dissabte, 6 de desembre del 2008

LES CASES ENS CAUEN A TROSSOS




Mentre el regidor d'Urbanisme, Medi Ambient i Agricultura està ocupat en acaparar càrrecs de president comarcal d'Esquerra Republicana, secretari nacional de política municipal, conseller nacional d'aquest partit, representant a mancomunitats, i membre de consorcis, les cases del casc antic de Simat ens cauen a trossos, i els llauradors encara no han ingressat la devolució de la contribució rústica.
L'Ajuntament ha hagut de tancar amb una cinta policial el tram de vorera d'una casa de la plaça de Ramiro Calatayud en la que s'han produït despreniments, principalment des del balcó.
Arc Iris està alertant des de fa mesos del mal estat del casc antic, tant pel que fa a la trama urbana com a les edificacions antigues, i ha exigit una actuació urgent. Ara els fets ratifiquen les nostres denuncies. I la casa de la plaça Ramiro Calatayud no és l'única amb desperfectes que posen en perill als vianants. Arreu de tot el poble en trobaríem a dotzenes sense necessitat de recercar massa. Al carrer del Calvari, al carrer de l'Església, al carrer Pintor Sorolla, etc. Si l'Ajuntament vol anar posant tanques baix les balconades en perill, haurà de reservar una partida per a llogar tanques.
Esquerra Unida i Arc Iris demanaran al govern local que bona part dels diners que corresponen a Simat del Pla de Finançament Local del Govern central es dediquen a la rehabilitació i consolidació del casc antic per tal d'evitar el seu deteriorament irreversible.

26 comentaris:

Anònim ha dit...

El PP de Xàtiva manté a Franco com a alcalde honorific del poble.


Enguany, es compleixen trenta anys de l'aprovació i posada en marxa de la Constitució espanyola. Norma suprema, omnipresent i inamovible, que ens guia per aquest complicat i llarg camí que és la -seua- democràcia. No hi ha dia, que no ens recorden tots els privilegis que ens permet aquest "sistema democràtic" i com d'important és que ningú el pose en dubte o lluite per a canviar-lo (radical et diran, si goses fer-ho). Que a ningú se li passe pel cap deslligar el atado y bien atado, i al que se li passe pel cap que el decapiten, por bien de nuestra democracia. Recordem que manifestar-se obertament contra el monarca i la seu família és delicte i està perseguidíssim.

Doncs bé, trenta anys després encara hem de veure com els fills i hereus dels que ho van deixar tot ben lligat (i alguns que sense ser fills s'han apuntat al carro per a treure profit) encobreixen i donen suport a un dels genocides més grans de la història (no mirar al passat, en diuen ells). És el cas de l'Ajuntament de Xàtiva, regit per Alfonso Rus i la seua colla de mamporreros i estomacs agraïts, que ha mantés com a alcalde honorific de Xàtiva al DIC-TA-DOR FEI-XIS-TA Francisco Franco, amb tots els vots a favor dels 12 regidors (majoria absoluta) que té el PP al poble. A banda de deixar clar cap on miren i de quin peu coixegen, estan incomplint la llei de memòria històrica, però això a ells els té igual; els regola panxa avall.

Que diu la coalició Arc PP del tema.
Podrieu proposar a Franco també per alcalde de Simat,ja que vos molesta tant el nou equip de govern.

Anònim ha dit...

Ma casa també està per arreglar.Que faig li ho dic a Serra o m'espere a la pròxima legislatura.Be ,no ho demanaré ara perque després quan mane el PP ja no hi hauran cases per arreglar.De pas si voleu també vull que em compreu un cotxe nou .El que em falta ja li ho demanaré al Reis Mags.Ara,potser Serra siga el Rei Mag.Xe,li ho demane tot a ell:
Benvolgut Rei Serra:
A banda de tot el que he dit vull també que em dugues una bona moto,un xalet al Pla de Corrals i un a la Platja .I si pot ser també vull una bona feina,o millor dit una paga sense treballar.Jo crec que si els de Arc et demanen coses jo també puc demanar-t'ho ,puix jo m`he portat més be que ells que són un apendix del PP.

Anònim ha dit...

El del darrer comentari demostra ser un ignorant. L'ajuntament ha d'obligar als propietaris d'immobles a mantindre'ls en condicions, i si no ho fan, ho ha de fer l'Ajuntament de forma subsidiària. És molt atrevit obrir la boca sense tindre idea de res. I al del primer comentari, doncs això, sense comentaris. Entre Rus i Serra, no sabria què dir-te.

Anònim ha dit...

on hi ha que anar per que m´arreglen subsidiariament ma casa?
i el cotxe també subsidiariament me´l pot arreglar mauric?

Anònim ha dit...

No saps ni què vol dir subsidiàriament.

Anònim ha dit...

ja m´ha tornat a passar, actualitze per vore el comentari publicat i ja ve amb contestació, serà que quan mes prop de la font gran mes apressa s´actualitza.
perque no fas una llista de cases que l´ajuntament ha d´arreglar subsidiariament i passar factura al propietari per a que vagen preparant els dinerets.
es facil dir s´ha d´arreglar, tots estem d´acord.
ara qui ho paga... com no vinga el capità moro.

Anònim ha dit...

Segur que Rus mai havera llevat un carrer dedicat a Al Tall.

Anònim ha dit...

Home clar que Rus vos pareix millor que Serra,faltaria més.A mi els del meu partit també em pareixen millors que els del teu(PePe).

Anònim ha dit...

Eixes cases que estan com estan ,abans quan manava colom i quan manava Seba ja estaven així.Però abans no hi havia subsidarietat que valga,ara si.

Anònim ha dit...

I si les cases ja estaven aixina, què fem, les deixem aixina pels segles?

Anònim ha dit...

No rei,no.No les deixem aixina,però que abans no es denunciava i ara si es algo sintomàtic.Es que amb esquerres com esta per a que vols el PP.Esteu fent-li un pont de plata al PP,a les pròximes no fa falta que presente programa ja que està el de l'Arc.
Si este equip de govern s'haguera dedicat a arreglar eixes cases estariru amb el crit al cel,igual que amb les bandes sonores ,que les que hi havien estaven be i les que han posat ara estan mal.I tot que els que fan els informes per a posar-les són els mateixos policies que hi havia abans.

Anònim ha dit...

Francament si Xativa m'apreciara tant com Simat aprecia Eladio i Serra fa temps que haguera dimitit.

RUS.

Anònim ha dit...

Si home si,ara ja entra fins a Rus a esta pàgina.Redeu que important és esta pàgina desvalencianitzadora.

Anònim ha dit...

La gent que entra a esta web no representa a gent la gent de Simat ,a tot cas als votants del PP i Arc que son els que no accepten les regles democràtiques.Ho tens clar RUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS.
Que fem ,li dediquem un carrer al Tio Paco?aixina quan mane el ParcPiris segur que no li'l lleven.

Anònim ha dit...

No sé com t'ho tinc que dir que no és Rei que sóc Reina.Masclista

Anònim ha dit...

Al de fa dos comentaris més amunt. Tu també entres a aquesta web. Per tant, no representes a la gent de Simat. No? Guli, guli.

Anònim ha dit...

ah?

Anònim ha dit...

IU a espanya

Anònim ha dit...

No sé pq el poses aixina "Reina" perque ací quan envíes un comentari, ho signes com "anònim" per tant no saben si eres Rei ó Reina ó "Regina"..............

P.D. Un beset Wapa.

Anònim ha dit...

No hi ha cosa més atrevida que la ignorància.
Quan Marc va estar a l'Ajuntament, l'any 2003 i 2004, ja li va proposar a Colom un Pla de Rehabilitació, que el PSOE i l'appèndix (BLOC), rebutjaren sense miraments i sense donar explicacions, i ni tant sols volgueren estudiar.
És molt fàcil dir PP=Arc Iris, però els fet son els que son.

Anònim ha dit...

Rus es home, nooooooooooooooooo?

Anònim ha dit...

Qui és més alt, Rus o Serra?

Anònim ha dit...

El més alt de tots és Sebastián, borinot.

Anònim ha dit...

No sé, no sé. Caldria posar-los els dos junts per tal de comprovar-ho.

Anònim ha dit...

Es més vistós ser alt.........Però, quí ha fet més p'el seu poble???? Rus ó al Super-Regidor???


P.D. Ojalà Serra, arribàra a l'altura de Rus.

Anònim ha dit...

De debò si se n'anaren els dos de creuer agarraets de la mà, els que ens hem d'alçar tots els dies a les 6 del matí per a guanyar-nos les garrofes ens farien un favor.