dissabte, 6 de desembre del 2008

REGIDORS DEL GOVERN LOCAL UTILITZEN A LA POLICIA MUNICIPAL DE FOTÒGRAFS

Agents de la Policia Municipal de Simat es veuen obligats a agafar la càmera i a fer de fotògrafs als actes institucionals que organitzen regidors del govern local de Simat.
És el que va passar dijous en un acte institucional organitzat per les regidories de Participació Ciutadana (Agustina Brines) i Medi Ambient (Joan Serra), on un agent de la Policia Municipal, uniformat i tot, es va dedicar a immortalitzar l'esdeveniment amb una càmera fotogràfica possiblement per a la promoció de les gestions dels propis regidors.
A més de fer en mil trossos l'Estatut del Treballador i passar-se per ahí les normes de la funció pública, els regidors demostren una absoluta manca de respecte cap als membres de la Policia Municipal en assignar-los feines que no figuren entre les seues atribucions. Si els regidors del nostre govern necessiten difondre les seues fites, que creen un departament de comunicació i que el doten de personal, o que contracten una empresa externa de comunicació. El que no poden fer, però, és utilitzar a la Policia Municipal.
Els agents de policia local tenen entre les seues atribucions el trànsit, l'ordre públic, la seguretat, i si es vol, les notificacions administratives. Poden fer servir una càmera, però per a fets relacionats en la seua tasca, és a dir, un accident de trànsit, un vehicle mal estacionat, etc, però mai per a fer fotos als regidors en les seues compareixences públiques.
Arc Iris es solidaritza amb la plantilla de la Policia Municipal, i recorda als agents que poden negar-se a agafar la càmera per a fer fotos als regidors durant els actes públics, i si són obligats, poden acudir a Magistratura amb totes les garanties d'aconseguir una sentència favorable.
Mentre un policia municipal li fa fotos a Agustina i a Serra, un carrer es queda sense vigilar, amb el greuge de que possiblement el policia que estaria fent les fotos seria, potser, l'únic de servei en eixe moment.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Per això no tenen temps a evitar que m'aparquen en el meu gual.

Anònim ha dit...

Doncs aquesta feina no seria més pròpia de l'assessor polític que comparteixen BLOC i ESQUERRA, per 12.000 euros anuals, es podria permetre el luxe de fer fotos, o no hi era a l'acte ?

De vegades la gent pluriempleada no dona a l'abast

Anònim ha dit...

ai ,vaig demanar foc a un polica ,que faig?

Anònim ha dit...

Redéu, ja no hi ha ningú que no siga policia per a demanar-li foc? Quant de tararot.

Anònim ha dit...

Redéu, ja no hi ha ningú que no siga tararot per a demanar-li foc? Quant de policia.

Anònim ha dit...

Dexeiu de fumar borinots

Anònim ha dit...

Insultar ,insultar, única arma de la gent que no accepta el resultat democràtic que es donà al ple del 4 d'agost.

Anònim ha dit...

Guli, guli. El resultat democràtic us el donaran d'ací a dos anys. Guli, guli.

Anònim ha dit...

ja vorem ja
jajajajajjajajajajjajajajajjjaj
uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa