

Anònim ha dit...

Pitjor que Manolo i Benito. El tècnic posant mal especificacions i els de l'empresa de fora fent xapuses. Per a rematar, el tècnic intentant controlar la situació quan ja era massa tard i l'empastre estava per tots els costats i sols quedava l'opció d'arrancar-ho tot...

Anònim ha dit...

La crítica haura baixat tot lo que tu vullgues, però ací és l'unic lloc on es diu alguna cosa i on es pot debatir.
On están els altres?
On es pot opinar que t'escolten?

Anònim ha dit...

Aneu molt amb la bandera dels debats i de les opinions pero de moment vosaltres sols heu escoltat i fet pública la versió del PP. Els obrers encara estan esperant a que els pregunteu per la seva versió dels fets i que que feu un article, com heu fet amb el PP. O es que no vos interessa saber el que diuen els demes?

Anònim ha dit...

I els obrers de simat que estan esperant a que vagen a sa casa a preguntar-los?
La gent es molt comoda i eu vol tot fet.

Anònim ha dit...

Honestament, crec Arc Iris que s'equivoqueu, vosaltres esteu per escoltar als simaters que som qui vos paguen el sou de polítics... no fa falta escoltar sempre al PP que ja tenen massa mitjos per a fer-se sentir

Anònim ha dit...

Polítics no vos paguem per trtreballar 2hores al mes en els plens iau, vos paguem per a que ixiu al carrer a vore quins són els problemes de la gent

Anònim ha dit...

Jo sempre que he parlat amb els de l'arc, m'han escoltat. Com també crec que si els obrers vullgueren fer saber la seua versió, els de l'arc la publicarien.
I respecte a pagar sous, que jo sapia, l'arc no te cap càrrec pagat. El que té un regidor es esquerra unida, que van junts però no son lo mateix.

Anònim ha dit...

La versió dels obrers ha arribat als de Arc Iris ja per varies fonts i lo únic que fan es tapar-se les orelles.
Que jo sapia es presentava EU-ACAIS i al regidor que va ixir estem pagant-li tots.

Anònim ha dit...

Com que ja veig que au saps tot, tota la raó pa tu.

Anònim ha dit...

Em sembla que els obrers ja han dit la seua versió amb el comentari inicial que va alçar tot este debat.

Anònim ha dit...

Jo vaig escriure el article original pensant que, apart de que coincidira o no amb els seus plantejaments polítics o em caigueren millor o pitjor, eren els únics que es menejaven davant de la corrupció i la injustícia però a hores d'ara em senc prou decepcionat perquè no em pareixen ni sombra del que eren. La controvèrsia s'ha plasmat ací, en este blog perquè és on es va denunciar i moltes persones han participat debatint, però a l'Arc Iris apenes els he vist asomar el cap.

Fa un parell d'anys, quan es molestaven uns xiquillos en un bar enfront de sa casa arribaven fins als insults i les descalificacions personals. Ara els dones en "bandeja" un tema serio, amb tota mena de dades i que es pot comprovar sencillament demanant a un obrer el projecte i anant amb algú que ho entenga a veure si això és el material que posa (que està i estarà allí, que no se'n escapa)i es fan els llonguis.

M'ha paregut llegir que ho tindrien que batallar els obrers que són els afectats..., jo pensava que els regidors que haviem votat eren els que ens representaven i els que tenien que demanar comptes per nosaltres.

No estic al corrent de la marxa de la política en Simat però es veu que m'he perdut algo perquè no és normal que els, en teoria, més d'esquerres de Simat estiguen tapant al PP.

Saps què? Crec que ací no hi ha rés en fer, algú s'haurà omplit les butjaques. Jo ja he acomplit amb la meua obligació.

Ara tireu-li terra per damunt a la claveguera i a un altra cosa.

Anònim ha dit...

No sabeu ni lo que voleu.
Ací s'ha posat la denuncia inicial dels fets.
Ací ha dit l'juntament que s'havien enganyat al plec però lo que están posant es lo que toca.

Si alguna cosa no es correcta, qui entenga de l'assumpte o es veja peejudicat, que vaja i pose una denuncia de veritat.
Però es mes comodo que au facen tot els altres.
Tota la culpa es de l'arc per deixar traure temes. Es mes comodo fer com el PSOE o el BLOC o Esquerra Republicana, que simplement no diuen res.
Aon están,m aon están...

Anònim ha dit...

UN TONTO CUANTS TONTOS FA MARE DE DEU!!,pero desde cuant collons mos importa a mosatros de que punyetes estan fetes les canonades?i els pobres obrers de simat que no sabran res de tot aso per asi ja van sumbantlos.este xarlot que diu que te la informqacio no la penjes asi borinot i vesten a l'ajuntament i discutix en qui tinges que discutir i si tens rao,tranquil que guanyaras,pero per culpa teua estan parlant de tres pobres xicots que gracies a esta faeneta tindran una mesà de faena i creus tù que estaran ells per a calfarse el cap si son verdes o maures.ra ja as posat en boca dells una imbecilà i com estem tots tornammos locos i aso ja sesta convertint en una caÇera de bruixes pues ale a maxacar als obrers ,ja hi ha un xarlot per aci que els a tractat de "comodos"perque no an anat ells a làjuntament a denuniaro.lo ditUN TONTO CUANTS TONTOS FA!!!

Anònim ha dit...

I entonces vosaltres pera què esteu? El que es veja perjudicat que se les ventile, a vosaltres que no vos diguen res. De que serveix votar-vos? Per a que serviu els politics? Per a cobrar? Em pensava que era per a resoldre problemes.
I no s'excuseu amb que els altres partits tampoc fan rés. Mal fet, però ara estem parlant amb vosaltres. Si no s'atreviu o no vos convé, digueu-ho clarament i no poseu pretextes.
Com torneu a vindre amb utopies, com a defensors mitg ambient, del paisatge, del planeta i tonteries amb vinagre... Quina decepció!

Anònim ha dit...

jajajaja, ara ho has dit, quant collons t'ha importat a tu de que estan fetes les canonades, ara t'has destapat. I pa que fem la pantomima de que un tecnic fassa un informe? Quantes tonteries porta la vida moderna, xe! Tirem la bacenilla pels matins per la finestra.

Anònim ha dit...

21 de novembre de 2013 19.06hoi mira que seras tu castelar,el diplomado el destapaor,el revisor d'informes i detector de canonades diferenciantles si son pvc o son polietilè,segurament aniras disfrasat de SUPER REVISEITOR!!,i aniras amagante per darrere de les faroles i busons de correus esperant pillar infraganti al infractor.i de ves en cuant li pegaras una llepadeta disimuladamnt estil "ace ventura" a tots les calderetes de pasta ,per a comprvar si lan feta dos per un o tres per un i mitx.JAJAJAJA

Anònim ha dit...

ací lo que es tracta es d'evitar perjudicar o nombar a l' innombrable, el vostre sebastian PP que tanta faena i tants logros fa pel poble.
qui vos compre qui no vos conega, arre aca aixina va valencia

Anònim ha dit...

a mi me la bufa el pp me la bufa el soe i me la bufeu tots els politicutxos aficionats,aixina es que vatja com vatja valencia es gracies a vosatros,

Anònim ha dit...

Per conforme escriu el de les 18.53, 19.19 i les 19.59 podem concluir que també tenen accés a internet en el manicomio...

Anònim ha dit...

Arc Iris sempre s'ha mogut per l'interés personal, ací no anem a descobrir ara les amèriques. Van naixer com a Plataforma d'Afectats per Colom, després li donaven canya al Bloc per que era d'on podien pescar votants. I finalment, campanya contra Serra (de vegades merescuda) per haver traït al partit. En resumidas cuentas, Arc Iris té l'ideologia contraria al PP en el paper, pero com primen els interessos personals, pues a criticar a tots menys el PP. Desde que està el PP estan molt calmats, sols hi ha que veure les dades: abans del PP penjaven quasi 400 articles de mitja a l'any i ara són al voltant de 200...

Anònim ha dit...

Lo que ja he dit antes:
Ací tots som molt listos i sabem quines son les injusticies, qui fa les xorissades pero no fem res, sempre esperem que actúen els altres.
No es casualitat que a Simat i al País Valencia, estem com estem.

Anònim ha dit...

i per conforme as escrit tù 21 de novembre de 2013 20.32.segur que eres... SUPER REVISEITOR!!!

Anònim ha dit...

jO SE QUI HA FEET ES XORIÇADES EN ESTE POBLE, I ÉS UN OBRER.

Anònim ha dit...

Al Tècnic de l'Ajuntament s'enganya alguna què altra vegada......

Anònim ha dit...

Clar home!! Que importa de que son els tubs!! I si la merda que pasa per ahí baix en quatre dies mos brolla pel carrer i mos empastra a tots, que passa?!? Això es aixina, es el carrer...
Segur que en ta casa si que t'importa de que son. Eixe comportament es el que mos ha fet estar on estem. Supose eixe comentari es dels creadors de "això no son diners home, que valencia esta bonica!" o "Si només son quatre trages".

Anònim ha dit...

no home no!! esque tots els que an fet posible estes obres son uns burros xe,i an preferit els tubs que es pugen trencar i que brolle la merda en cuatre dies.deu sap per les mans de tecnics que auran pasat els informes de l'obra i tots an preferit els tubs que no valen res.i els que fabriquen estos tubs tambe procuren ferlos ben roins per a que la merda brolle ben pronte,mira xaval/a,a lo segur no eres tant listo com et penses i esta pasante com el tio que anava per direccio contraria per l'autopista i per listo es pensava que tots anaven al contrari.