dimecres, 10 de desembre del 2008

EL PAÍS DESVETLLA EL PACTE ENCOBERT


El diari El País ens ha fet caure hui en el compte de quin és el vertader pacte encobert a l'Ajuntament de Simat. Tot és una estratègia: Esquerra Republica s'alia amb el PP al Congrés per a tombar-li els pressupostos a Zapatero, i a Simat s'alia amb el PSPV i Bloc per a desprestigiar-los i fer bo al PP.
Amb aquesta teoria que desvetlla hui el diari El País es pot entendre la moció de censura a Simat i les seues vertaderes raons. Joan Serra té un pacte amb el PP per a que Sebastián Mahíques traga majoria absoluta a les pròximes eleccions. D'altra manera no s'entendria la nefasta gestió del regidor d'Esquerra Republicana al capdavant de cinc àrees del govern municipal. D'aquesta forma, amb el caos que està generant Joan Serra a l'Ajuntament de Simat, Sebastián té més que garantida la majoria absoluta. Ni els euros de Zapatero, ni el projecte de destrucció del llit natural del riu Vaca, ni l'acumulació de revetlles hivernals impediran que la gestió de Joan Serra genere un allau de simpaties i suports cap a l'ex alcalde del PP abatut el passat mes d'agost. En realitat, atenent a la informació que publica hui El País, el que estava fent Joan Serra donant suport a la moció de censura no era abatre un alcalde del PP, sinó garantir la seua reelecció al 2011 amb més vots.
Així doncs, ara entenem la col.locació de cavallons sense ordre ni concert, el retard en tots els processos urbanitzadors, la paralització del polígon industrial i del PGOU, el retard en el pagament de la devolució de la contribució rústica, la indefinició al voltant del camp de golf, el fracàs de les negociacions per a fusionar les cooperatives, la negativa a aprovar la moció d'EU-Arc Iris per a rehabilitar el casc antic, l'estat del llavador de la Font Menor i el retard en la seua urbanització, i potser també la retirada del carrer dedicat al grup musical Al Tall, tot i que encara no podem atribuir a cap regidor eixa decisió perquè ningú ha assumit l'autoria.
Està clar. El diari El País ens ha obert hui els ulls. Tot és un complot. Un regidor, ni tan sols Serra, no pot fer una gestió tan lamentable a no ser que ho faça de forma intencionada.

24 comentaris:

Anònim ha dit...

Sembla que al parlament espanyol la fórmula és PP=ERC

Anònim ha dit...

Arc iris es lamentable.Per les enemistats personals que ténen victor i gerardo amb serra són capaços de dir estes barbaritats que sols se les creuen ells i els seus soldats dels GAV que ells han ordenat vindre a Simat a omplir de pintades el poble per la recremor que ténen que partits valencins estiguen contribuint al govern de Simat.Algú d'EU per favor que vinga a rescatar el partit de les mans d'estos dretans amagats en les esquerres.

Anònim ha dit...

Per culpa d'esquerra el rector toca més fort que mai les campanes amb el consequent malestar que causa a les cases del voltans.També per culpa d'esquerra l'altre dia va ploure més del compte i a una casa del poble va entrar un llamp.Per tot açò i més demane la dimissió de Serra i tot l'equip de govern municipal.Amb Seba res de tot açò pasava.Per favor,torna Seba i de pas posa als Arc al teu govern que estos estan traguente les castanyes del foc.

Anònim ha dit...

El País igual que el diari Levante on treballava un Arc es un diari quasi quasi tan manipulador com puga ser l'ABC o la Razón.Tots al servei de la gran nació espanyola,al igual que Arc iris .
NI MONARQUIA NI REPUBLICA ESPANYOLA.
VISCA EL PAÍS VALENCIÀ
VISCA ELS PAÏSOS CATALANS

Anònim ha dit...

El pacto IU-PP en Pinos Puente se ha oficializado hoy en el primer pleno extraordinario celebrado tras las elecciones. El acuerdo, negado siempre por IU se ha hecho especialmente evidente con la aprobación por ambos grupos y el independiente El Olivo de la subida del sueldo del nuevo alcalde de IU de 1800 a 3.800 euros. El PSOE ha votado en contra y ha acusado a IU y PP de hacer un pacto económico para robar las deprimidas arcas municipales. El alcalde de izquierdas Mario García ha explicado que ganará lo mismo que en su trabajo habitual ya que hoy por hoy no puede cobrar menos.

Anònim ha dit...

Un pacto PP-IU arrebata la Alcaldía de Quismondo al PSOE
Martes, 25 de noviembre 2008
Europa Press
En un Pleno municipal lleno de tensiones, el pacto entre el Partido Popular e IU le dio la Alcaldía de Quismondo al popular José Eugenio del Castillo. dejando fuera del sillón presidencial a la socialista Isabel Peinado.

Anònim ha dit...

EL DÍA DE CIUDAD REAL
PORTADA PROVINCIA INTERNACIONAL ENTREVISTA DIGITAL
OPINIÓN REGIÓN SOCIEDAD GALERÍA DE FOTOS
CIUDAD REAL NACIONAL DEPORTES eMAILS AL DIRECTOR

nublado HOY, NUBLADO en Ciudad Real
Máx. 7° - Mín. 3°

OPINIÓNDESAYUNO CON SONANTESMINICOLUMNAALCÁZAR DE SAN JUANDAIMIELMANZANARESMIGUELTURRAPUERTOLLANOTOMELLOSOVALDEPEÑASOTRAS LOCALIDADESPROVINCIA
- ACUÍFERO -
El colectivo insta a un modelo sostenible “con el esfuerzo de todos”
PP e IU apoyan el borrador del Pacto Municipal elaborado por MXTG
22-NOVIEMBRE-2008. DAIMIEL
Movimiento por las Tablas y el Guadiana (MXTG) apuesta por el trabajo político común, la información y la sensibilización para alcanzar un modelo sostenible en el uso y gestión del agua. Así se deduce en el borrador presentado por el colectivo ciudadano donde se plasman tres bloques como elementos esenciales de trabajo.

MXTG afirma que “este primer documento debe servir de base para un proceso que ha de acabar en un texto final consensuado y firmado por los representantes municipales”. Hasta el momento, Partido Popular e Izquierda Unida han dicho públicamente “sí” al futuro pacto.

Anònim ha dit...

Perquè amagueu que els vostres socis al Principat,tant iniciativa com EUiA ,també han vetat els pressupostos al Senat espanyol.

http://www.vilaweb.cat/www/mailobert?id=3146731


per Vicent Partal
dimecres, 10 de desembre de 2008
Entesa
Els pressupostos del govern espanyol han tornat vetats del Senat. L'Entesa Catalana de Progrés, que agrupa des de l'any 2000 els partits catalans d'esquerres, s'ha esquerdat en un dels moments més solemnes de qualsevol legislatura: votant contra el vet els deu senadors del PSC i en favor del vet els sis d'ERC, ICV i EUiA. El cost real de la rebolcada del govern de Zapatero, a la qual s'ha sumat CiU, serà ben exigu, perquè PSOE, PNB i BNG aprovaran fàcilment els pressupostos al Congrés.

Anònim ha dit...

El País,com vosaltres,menteix i vol crear polèmica,tots sou un experts en eixe tema.Porteu massa temps en el mon de la premsa i ho sabeu fer molt be.Vosaltres no penseu el que esteu manifestant ací.Va home que ens coneguem massa.

Anònim ha dit...

Ostia tio que guay açò és com un diari sensacionalista,quanta barbaritat.Encara t'has deixat una cosa.Per culpa de Serra els homens de 50 anys l'any que ve seran un any més vell.Redeu quina gestió fa el regidor en la edat de la gent.

Anònim ha dit...

Serra, tin vergonya i vesten... i la teua dona també.

Anònim ha dit...

Digueu d'una .... vegada qui va ordenar llevar el carrer d'Al Tall o hi haurà revolta a Simat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Anònim ha dit...

Al del segon comentari. Algú per favor d'EU que siga submís com Pep de l'Ou que torne a rescatar a EU i la torne a fer una coalició submissa i callada. Guli, guli.

Anònim ha dit...

Al del segon comentari. Si això del pacte PP-ERC al Congrés dels Diputats és una barbaritat, què dir del teu comentari i dels soldats del GAV que ha enviat EU a Simat a pintar les pareds? A vore qui la diu més grossa.

Anònim ha dit...

Al del tercer comentari. De quina Esquerra parles, d'Esquerra Unida, o d'Esquerra Republicana? Aclarim, eh?

Anònim ha dit...

Al del vuité comentari. Arc Iris no té socis al Principat.

Anònim ha dit...

vosaltres no voleu moratoria urbanistica? paralitzacio procesos urbanistics?

Anònim ha dit...

Arc es una farsa.Es Eu

Anònim ha dit...

Al borinot de fa dos comentaris. Una cosa és parar els peus als especuladors, i l'altra ser tan incompetent com per a tardar vint anys en dotar a Simat d'un polígon industrial on la gent del poble puga guanyar-se el putxero. Guli, guli.

Anònim ha dit...

No sé si el toc de les campanes és culpa del retor o del trío, però des que Juli és alcalde del Pla de Corrals, cauen llamps de punta damunt les cases.

Anònim ha dit...

A tot això com va el Taxi-Juli
funciona ?

Anònim ha dit...

a l´inutil que contesta malament.
si saps llegir la noticia denuncia la paralització del poligon i dels processos urbanistics, la segon cosa vos deuria alegrar perque demaneu moratoria urbanistica, i cosa que calleu pero sabeu perfectament tot està en marxa.
A mes s´han obert els mateixos carrers en tres mesos que els que va obrir el vostre soci en catorze.

Anònim ha dit...

tot està en marxa? El què està en marxa?

Anònim ha dit...

l´agenda 21 que marcarà cap on hem d´anar, una vegada redactada comencem el camí que ens marque. no es el que reclamavem tots? o ara volem urbanitzar com el PP?