dissabte, 2 d’agost del 2008

ARC IRIS REP AMENACES ANÒNIMES A TRAVÉS DE LA SEUA WEB

L'Agrupació Ciutadana Arc Iris de Simat denuncia que està rebent amenaces anònimes a través dels comentaris a les notícies de la seua web, aquesta web. El to insultant d'alguns missatges ha augmentat a les darreres hores a mesura que s'apropa el dia de la moció de censura i el Trio veu cada vegada més deslegitimada la seua acció.
Arc Iris condemna aquests atacs a la llibertat dels simaters, i es ratifica en què si uns es senten lliures per a presentar una moció de censura i justificar-la només dient que Sebastián és ineficaç, altres estan en el seu dret d'oposar-se a la moció de censura per injusta i injustificable.
Arc Iris no ha amenaçat ningú pel fet d'haver presentat una moció de censura, i per tant reivindiquem el nostre dret a oposar-nos si pensem que la iniciativa que ha pres el Trio obeïx només a motius d'ambició personal i és una mesura a la que no se li pot donar cap justificiació, i que a més rebutja la majoria del poble.
La nostra agrupació considera greu l'actitud que estan prenent alguns pel fet d'haver-se trobat en contestació al seu assalt nocturn i alevós al poder, i com a prova, ha penjat un dels missatges amenaçants al comentari anterior.

1 comentari:

Anònim ha dit...

no vull entrar a valorar si si a la moció o no. però els que menys deurien d estar calfant l ambient sóu els partits polítics, siga quin siga, perquè la majoria de la gent es respectuosa, però sempre hi han caps "volats" que s´agafen les coses massa fort. per cert, el missatge de seba ahir molt correcte i respectuós, com ha de ser per no crear mal ambient.
u d´esquerres.