dimecres, 17 de desembre del 2008

SIMAT JA NO TÉ EXCUSA


Projecte del polígon industrial de Simat.
.
Les Corts Valencianes van aprovar ahir una modificació de la Llei Urbanística Valenciana que permet als ajuntaments de crear sòl industrial sense necessitat d'aprovar o actualitzar el PGOU. La mesura, pactada pel PP i PSPV amb el vot en contra de dos diputats del Bloc, dos diputades trànsfugues d'EU, i els tres representants d'EU, sembla ideada a posta per a Simat, un municipi que té el PGOU embarrancat, la qual cosa impedia adjudicar el polígon industrial, tot i la necessitat de Simat de revitalitzar i diversificar la seua economia.
Per tant, el govern multiideològic de Simat ja no té excusa. Si vol adjudicar el polígon industrial ho pot fer hui mateix, atés que la modificació de la LUV aprovada ahir és ja vigent.
No obstant això, el que hauria de ser una bona notícia per a Simat, de segur que es converteix en un maldecap per al govern multiideològic, que ara no té a qui adjudicar el polígon industrial. La inversió ha deixat de ser atractiva per als promotors a causa de la crisi, la caiguda en picat del sector de la construcció, i la paralisi empresarial. És a dir, si algun empresari pensa en implantar-se a Simat o a qualsevol altra banda, no serà ara quan ho farà.
Simat porta vint anys de retard en la creació de sòl terciari i industrial a causa de la incompetència i la desídia dels nostres governants, que tenien el cap en altre lloc, o simplement no tenien cap. Ara, però, estem de rebaixes.
Arc Iris insta al govern multiideològic a aprofitar la modificació de la LUV i a iniciar hui mateix els tràmits per a l'adjudicació de la urbanització del polígon industrial. El més probable, però, és que el govern multiideològic ens diga ara que hem d'esperar a que la Universitat de Gandia acabe el seu estudi de viabilitat, que ens ha eixit al preu de 6.000 euros.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Per a que vareu demanar la posada en marxa de l´agenda-21 per passar-se-la pels ous?

Anònim ha dit...

CAMPIONAT EUROPEU. Plata per a l'equip femení de handball.

de quin país?si es d'espanya a nosaltres els Arc com som de CUP ens tindra igual,no?

Anònim ha dit...

Al primer. Per descomptat, que si per alguna cosa es va encomanar l'Agenda 21, no es per a retardar projectes, per a paralitzar el progrés de Simat, ni per a fer-la servir d'excusa per a la no execució del polígon industrial.

Anònim ha dit...

Al segon. Preferisc vore persones en bona forma física posant al límit les seues habilitats, que escoltar borinotades d'un babau.

Anònim ha dit...

Aquesta gent anti Arc Iris o està enrabietada i per tant cega i sorda, o té trastorns del somni, o pateix dislèxia. L'article no tracta de l'Agenda 21. L'article informa d'una modificació a una llei que permet a l'Ajuntamnet d'adjudicar hui mateix el polígon industrial sense necessitat d'aprovar abans el PGOU, i diu que el govern de Simat ja no té per tant excusa per a no fer el polígon industrial. Alhora, pregunta al govern local si pensa fer efectiva eixa modificació legal o per contra pensa buscar més excuses per a seguir retardant el polígon. Aleshores, a què ve això de passar-se l'Agenda 21 pels ous, maleducat? Acàs algún pensa que el poble permetrà que una Agenda de sostenibilitat descarte el polígon industrial?

Anònim ha dit...

Si el trio està en contra del polígon industrial, que ho diga.

Anònim ha dit...

Si vols vore habilitats físiques ves-te'n al circo.

Anònim ha dit...

esteu molt malament, tots volen el poligon, el problema es quin, si es fa molt gran els propietaris tindran que pagar per una cosa que mai es donarà beneficis, com de gran es el problema no si s´ha de fer.