dissabte, 23 d’agost del 2008

EL TRIO UTILITZA LA WEB MUNICIPAL PER A DIFONDRE DOCUMENTS POLÍTICS


Document polític insertat a la web municipal.
"Poden consultar el Pacte de Progrés per Simat, que han suscrit els grups polítics municipals del PSPV-PSOE, BLOC i ERPV, amb la finalitat de portar i dur a terme una estabilitat i un projecte d´esquerres i progressista a la nostra població, reflectint la voluntat de la immensa majoria dels simaters que no ha deixat mai de votar una opció política d´esquerres".
Això és el que es pot llegir a la web municipal de l'Ajuntament de Simat, i si l'usuari opta per obtindre més informació, es troba amb un document polític amb els anagrames del PSPV, Bloc i ERPV en els que els tres partits tracten de justificar políticament la moció de censura amb alguna que altra falsetat passada per registre d'entrada, com ara que han estat "deixant passar el temps suficient perquè el PP poguera demostrar la seua capacitat de govern i de canvi".
L'anomenat Pacte de Progrés és un document polític amb valoracions i opinios polítiques signat per tres partits polítics que res té a veure amb l'activitat institucional de l'Ajuntament de Simat, que hauria de ser independent de les estratègies polítiques dels partits que en cada moment puguen exercir les tasques de govern.
Si PSPV, Bloc i Esquerra Republicana volen fer valoracions polítiques, justificar la seua moció de censura, i fer opinions sobre quins votants són d'esquerres i quins no, haurien de publicar un butlleti propi, pagat amb diners propis, que podria portar, per exemple, la capçalera de "Trio News".
El que no s'ha de fer és insertar documents polítics partidistes a la web municipal, que és la de tots.
Arc Iris demanarà responsabilitats al regidor de comunicació del Trio, el bloquero Juli Ibáñez, per haver permés la inserció d'un document polític a la web municipal, i si eixe és el criteri de comunicació que va a seguir el nou govern local, Arc Iris exigirà que la nostra pàgina web tinga un enllaç a la web municipal de l'Ajuntament per a donar a conéixer el nostre posicionament polític, de la mateixa manera que ha fet el Trio.
La primera "en la frente". Això no és transparència, això és manipulació i utilització indeguda de mitjans públics per a finalitats polítiques, i algú n'haurà de respondre.

19 comentaris:

Anònim ha dit...

De manera que "la immensa majoria dels simaters ha votat sempre opcions d'esquerra". Doncs d'entrada, que jo sàpiga, el PP va traure més del 40% dels vots, i en segon terme, afegir els vots del Bloc al sac de l'esquerra em sembla un poc pretenciós. I a més, part dels vots de l'esquerra no han recolzat cap moció de censura. Vaja churchils.
KIKE

Anònim ha dit...

Es nota l'absència d'Eladi. Entre el Bloc i Serra li faran un desgavell. Estic segur que Eladi no havera permés eixa publicació a la web municipal.

Anònim ha dit...

no veig un document polític, sí un institucional, perquè es tracta d´un acord de govern, i la gent de simat tenim el dret a coneixer-la. esta molt ben fet i publicat!

Anònim ha dit...

A més de tonto, cego.

Anònim ha dit...

Aleshores, els comunicats que fa Arc Iris, també són institucionals, perquè tenen un regidor a l'ajuntament. Au, aneu-se'n i pegueu-se un bac, home.

Anònim ha dit...

Soles és institucional el que fa l'equip de govern?

Anònim ha dit...

Juli, ves-te'n al Pla de Corrals.

Anònim ha dit...

I l'alcalde accidentat no hi té res a dir?

Anònim ha dit...

Aneuse'n a fer la ma. Només voleu que empudegar i no deixar treballar al nou govern progressista i d'esquerres.Eladi te raó, sou uns falangistes.

Anònim ha dit...

Si home. Ara resulta que els falangistes són els de l'Arc, que no han utilitzat cap web institucional per a difondre pactes polítics, berenars de negres i documents polítics. Eixe document que heu penjat a la web de l'ajuntament l'haurieu de batejar Llibre del Repartiment.

Anònim ha dit...

No volíeu pacte de progrés i govern d'esquerres. Doncs ja el teniu. Au cacau.

Anònim ha dit...

Esta gent si que fa mal a l'esquerra.
Encara no porten quatre dies manant, i ja utilitzen els mitjans públics per a dur a terme les seues estratègies de partit.
Si això és l'esquerra, amb mi que no compten.

Anònim ha dit...

I què fa l'anunci del sopar republicà de Benifairó a la web municipal? El que vullga propaganda, que se la pague. Faltaria més. Sí que comencem bé.

Anònim ha dit...

Anunci de sopar republicà?
Això es va fer amb el govern del PP i Arc Iris.
Cus Tramús

Anònim ha dit...

ARA SÓN AMICS; FA UN ANY ES TIRAVEN A ESPASETA. LES GANES D´AGAFAR LA POLTRONA HAN SOTERRAT A SERRA, A ELADI I A AGUS,
HEM JUGUE 10 CÈNTIMS QUE NINGUN DELS TRES ANIRÀ DE CAP DE LLISTA D´ACI A TRES ANYS

Anònim ha dit...

Perdràs. A Serra no el lleven de cap de llista ni a escopetades.

Anònim ha dit...

Em ,sense hac.
Ensenyat a escriure.

Anònim ha dit...

esta clar que a Serra no el lleven, pero de Eladi i Agus, no aniran ni en la llista. i si no temps al temps.
ale a cascar-la, jejeje

Anònim ha dit...

¿l´anunci que hi ha mes avall de l´assamblea d´EUPV, es institucional o política? S´ha de llevar també?
Van jugats els 10 cts i me´n jugue altres 10 a que hi ha llista integrada d´arc iris i PP i EUPV no fa ni llista