dissabte, 30 d’agost del 2008

GUERRA DE PROTAGONISME AL NOU GOVERN LOCAL

Esquerra Republicana de Simat ha emés una nota de premsa en la que es vanaglòria de que durant el mes d'agost l'Ajuntament de Simat, sent alcalde accidentat el seu cap de llista i únic regidor, Joan Serra, s'ha executat el projecte d'ubicació de les bandes sonores (cavallons) als carrers del municipi per disuadir els excessos de velocitat. És a dir, mentre l'alcalde feia vacances i la resta de regidors del Trio no es sap bé on estava, Joan Serra col.loca quatre cavallons i envia una nota de premsa als mitjans de comunicació en nom d'Esquerra Republicana atribuint-se "l'èxit" de la iniciativa i deixant a la resta de l'equip de govern amb una mà darrere i l'altra davant.
És el que ens temíem a Arc Iris i ja ho vam dir abans de la moció de censura: els partits del Trio tractaran de traure rèdit polític a títol individual a costa dels seus socis. Ja ho tenim ahí.
I si no volies caldo, dos tasses: al final de la nota de premsa Joan Serra diu que ha rebut moltíssimes felicitacions de tants i tants veïns de Simat per la col.locació dels cavallons. Si al ramat encara resultarà que l'alcaldia accidentada de Joan Serra serà una benedicció del cel i ha estat el Senyor qui ha fet Serra alcalde per a que il.luminara els simaters per la senda dels cavallons.