dimecres, 3 de desembre del 2008

QUI ÉS FERRAN VERDÚ?


Un Ferran Verdú, a l'esquerra, resulta ser alcalde socialista de Xixona. A la dreta, Mario Carbonell, regidor d'Esquerra Republicana de Xixona. Cal admetre que l'esmentat regidor d'Esquerra Republicana de Xixona té cert semblant amb un exregidor del Bloc de Simat, encara que Arc Iris pot certificar que no són la mateixa persona.
.
El portaveu d’Esquerra Republicana, Joan Serra, presentà al darrer ple una moció per a sol·licitar l’adheriment de la corporació de Simat al Manifest de la Plataforma en Defensa d’un Esenyament Públic, moció que el primer tinent d’alcalde del nostre consistori va dirigir a “l’Il·lm. Sr. Ferran Verdú, alcalde de l’Ajuntament de Simat”.
Qui és Ferran Verdú? Perquè s'ha colat aquest nom en la paperassa oficial de l'Ajuntament de Simat?
Arc Iris ha hagut de fer de nou de Sherlock Holmes. El més probable és que Joan Serra haja copiat la seua moció d'altra presentada a qualsevol altre ajuntament.
Rastrejant pels buscadors d'internet ens ha sortit un Ferran Verdú que viu als Estats Units i és mecànic de la companyia aèria Delta Airlines. Probablement no serà aquest Ferran Verdú a qui Serra dirigia la seua moció.
A Facebook ens ha sortit altre Ferran Verdú que busca amics i núvies, però no consta el curriculum ni cap vinculació en política.
Finalment ens trobem amb un Ferran Verdú que és des de 2003 alcalde socialista de Xixona. Tot el misteri de la moció de Serra gira al voltant d'aquest alcalde. Si més no, Xixona és un dels municipis que té un dels cinc regidors que Esquerra Republicana té al País Valencià. Tot lliga. El regidor d’Esquerra Republicana de Xixona és un tal Mario Carbonell, un jove estudiant universitari de 21 anys que ve de les JERC. El més probable és que Mario Carbonell fera la moció dirigida al seu alcalde, Ferran Verdú, demanant l'adheriment al manifest de la Plataforma en Defensa de l'Ensenyament Públic, i que Joan Serra la pescara al vol i la presentara a Simat com a moció pròpia, encara que s'oblidà de canviar el nom de l'alcalde al que anava dirigida.
Amb tot aquest embolic, Arc Iris perdonarà la relliscada del regidor d'Esquerra Republicana de Simat si, aprofitant que a Xixona també hi ha representació d'aquest partit, organitza una excursió a la fàbrica de Turrones El Lobo amb degustació inclosa.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

A nivell local soc d'arc iris ,pero a nivell nacional soc d'esquerra i ja estic fins als nassos que es claveu més en esquerra que en els nacionalistes espanyols del PP i PSOE.Au a fer la ma arc

ARC IRIS SIMAT ha dit...

Si a nivell nacional eres d'Esquerra Republicana, perquè no ho eres a nivell local????

Anònim ha dit...

Redeu quins cagasoques,aixina es guanyen els vots.Gràcies pels ànims i ja mai més em tornareu a agafar.Aneu al PP i deixe-nos en pau a les vertaderes esquerres.
jajajajajajajajajajajajajajaj
jajajajajajajajajajajajajajaj
jajajajajajajajajajjajajajaja
uauauauauauauauauauauauauauau
uauauuauauauauauauuauauauuauau
Arc Iris?jo sé cert que esteu fins i tot en contra dels homosexuals i lesbianes.

Anònim ha dit...

Sr Serra estos xicotets descuits,són normals amb 5 regidories,ara que el seu assessor no li ho advertira és imperdonable per la seua part.
Tindre assessors per a fer el ridicul.

Anònim ha dit...

La veritat és que a nivell local Joan Serra li ha fet més mal a Esquerra Republicana que la E.S.O. i Font de Mora a l´ensenyament públic.

Anònim ha dit...

Tenim un govern municipal feixista, pesseter, prepotent,que no escolta al poble, que fa el que li dona la gana, que es pugen els sous, que es redueixen la feina,estan recordant-nos l´època franquista, fent les coses d´amagat i tirant-se floretes a base d´acumular càrrecs i mantindre Mancomunitats per demanar subvencions per a una"famosa" editorial.
La majoria d´ells cobrant dos sous i això que el 4 d´agost van dir no es feia falta un altre sou.
Posant-se assessors a sou, i menys mal que l´assessora principal del Superregidor no cobra.
On hem anat a parar?
Ens costarà dir-li a Colom que torne?
Aquesta gent té tant poca vergonya que són inclós incapaços de pensar en dimitir. Quan estaven en l´oposició ja no tenien dignitat perquè buscaven els seus interessos particulars, i ara que "manen" encara en tenen menys.

Anònim ha dit...

Arc iris= PP

Anònim ha dit...

A mi em passa com al del primer comentari, amb l'única diferència que jo seguiré sense votar a ERPV a nivell local mentres estiga Joan Serra al cap d'avant.
Pel que jo observe no es fiquen amb ERPV sinó amb el seu líder, per la qual cosa jo seguiré votant-los fins que no canvien al líder local d'ERPV.

Anònim ha dit...

Rei ,si no estàs ceg voràs que estan clavant-se amb tot el que tinga un mínim de consiència de País.
Són uns sicaris dels partits espanyolistes.

Anònim ha dit...

capdavant

Anònim ha dit...

No estic ceg sino cega i no soc Rei sino Reina mascliste sigues dona o home

Anònim ha dit...

No sé pq el poses aixina "Reina" perque ací quan envíes un comentari, ho signes com "anònim" per tant no saben si eres Rei ó Reina ó "Regina"..............

P.D. Un beset Wapa.