dilluns, 18 d’agost del 2008

COL.LOQUEN LES BANDES SONORES ON NO SÓN NECESSÀRIES

L'Ajuntament de Simat ha iniciat un pla d'instal.lació de bandes sonores per tal de dissuadir els conductors a circular a més velocitat de la permesa, però moltes de les bandes sonores s'han col.locat a llocs on no són necessàries. En tenim dos exemples al pont de l'Abeurada i al pont de Ca Luis, on s'han col.locat dos bandes sonores just a un metre de sengles senyals de cediu el pas i stop, és a dir, allà on ja hi existeix l'obligació d'aturar-se.
Segons el codi de trànsit, les senyals de cediu el pas i stop són d'obligació, i és per tant innecessari forçar al conductor a aturar-se mitjançant bandes sonores. Aquests elements estan pensants justament per a llocs on el conductor no té obligació d'aturar-se ni de cedir el pas, i per tant es pot vore lliure per a excedir la velocitat permesa, com ara els carrers rectes.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

o no sou de simat o no s´entereu, enfront de ca buixquet cal no uns cavallons cal un mur perquè no hi haja una desgracia amb algun xiquet.
enfront de ca luis han hagut varis atropellaments, caldria altres cavallons a l´entrada de simat pel by pass on fan carreres de motos els xiquets.
benvinguts a l´oposició heu tardat quinze mesos pero per fi esteu ací.

Anònim ha dit...

El que sembla no ser de Simat ets tu. Potser sigues de Benifairó. El by pass no és de titularitat municipal, sinó un vial de Diputació, i per tant l'Ajuntament no hi pot col.locar bandes sonores. Pel que fa a la rodona de Ca Buixquet, resulta que en sentit d'eixida de la redona, buscant creuar el pont, et trobes en eixe sentit una banda sonora, amb la qual cosa eixint de la redona has de frenar el vehicle, amb el risc que comporta. És d'estúpids.

Anònim ha dit...

Que vos molesta l'oposició,pocavergonya?

Anònim ha dit...

siga propietat de qui siga cal cavallons al by pass, seguiu insultant al qui no pense com vosaltres això demostra el que sou.
No, no em molesta l´oposició la crec necessaria ara i abans.
la banda sonora de l´eixida es necessaria perque la de l´entrada esta abans d´un pas de vianants, no van a posar-la sols a mig carrer.(jo no insulte veus que fàcil).

Anònim ha dit...

Sí, fàcil, com la moció de censura. Veus què fàcil?