divendres, 15 de novembre del 2013

LES CANONADES DE LA FONT MENOR


Per si de cas l'alcalde de Simat desatén la petició d'Arc Iris de comprovar si les obres de reforma de les voreres de la Font Menor s'ajusten a la proposta de l'empresa adjudicatària, Arc Iris li falicita imatge de les canonades, per si d'una ullada pot esbrinar si les caractarístiques tècniques són les pactades. 

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Més de dos anys en el càrrec i el poble cada vegada més brut i estacat.
Aqui l'unic que engreixa és Sebastianet

Anònim ha dit...

El Ajuntament te uns tecnics, que cobren tots el mesos y molt be per fer la seua faena. Es la tasca dels técnics revisar les obres, perque entenc que ni l'alcalde ni el politic de torn podran distinguir les calitats ni les caracteristiques de les obres.

Anònim ha dit...

Pues que revisen, que revisen que despues venen les lamentacions.

Anònim ha dit...

Pues ja saben tots els tècnics de tots els ajuntaments, a gastar-se'n 1 i a embutxacar-se'n 9, que ningú en el món pot criticar la vostra feina... ni tan sols quan és clar que un tub no és de PVC

Anònim ha dit...

Perque no s'informeu en el Ajuntament, que es public antes de parlar com he fet. Les canonades del projecte eren de 200 m/m, i s?an sustituid per atres mes grans de 300 m/m. Per tan no s?anat a menys ya que s?an posat mes grans. No tinc res que vore en l?obra ni en el sector, no penseu que tinc interesos.

Anònim ha dit...

Si, eixa empresa no deu ser un negoci, deu ser una ONG i anirà al cel, perquè li paguen per 200 m/m i posa 300 m/m. I tu ho preguntes pel teu compte i les seues paraules van a misa. Jo prefereix que la oposició ho investigue i que ens informe de com ha quedat. Si el projecte demanava 200 i PVC i posen 300 i polietilé és normal que no ens fiem.

Anònim ha dit...

Lo que yo he preguntat, tambe eu sap la oposissió, que nos dates secretes.

Anònim ha dit...

Si voleu informació de les darreres noticies sobre este tema busqueu més avall en l'article "Cinema d'autor al Casal Jove" i, al final de tots els comentaris, expliquem com estan les coses a hores d'ara.