divendres, 29 d’agost del 2008

L'ABOCADOR DE DEIXALLES TÒXIQUES DEL RIU RAU, SATURAT


El regidor d'Agricultura, Joan Serra, se n'ha descuidat.
L'abocador de restes tòxiques provinents de les tasques de polvoritzar, sobretot envasos de productes químics, ubicat a la partida del Riu Rau, estava ahir saturat, i si ningú hi posa remei, les deixalles vessaran hui la capacitat dels contenidors, segons ha pogut comprovar Arc Iris.
El nou regidor d'Agricultura n'ha descuidat el buidatge dels contenidors durant el mes d'agost, amb el greuge de que aquesta època és en la que es fan les tasques de polvoritzar els bancals, el que ha provocat que els contenidors d'envasos de productes químics estiguen a vessar.
La bona voluntat dels llauradors, que fan ús dels contenidors per a evitar escampar els envasos tòxics per les cunetes i barrancs, amb el risc de contaminació que comporta, no s'ha vist acompanyada per l'acció de la Regidoria d'Agricultura, que ha demostrat manca de reflexos i deixadesa.
Està bé justificar mocions de censura amb l'ineficàcia del PP, però a més hi ha que demostrar la pròpia eficàcia per a que els electors ens creiem el que ens han venut.
I escarbanta escarbant en el nou organigrama del govern local, va i resulta que el regidor d'Agricultura és el representant d'Esquerra Republicana, Joan Serra, que a més és el segon alcalde, i a més durant el mes d'agost ha sigut l'alcalde accidentat, amb la qual cosa, la pifia de Serra és més greu si cal.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Se n'heu oblidat de que Serra, a més de regidor d'Agricultura, també ho és de Medi Ambient. És a dir, doble falta.