dimecres, 17 de desembre del 2008

I A TOT AIXÒ...SEGUIM SENSE SABER QUI VA MANAR RETIRAR EL CARRER D'AL TALL


Ni desistim ni desistirem fins que algú del govern multiideològic de Simat ens diga de qui va partir l'ordre directa de retirar el carrer que Simat havia dedicat al grup musical Al Tall per un acord del ple pres al mes d'abril. El silenci és ja massa estrident i no hi ha precedents ni a la política local ni a la internacional. Font de Mora s'ha hagut d'engolir el desastre que havia generat amb l'Educació per a la Ciutadania, fins i tot el Trio de les Azores va haver d'admetre que no hi ha armes de destrucció massiva a l'Irak, però el Trio de Simat oculta i protegeix a qui va prendre la decisió de llevar un carrer que el ple havia decidit dedicar a Al Tall. Per tant, si tot el govern multiideològic de Simat oculta i protegeix al carrericida d'Al Tall, tot el govern multiideològic és còmplice de l'atac a la voluntat popular.

13 comentaris:

Anònim ha dit...

No podríeu deixar de buscar al
Ca-serracida per uns dies i intentar localitzar el nombre que juga Fabra,és que només queden 4 dies, després ja localitzarem al Ca-serracida.
Gràcies

Anònim ha dit...

Serra dimissió... ila seva dona també.

Anònim ha dit...

xe.... ja no puc més!

el del carrer he sigut jo!

ala

Anònim ha dit...

I tu qui eres?

Anònim ha dit...

SOC CAMOT

Anònim ha dit...

Saps qui era Camot? Camot era un bandoler que allà pel segle XIX va sembrar el pànic per les muntanyes de la Safor i la Vall d'Albaida, i que va acabar ajusticiat a València en ser detingut. D'ahí allò de que has acabat com Camot.

Anònim ha dit...

Si però del bandoler de qui parlem és el de Llach.
Era el segle XIX, amb el nom d'en Joan Serra es coneix un bandoler
per tothom en Lapera.............

Anònim ha dit...

Si ho sabia.
Francesc Navarro, més conegut pel malnom de Camot, va nàixer a Xàtiva, al barri de les Barreres (extramurs de la ciutat), l'any 1780.................

Anònim ha dit...

pp=arc iris

Anònim ha dit...

i a tot aço els dels 12.000 € hasta hui tot el que ha fet es lo de donar no se que per ahorrar aigua.... pues si que son cars eixos diners jajajajajaja

Anònim ha dit...

A mi me ha ocurrido algo parecido y hoy me han quitado la última estatua ecuestre que me quedaba en Santander, pero yo al menos se que esto es cosa de los rojos y la conspiración judeo-masonica internacional pero lo vuestro es mas grave porque la calle de esos separatistas y rojos la ha quitado alguien que dice ser rojo pero yo creo que es uno de los mios.
Arriba España

Francisco Franco Bahamontes.

Anònim ha dit...

Ostia si que tens sort tu a mi no m'ha donat res

Anònim ha dit...

Si hi ha més d'una persona a qui se li puga tirar la culpa de la retirada del carrer la culpa no serà de ningú.
Ara bé si és només d'un responsable serra possible que algun dia ho sapiem.