dijous, 7 d’agost del 2008

SEBASTIÁN MAHÍQUES ¿EL SOLITARIO?


Un tal José Luis Mas escriu un article d'opinió a l'edició d'ahir dimecres del diari Las Provincias que titula "Sebastián Mahíques el Solitario", i en el que denuncia que cap dirigent comarcal, provincial ni autonòmic del PP va fer costat a Sebastián Mahíques al ple el dia de la moció de censura.
L'articulista erra en el seu anàlisi de la moció de censura i la suposada solitud de Sebastián Mahíques. Més bé ha sigut el propi Sebastián qui va demenar als dirigents del seu partit que no hi acudiren, conscient de que Simat no ha votat PP, ha votat Sebastián, i ell n'és ben conscient. Sebastián és l'independent més independent que hi ha a cap llista del PP arreu de l'Estat, i de la seua condició d'independent depén el seu recolzament.
Si al ple de Simat s'hi haveren arrimat, per exemple, Alfonso Rus o Ricardo Costa, per posar dos casos, de segur que haveren eixit tan esbroncats com Mainar, Serra o Agustina. Els dirigents comarcals del PSPV i del Bloc que hi van acudir al ple no van ser esbroncats senzillament perquè a Simat ningú sap qui és Alfredito Boix, i menys encara Facundito Puig, màxims dirigents a la Safor del PSPV i del Bloc, respectivament, i éls artífex del Pacte del Polit al que han arribat a Simat els seus partits amb la col.laboració beneïda d'Esquerra Republicana. Fonts socialistes de Simat han confirmat que han estat Alfredito i Facundito els que han fet l'arranjament del Pacte del Polit, i per tant tenien que haver estat ells els esbroncats, i no Eladi Mainar ni Joan Serra. Amb sort per a ells, ningú els coneix a Simat, i per a la gent que es va concentrar a les portes de l'Ajuntament igual podien ser dirigents del PSPV que del PP. D'eixa s'han lliurat. Arc Iris els havera pogut delatar, però vam preferir no fer-ho, per a que no diguen.
Doncs bé, es evident que el tal José Luis Mas, que signa l'article de El Solitario, desconeix Simat i la seua realitat sociopolítica. Ell mateix ho admet al seu article amb un gest d'humilitat i sinceritat, però el seu desconeixement de la realitat local el fa caure en l'error de que el PP ha deixat sol a Sebastián, quan ha estat Sebastián que ha preferit fer front tot sol a la situació, i eixe error no s'excusa admetent desconeixement de la realitat local.
Al final, el que està demostrant Sebastián és que no està manxol, com alguns crèiem, i que està disposat a fer valer tot el cadbal de simpaties que li ha suposat la moció de censura més inoportuna en termes polítics que s'ha presentat mai a cap ajuntament.
Nosaltres mateix des d'Arc Iris pensàvem que el govern local del PP de Simat mancava d'estructura interna i d'equip, i així ho vam publicar a aquesta web fa dos mesos. Ara fa l'efecte que Sebastián ha tingut un think tank al seu servei, perquè el rèdit polític que està traient no pot ser fruit de l'atzar.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Casi plore de legir l'article.Ara canviarem la cara del Che per la de Sebastian.Vaig a posar jo nom al pacte vostre amb el PP,ai amb Sebastian.Li direm ........
El pacte del CARAPUTXO,en honor al famós caraputxo que hi havia enfront del pati de sebastian on es mou el pacte de no agressió al PP.

Anònim ha dit...

El Solitario? Ahir estava en la Montecarlo vinga el bot amb una colla de por...
En la cançó final de "Que vinga que vinga que vinga la llum" el seu apoteòsic "i al senyor alcalde que li donen pel cul" va ser total! Se li veia la cara de Mainar al front... jajaja
Quina rissa que em va entrar...
És que la Montecarlo és Simatera, ja canta unes cançons molt oportunes per a este poble.
Ale, a vore si la Font Gran es plena tant com ahir... que ve Al Tall!!

Anònim ha dit...

Doncs esta nit amb Al Tall l'Eladi també s'ha hagut de tragar això de que li donen pel cul. Com no.